1354
-
#204 mar irtam hogy rajottam ropke 3 oraval ezeleott :)
vegigvittem! nekem nagyon bejott a jatek foleg azert mert egerrel kellet iranyitani es nem a szar billel ja a vilag valami eszmeletlen jo volt :)) jo kis nemzetkozi jarat :)) Franciaorszag-Nemetorszag-Ukrajna(vagy Oroszorszag)-Oroszorszag(Aral-to). a Vege annyiban nem tetszett hogy en arra szamitottam hogy Momo-e lesz a Volerberger vallalat de ez a veg se volt rossz :)) a gyaras resz iszonyat mokas volt :)) sarlo kalapacs nagyon durva volt :))) jo kis jatek. na en ebben a vilagban szeretnek egy marha jo RPG-t 3d-ben. -
#203 Ize... rohanya el a kurblival , ott ahol megtalatad gyere del fele majd ketszer balra es ahol pont feljottel a lepcson ott fel lehet menni arra a raketa-toronyra es ott van a sas amit a krurblival izeled el es majd elhesegeti a madarkakat:) -
#202 lassuak voltatok mar rajottem :)) -
#201 jajj mar :)) -
#200 jajj segitsetek :)) -
#199 elakadtam :((( ott vagyok a rusky gyarnal es van ott egy zeppelin amivel elkell jutonm Aralbadba ahol van az az opera enekesno (Helena Romansky). Mar megvan az a kurbli amit adott az orosz pilota de nem tudom hogy mire valo es hol kell hasznalni (sajnos atugrottam a szoveget mert a kilovest akartam latni :))) segitsetek pls -
#198 en nem tudok sajna :( -
fucko #196 Jaja:) -
#195 marha jo az a lokomotiv :)) nekem nagyon bejon ez a vilag :)) ez az epitesi stilus (nem jut eszembe a neve) + a gozgepes technika kegyetlen jo -
#194 na mar le is szedtem :)) -
#193 keri a cd-t ugytudom erre mar van fix de hol? -
#192 jam ar megvan!!! csak volt az az ajto es nem vettem eszre :))) -
#191 na igen de hol van fellogatva a robot? mert en azt nem talalom az egesz gyarat korbe jartam de nem talalom :(( -
fucko #190 Nah a gyarban felvan logatva egy robot amit ha leengedsz elmondja hogy kell neki labat csinalni,ehhez kint egy olyan hordofeleseget bekell hogy jutass a gyarba majd a villas kocsi beteszi bent a helyere azt es felmesz a platformhoz nemtom mar melyik szinnel inditsd el a munkalatot.(javaslom mentsd el es probalgasd a szineket mig be nem jon egy video ami egy olyan csőrös vmit mutat hogy felkapja a fát.) -
#189 azt se tudom milyen robot hol van? -
#188 nem! mit kell csinalnom? -
fucko #187 a labat mar megcsinaltad a robotnak? -
#186 segitsetek pls :)) -
#185 szerintem az jo volt csak a grafika volt kegyetlen ocsmany :(( ha jo lett volna a grafek akkor tuti hogy meg most is azzal jatszanek egyik kedvenc vilagom. Neverwinter Nights grafikus motorjat kellett volna beleepiteni es ugy hat ugy szerintem utott volna minden rpgt de sajnos akkor meg nem is votl nwn meg gondolom nem is adtak volna az enginent -
#183 disconnected volt :)) -
#182 SEgitseg megint elakadtam!!! benn vagyok a gyarban el is inditottam azt es akkor most mi van?? mit kell csinalni? megneztem a leirasban is de hihetetlen zagyva :(( megvan mar kis mammut is direk leellenoriztem hogy megvan-e minden amit eddig csinalni kellett es meg volt minden! :(( mit kell akkor most csinalni? -
TneX #181 I.C.ram,most én ignore-n vagyok,vagy nincs bekapcsolva za ICQ-d?:))) -
#180 Arcanum ugyanez az elv -
#179 driver csere -
TneX #178 Ne pofázzál onnan a másik szobából,banyek:)))) -
Xenon #177 Format C: :)) -
TneX #176 valaki meg tudja mondani,miért nem akarja lejátszani a videókat a játék?Csak berak vaalmi állókéet,és közbe meg megy a hang...eddig meg jó volt.Most mi a francot csináljak vele?Reinstall megvolt már,de nem segített -
#175 ahha!! koszi -
TneX #174 Kinyitod a ruhásszekrényt,kihúzod a középső fiókot,majd megtekered ott jobbra azt az izét,ami eddig beragadt.Ekkor előjön a fiók rejtett zuga,és onnan kiveheted a kulcsot -
#173 ez a kulcs mar megvan beraktam a gyasz harangjatekot es a babu levette a kalapjat na annak a cylindernek a tetejebe kell rakni egy kulcsot ami negyagu -
#172 nem az a kulcs hanem az a kulcs kene amit a kalapba kell rakni a mausloeum tetejen -
fucko #171 A pap házában a kereszt mögött. -
fucko #170 A pap hazaban a kerest mögött. -
#169 kerdesem az hogy hol van ez a kulcs -
#168 hol van leiras mert elakadtam ott hogy kene egy kulcs a mausoleum tetejen levo emberke cylinderjebe -
fucko #166 Basszus lenne ez 4 ora is! -
fucko #165 Ugylatom meg nincs a jatekhoz magyar vegigjatszas.Ha en megcsinalnam mit kell tenni hogy mindenki megtalalhassa?Mivel nem egy hosszu jatek igy biztos meglenne vagy 2ora alatt,bar nemtom. -
#164 nekem meg van nah.. -
#163 hol van a fix??? regen mintha lattam volna itt egy linket de azt nem talalom most :( -
#162 Add meg a emailcimedet elkudok egy fixet!