1354
-
M.A.D. #513 Hoppá! Ez a magyar Syberia már az update-telt változat? Kijött 2 update anno az angolhoz, ami pár hibát javít a gammában, és nem írja felül a nocd exét! -
M.A.D. #512 crack-kel felülírva??? -
#511 Jah, DaemonTools 3.29 minden emulation bekapcs... így próbáltam. -
#510 Leszedtem azért a teljes HUN Syberiat-is, de akadt problémám... a setup.exe(!) elindítása után nyavajog, hogy tegyem be a korrekt CD-t... valaki, ötlet? Hmmm... -
Bandeeka #508 Sziasztok!
Megtaláltam Madam Romanski-t de nemtudom megcsinálni neki a kék helena nevű koktélt. Pls vki segicsen. Már felhivtam azt a számot ami kellet denembirom azt a szar lötyöt megcsinálni.Segicsetek pls thx -
#507 vagyis itt...:
HUN string.dat
-
#506 Itten vala a kicsike:
HUN string.dat
Köszönet az együttműködésért!:) -
fucko #501 Ezt a poent anno en is elsutottem:DD -
skristof #499 Talán ilyenkor kéne felhívni anyádat??? Nem toom, most játszom újra, de még nem tartok ott... -
tokfej #494 A beszéden kívül minden magyar bene :) -
#493 Én is leszedtem a magyar verziót.Érdemes játszani vele? Soha nem játszottam ilyen típusú kalanddal, de anno belenéztem - az angol verzébe - és tetszett. Mayarul is beszélnek benne, vagy csak a szöveg van lefordítva? -
adamadam #492 van egy vezérlőterem a rakéta környékén, és ott a bele van építve a pultba.ott kell keresgélned(én valahogy így emlékszem, mert már elég régen játszottam vele) -
fucko #491 Hat akkor legfeljebb munkahelyedrol nyomod vegig,nem mind1?:D -
#490 Privát ftp-ről -
#488 Én is meg vagyok lőve.
Leszedtem a magyar verziót kiírtam cd-re.
Az első cd clone cd-vel volt készítve ezért azzal írtam ki. A másodikat már simán nero-val.
Hazamegyek telepítenék, de a telepítő el sem indúl, valami hibát jelez.
Vissza a munkahelyemre, kipróbálom. Itt simán települ semmi gond. A munkahelyemen win98 van fent, mindenféle feltelepített cd írókkal (nero, clonecd), plusz daemon tools.
Otthon winxp van semmilyen író nincs fent, sem daemon tools.
Lehet, hogy az oprendszerben van a hiba, de lehet, hogy az író szoftverek telepítenek valamit fel amitől megy, nem tudom. -
Bandeeka #487 Sziasztok!
Elakadtam az űrhajosnál tudna vki segiteni? Nemtalálom a vérvizsgáló dobozt pls vki segicsnhogy hol van? Amugy ez a Komkolzgrad pályánál van a banyatelep után. Pls vki segicsen thx -
fucko #485 Evezot kipiszkalod majd momo segitsegevel kihuzatod es o majd kinyitja vele. -
skristof #483 Hi!
Axon: még1x kössz a magyar file-t!
Amugy elkezdtem írni egy magyar végigjátszást, jelenleg ott tart,h most hagytam el Valadilene-t, és papíron, kézírással 3 oldal...
Majd meglátjuk...
Ha késsz lessz, közkinccsé teszem :))
Igaz, addigra már majd senkinek sem fog kelleni :)))
Kristof -
basic 69 #476 xp-n megy? mert felírtam: daemon->aztán cd copy neroval. szóval az install hibat okoz és leáll...
help! :) -
tokfej #473 A két bábut középre kell tenni a mamutot jobbra a padra hengerek balra a szekrényba -
tokfej #471 Kell a két zenehenger a mamut meg az a két bábu amit a gyár irodájában kaptál miután lejátszottad a történetet! -
tokfej #468 Lepecsételtetted a vonatjegyed a közjegyzőnél? -
tokfej #460 Nem kell kiirni cd-re hanem alkohollal emulálsz ennyi!!! -
fucko #459 vidplezsőr:) -
hawk #458 Köszönöm a segítséget. -
bazsi123 #455 tudatlanka:
nem azzal van gondom, hogy nem indul el a játék, hanem azzal, hogy nem indul el a _telepítő_, ha kiírom cd-re. szvsz az írómat nem tudja se a clone cd, se az alcholo lekezelni, nem tudom ráírni a védelemmel ellátott cd-t :-( -
htibor #452 www.microids.com
Fent van a honlapjukon a walkthrough menüben.
Angolosok előnyben. -
bazsi123 #451 nekem is az a gondom, hogy ha kiírom cd-re, a telepítő nem indul el. ha daemon-t használok, azzal megy rendesen, de nekem cd-re is fel kellene vinnem :-) hogy lehet ezt megoldani? clone cd-vel próbálkoztam, azzal lett ugye a szar eredmény, alcohollal meg nem is tudtam mit kezdeni, el se kezdte az írást (philips 16x íróm van). valaki tud segíteni? olyat nem kérek, hogy vegyem meg a gámát, meg vegyek új cd-írót :-D -
fucko #447 Felkapcsoloda kisvillqanyt hatul es a paprt hasznalod a falon. -
hawk #446 Elakadtam! Hogy kell eljutni a barlanghoz. Mar csak a mammut hianyzik a vonatbol. Momo nem mondja meg hogy jutok a barlangba - a csajszit be kell iratni rajztanfolyamra. -
tokfej #445 Már lejjebb emlitettem a problémát:(
Nekem az alkohol segitett azzal emuláltam a cd-t -
krisz073 #444 Pedig nem rossz az.Ezzel simán meg tudod nézni,hogy megy e a game anélkül,hogy ki kéne irni CD-re és ott derülne ki,hogy nem jó valami.
1-2-er én már beszivtam és azota használom az Alcohol 120%-t vagy a Daemon Tools-t. -
#443 Így cselekedtem és megy:)
Köszi a segítséget. -
htibor #442 Én nem szoktam Daemon Tools-t használni.
Egyszer kiírom CD-RW-re, és ha onnan minden okésan megy a telepítés+játszás, akkor írom ki véglegesen. -
krisz073 #441 Probáld leszedni a legfrisseb Daemon-t a cdgrab.hu-rol.
Nekem simá beolvassa és telepiti is. -
#440 Köszi.
Szóval mindenképp ki kell írni? -
htibor #439 Ha cd-re kiírod(mondjuk CDRW-re), akkor full install esetén+crack másolás után nem kell neki a CD! Utána már CD nélkül tudod játszani végig a gamét! -
htibor #438 Én ezt arra értettem, hogy ki akar még a fordításban részt venni? -
#437 Hogy-hogy melyik verzió?(1.0,dakota verzió ez is:))
Szerintem sokunknak ez van, nem értem miért nem lehet telepíteni.Daemonból próbáltam. -
M.A.D. #436 be van jelölve az összes védelem? mellik verzió?