1354
-
#264 Ha megcsináltad volna akkor egyébként kint forog a vizimalom kereke -
#263 Első szalagnál az ajtón be, és ott van a lánc meg 1 kar és ha meghúzod jön a robopatkány és megforgatja a vizimalom kereket, ja akkor az nem is viz volt amit bevittel, lehet olom volt na tök mindegy a lényeg hogy így kell, aztán felmész a vezérlőhöz és megcsinálod a lábat, a bal oldali karral vmelyik szinre kell állítani, hogy jó legyen, csak már nem emlékszem melyikre mert én előtte szórakoztam vele, mert az ajtót ahol a patkány van nem találtam meg elsőre, aztán mikor minden klappolt vszinű pont a jó szinen ált, mert egyből legyártotta a lábakat. -
#259 A vizet, vagy mit kintről bevittetted a daruval? A lánc amivel az egészet be kell indítani ott van, leírom pontosan. Bemész a gyárba ott álsz az jató előtt ekkor elindulsz jobbra, aztán a futószalagok mellett elmész nem lefele hanem az első futószalag mellett el lehet menni fent. na és ott lesz a kar. Ja Ha esetleg a vizet/lehet nem az szóval a nagy ételhordó kinézetű valamit/ meg a kis targoncával tudod a helyére vinni/ -
#256 bekapcsoltad a gyár erőművét? Ott van jobboldalt a futoszalagoknak. -
M.A.D. #254 a 2cd patch pár kilóbájt....felülírja a bin filet.
Ennyi. -
Orgi #252 Sziasztok,
talán én is hasonló cipőben járok.Most jutott el 1 barátomhoz a game, 2 bin file. Kiírtuk, nem megy, full insatall 68%nál olyan file-t keres, ami nincs a cdn. Ja és eleve a wincomm.szerint 2gigásak a cdk...
Viszont elvitte még 2gyerek és azoknál megy (azt mondják...).
Erre az esetre vonatkozna az a patch?
Köszi a segítséget, bye -
Anee #250 én a jazz and faust-ra mondtam hogy fentvan a cd mellékleten -
#249 Hali Anee!
Mi van fennt a cd mellékleten? ha nem sok küld már el emilben ok? köszi, különben én még mindig ugyanott vagyok, mert a gépem otthon, net ott nincs, itt is csak ritkán férek hozzá. szal küldje el valaki sms-ben! 06-30-3414-082. netről persze, nem saját lóvéból:)) -
Anee #243 Fentvan a GameStar cd mellékletén magyar felirattal. -
Bilux #241 Hol? -
Bilux #239 Nah
akkor:
Berakod a votkát a helyére alul a pulton van a citrom és a kristályos méz! na a citrom megy a helére a mézzel elfutsz a gőzfürdőbe ott bekapcsolod majd belerakod a meleg vizbe a mézet..
ezzel vissza futsz! Helyérerakod!
Nah a koktél:
gép bekapcs.
hangszín kapcsoló függőleges állásban
balról a 2. bill megnyom..
hangszín kapcs jobbra..
3.bill megnyom
hangszín vissza függőlegesbe! (ez lehet nemszámít már)
És akkor jön a méz
citrom
a jég
majd a sék!
Ennyi! :) -
Bilux #237 Köszi már végig vittem...tőlem kérdezhettek ha tudok segítek! -
Bilux #235 Azannya mindenségit csak sikerült...
Az a büdös banya megizzasztott a koktéljával de nem fogott ki rajtam!
Na mikor jön ki a kettő!? Mennyit kell várni....
No mind1 igen jó menet volt fél napom ráment Mire végeztem vele mostanra így érzem magam! -
Bilux #234 Nah valami már lesz de hol találok mézet és citromot? :( -
Bilux #233 Nekem itt sokat finnyázik a nyanya fejérehúzom azt a kib sékert...3,14csába má.. -
Bilux #232 Nemááá állítólag már végig vittétek... -
Bilux #231 Na a koktélt hogyan kell kikeverni!? Ezt írja már le valaki!!! -
#230 Hali! nekem is az a problémám mint Bartnak. nem indul a vonat. a papirokat már odaadtam neki. de a jegyet nem kezeli le. hol van az a barlang? küldjétek el sms-ben légyszi a 06-30-3414-082 számra, vagy emilbe!!! sms jobb lenne! -
Bilux #229 Na valaki ott áll a kapu előtt a gép és nemtok mit csinálni! :( -
Bilux #228 mit csináljak ott tartok hogy a hajóm kivontatta a vonatot még van nálam egy boros üveg meg egy mittom én milyen üveg mit kell csinálni?
elvileg azt kéne hogy valami előadásra mennyek el de hol van az? Van egy vetítőterem de csak 1 faszi alszik bent! heelp gyorsaan valaki! -
#227 megszerezted mar a papirokat??? vagy a mammutot megszerezted mar a barlangbol? -
#223 Ha nekem amiutan aszta fixet feraktam nem volt gondom az installal de a CDket tenyleg nem kerte azutan... -
fucko #222 En speciell fullt installoztam es nem kert cd-t 1altalan,se az 1est se a 2est de meg a patchet se raktam fel. -
#221 És esetleg nekem nem válszolna vki? pl te -
fucko #220 Örmnek -
fucko #219 Örmnek:) -
#218 EZt most kinek irtad? -
fucko #217 Lusta vagy visszabbnezni? -
#216 Ha van valakinek végígjátszása küldje már el a [email protected] címre köszi. -
#215 Sracok akkor is keri a 2es CDt ha a full instalt rakom amikro elvileg mindent feltesz? A patchel tényleg csak a bint lehet javitani mert akkor jól megszívtam, mert az már nincs meg. -
fucko #214 Az mar szar ügy,marmint ilyet nalam 1sze se csinalt mint ahogy meg gondolom jopar mas bajtarsnal se. -
#213 mar felpatcheltem de meg az elso cd-t se birja olvasni beszarik amikor tolti sot ha nem vagyok eleg gyors a ctrl+alt+del-lel akkor ki is fagy :(( es egy olyan 4-5 restart utan javul csak meg a gep :) -
#212 En meg egyszer nem irom le mert mar faraszto.. -
fucko #211 Ha kiirtad,felinstallozod es felteszed a javitppatchet jonak kene lennie.Sokat segitettem mi?:) -
#210 legalabb ezt mondjatok el utana mar engem sem fog tovabb erdekelni ez a topic :) -
#209 segitsetek azert hogyan kene kiirni a cd-t -
#208 Ja, aki akarta már végigjátszotta és ennyi.
-
#207 segitsetek!!! hogy a francba lehet kiirni?? ne kiirtam neroval minden jol ment a nero szerint de a jatek meindig keri a cd-t illetve kifagy. Pedig a daemonnal amikor emulaltam teljesen jol ment soha nem volt baja vele meg a fixet is felraktam az is priman mukodott de kiirtam mind a ket cd-t es mindig beszarik a jatek :((( -
#206 ennyit elt ez a topic? -
#205 tud valaki ilyen stilusu (tehat high-tech gozgepek, stb az 1800-as eve vegen) szerepjatekot marmint olyat ami fizikai es nem virtualis gondolok itt arra hogy papir+tollal kell jatszani tehat a sima rpg :)