1354
-
#692 Az az indulási engedély. -
CéZé #691 ha jól tudom kell a vonatjegy de azt le kell pecsételtetni a közjegyzQnél :) -
#690 Csak egy apró kérdés:
Oszkártól megvetted a vonatjegyet mielőtt el akartál utazni?
-
CéZé #689 hát nem akartam mondani hogy akkor minek a leirás :))))) -
#688 A leirást használd inkább ha elakadsz. -
skristof #687 nincsmit...
de mint mondtam, élvezetesebb, ha te csinálod...
vagy néha-néha itt (ill. mailben) kérsz segítséget...
de azért szívesen.... -
neménvoltam #686 köszi!!! -
skristof #685 mind1, mail ment a 15 mentéssel.... -
skristof #684 küldhetek párat... de mivel csak a mentések vannak fennt, ezért nemtoom melyik-melyik! :)))
de elküldöm mind a 15-öt, aztán kiválasztod ami kell, a többit meg törlöd! de télleg töröld, mert olyan király a játék sztem, h érdemes egyedül megcsinálni!!!
nah, ha kell szolj! -
neménvoltam #683 Nagy kérés lenne, ha egy mentésért esedeznék? -
neménvoltam #682 és megint nem sikerült. -
neménvoltam #681 Nemmegy. Ma már másodszor kezdem újra. -
neménvoltam #680 mármint a poggyásztartókra? -
neménvoltam #679 nem lehet, hogy bug? Ti mit tettetek a helyekre? -
neménvoltam #678 igen. -
#677 Felhúztad a vonatot? -
neménvoltam #676 Esetleg valaki? -
neménvoltam #675 azt is beraktam -
CéZé #674 meg azthiszem a mamut is kell még oda :) -
neménvoltam #673 TEli van a tököm ezzel az Oscarral. Mindent megcsináltam, mégsem ÍndÍtja a vonatot. Mit hibáztam? Sorrendben kellet csinálnom? Ugye a két hengert kell elhelyezni a polcokon? -
CéZé #672 nem :)
elsö a Battlefield :))) -
neménvoltam #671 te végigjátszottad? -
neménvoltam #670 1000 thx -
CéZé #669 magyarítás + leírás
talán most :) -
CéZé #668 magyarítás + leírás -
neménvoltam #667 tud valaki küldeni egyet? -
neménvoltam #666 Helló!!! Én is nagyon megköszönném!!! -
#665 hopp. moderálás volt -
CéZé #663 persze hogy nem jó mert leszedtem onnét :))
ha kell irj mailt és megkapod ! -
skristof #662 amugy eccer régebben (másodszori) végigjátszáskor elkezdtem írni egy végigjáccást, de aztán abbahagytam a játékot.... -
#661 Mail ment.... -
skristof #660 én nem took, de ha írod mi a gond, talán took (vagy vki más) segíteni -
#657 Most néztem meg, alig várom már a novembert :)(www.hardwired.hu) -
gyurmandia #656 Van már letölthető film a második részről!!! (www.hardvired.hu) -
#655 Nnna kipróbáltam mindent. Megírtam Alcohol 120%-kal, és a Nero-val is (CD-Copy a Daemon Tools-os virtuál CD-ről). Mindkettő elindult azon a gépen, amin eddig is, és egyik sem ment azon, amelyiken eddig sem.
Arra jöttem rá, hogy nem az a oprendszer, és nem az ASPI a ludas, hanem valószínűleg az a probléma, hogy a CD-ROM egy több, mint 3 éves Asus 40x -es darab, ami mostanság kezd gyengélkedni. Valószínűleg a CD védelemben vannak valamilyen gyenge szektorok, amivel már nem tud megbírkózni. Teendő: venni kell egy újat. -
Hoz_Hun #654 Tegnap végigvittem. Kezdő kalandkeresőknek is bátran ajánlom, mert tényleg nem olyan nehéz, bár van egy-két genyón megoldott rész.
Kellemes szórakozást nyújtott, és nem egy utolsó szempont, hogy ezt a fajta játékot általában a barátnők is komázni szokták. -
M.A.D. #653 legújabb daemon-tool 3.33-as. azt semmi gond. összes védelmet bekapcsolni, azt hadd szóljon.:)) -
#652 mondom próbáld meg a daemon-t -
#651 Sajnos nem jött be, pedig kipróbáltam 3 gyártó 7 ASPI driver-ét (Adaptec, Golden Hawk, meg valami Symbiotic vagy Symbios), de a telepítésnél még mindig kiszáll. Win2000 alatt pedig simán telepedíthető. Van valami más ötleted? -
#650 Kösz a tippet, kipróbálom.