Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
na, végigtoltam :) nagyon tetszett a game, ez volt az 1. kalandgame amivel nyomtam, de már alig várom a folytatást, nagyon kíváncsi vagyok a történetre... a vége nekem bejött, sok embernek nem tetszett, de sztem kúúúl volt :) most felmegyek a dc-re majd, és vhol megszerzem a syberia 2 béta demo-t, remélem vkinek azért megvan...

Breki33
jajj hát kell picit rohangászni de egyszer elszólja magát
zaki
én elküldeném, de nekem sajnos csak 1 elmentésem van, és az már a koktélkeverõsdinél van

zaki
komolyan? akkor holnap gyorsan végigtolom :)

zaki
hááát, nekem nem kérte

elsõ vonatozáskor kéri asszem

football without ultras is nothing

de kéri a kettes cdt....
koktél meg már a vége :P

zaki
mentést? nálam nem kéri sehonnan a 2. cdt, 1 cd-rõl megy a game végig (leaglábbis a koktélkeverésig), szal nem értem, hogy most mi van

jaja

"már várom a kettõt"
Asszem vagyunk egy páran így! :-))

A könyvtárban a létrára mászva találsz egy gombahatározót, melybe olvass bele.
A laborban találod a gombakivonatot, amirõl a könyben olvastál.
Ezt a "látásjavító" kivonatot kell a faszi poharába beletenned.

a por ott van a laborba, ahol a prof van az elõadás után, és a port a mikroszkóp mellett találod...
asszem :)

telefonálj a másik hotelbe!!!
mobil telefon!!! :)
(azért jo gém, mert tök elfeledteti veled a hétköznapokat, pl mobil! szal coool, már várom a kettõt)

a cuccaid közt kell lenni asszem....
beleteni a piába, és duma és belenéz
asszem

A proffal. Miután odaadtad neki a mammutot, menj utána a laborba, és a nagy munkában elfecsegi, hogy a rektorok tudják hogy merre van szõlõ Barrockstadtban. Velük duma.
Aztán tovább a kikötõmesterhez, és ott is rámenõsen kell a kikérdezést csinálni. Jutalmül szõlõt kapsz :))

1. Neked is bele kell nézned.( És élesre állítani a távcsövet!)
2. Azt a látásjavító gombaport bele kell dobnod az itókájába.
3. Mindenképpen bele kell néznie mégegyszer.
Tutira mennie kéne...

Kukkantass a kapitánnyal mégegyszer bele a távcsõbe, és rájön hogy mi az, ami nem az :)

Breki33
nézzes vele újra
Taptarap
B.Ú.É.K!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

zaki
elküldtem

hi.elõre is köszi Zaki! a címem:[email protected]
Boldog karácsonyt,meg újévet mindenkinek!!
zaki
nem, most éppen a koktélkeverésnél tartok, de úgy elakadtam, hogy most közöm sincs hozzá, hogy mit kéne tenni. js, és nem használtam végigjátszást, hiszen azzal már rég végigtoltam volna

te már végignyomtad, zak? remélem nem használtál végigjáccást....

Esetleg nem lehet, hogy van még más feladat az egyetemen, amit meg kéne csinálni? Pl. Mindent felszedtetek(könyvtár+prof szobája)? Elõadást végighallgattátok?

zaki
szereztem egy magyar végigjátszást, ha kell szólj, és mailban elküldöm

zaki
szerezzek végigjátszást?

zaki
hát ez érdekes, mert a vonat mellett ott kellene állnia a hajónak, és rajta a kapitánynak + egy csajnak, és akkor mondom dumálni kell velük, és onnan menni tovább

zaki
hogyhogy hol? a hajón, nem? :)

zaki
vmi olyasmi volt úgy emléxem, hogy amikor a hajó átment az uszályon, ott dumálni kell a kapitánnyal, hozzádvág 1 láncot, és ott használni kell a kampódat, és a hajó elfogja húzni a vonatot a fal elé

LezLee
Pont ezért akadtam el én is, de nagyon. Mert nem hurcoltam végig az egérkurzort a monitor minden egyes négyzet centiméterén. Az volt ám a pixelvadászat! Kb. 6-szor körbejártam az egész pályát, mire rájöttem, hogy végig ott volt az orrom elõtt, szídtam is magam rendesen. :)))
Bizony!
Van olyan helyszín, ahol alaposabban kell azt az egérkurzort figyelni! :)
És a slusszpojén... :D

LezLee
Na ez volt az egyetlen pontja a játéknak, ahol kegyetlenül elakadtam. Mármint a koktélkészítésnél. De lehet, hogy csak nekem nem volt egyértelmû. Nem is a koktél összeállítással volt bajom, inkább a hozzávalók megtalálásával, de nem részletezem tovább, még a végén zaki megharagszik, hogy lelövöm a poénokat :)))
zaki
hát, most kellene kevernem egy koktélt az öreglánynak, de most kicsit pihentetem megint a gamet :)

Aralbad-ban lesz egy kicsi gondolkodni való még... :)

zaki
na kicsit megint jázszottam a game-val, most vagyok Aranbad-ban, nemrég találkoztam az öreglánnyal, bazz, qrva szép helyszínek vannak... nagyon cool, kb így néztem, amikor odeértem

Breki33
nem kaptam fel a vizet :-)

csak bemutattam P
LezLee
Breki nehogymár fel kapd a vízet ezen a kis poénon! Nem hittem, hogy ilyen könnyen fel kapod a vízet, abszolút nem rossz indulatból írtam. De hát a te dolgod.
Breki33

amúgy én több ismerõsömnek is megírtam úgy ahogy a fórumban is le volt írva
zaki
nincs mit...

Lammer
Köszi mint írtam azt is próbáltam, de semmi...
Az a legnagyobb gond, hogy megígértem az ismerõsnek és az fáj, hogy nem tudom teljesíteni, (elsõ eset mióta van írom) :(
Egyébként én mindent Daemonbol jáccok már évek óta...
Nekem megy a game és jácottam vele régebben...
És a legnagyobb gond, hogy szerencsétlen annyira Zero a géphez, hiába írnám meg csumizva az isot Cd-re, szerencsétlen aztsetuggyamijaza daemon tools...
:(
namind1
pech
Köszi a segítséget.

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

LezLee
Na majd jön Breki és lepuffantja mind, mint egy vérbeli vadász :))))
zaki
köszi :)

ehhh....
az aranyos rész :P de nem lövök le egy pojént sem! :)

zaki
Komkolzgrad-ban vagyok, de mostanában nem játszottamm game-val, de majd nemsokára folytatom. egészen pontosan ott tartok, amikor vmi csávó lenyúlta Oscar kezeit

zaki
hát erre gondoltam én is, sajnálom, hogy nem megy, mert nagyon ott van a game... nekem hála istennek jó lett a safedisc 2 féle írás, agy ment a telepítés... esetleg ha még megvan a fájl, akkor nyisd meg deamon tools-sal, és engedélyezd a safedisk-et, mert valaki írta, hogy neki úgy ment minden

merrefel jársz most zaki??
amugy coolos a topic-picture!! :) topic-pic :) hmm... fasza..

Lammer
Szia!

Ok visszaolvas meg volt. ott említik hogy Alcohol Safedisc 2 sémával okés lesz meg win xp paccs(a démon eleve bennt van emuval)
AZ alchoholos témát vágtam én is! régebben sok lemezt írtam ki a plexivel...
De mint említettem nekem sajna not supported a NYERS ÍRÁS!

na tök mázlim volt mert egy ismerõsnek van egy scsi Yamaha írója amit támogat az alcohol...
Megírtam éééés.... NEM megy :(
most lett elegem az egészbõl hagyom a francba ennyit nem ér meg az egész...

zaki
olvass vissza, én is azt tettem, mert nekem is ilyen problémám volt, részletesen le van írva, hogy ilyenkor mi a teendõ!

Lammer
Szisztok!

A problémám a következõ.
Adott a játék magyarul 2 cd-n, az elsõ iso Clonecd a második Cdrwines szokásos bin,cue.
Egy ismerõsömnek szeretném kiírni, de ugye az 1es CD CLONE-os és mivel már megszabadultam a plexi cdíromtól és dvdíróm van, sajnos a clonecd (elvileg megírja a raw-dao-t) hiába írja meg gyakorlatban is, utána sajnos az install nem folytatódik mivel mûködik a védelem, sajna hiába írja hogy áttudta írni nem írta át.
Naszal aki tud olyan MAGYARVERZIÓHOZ krekket amivel lecserélhetném az installját krakkos verzóra az lécci dobjon nekem egy levelet vagy 1 üzit, kösz.
PS: sajna a környéken sincs rawos supportos író-haver mindenkinek "MINÕSÉGI" (LG,SONY :( írója van... :(
PS2: alcohol sem támogatja a dvdírómat rawba :(

Köszi

PiszkosFred
egy nem nagy ido = egy ev nem nagy ido

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”