Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
556-ra olvass vissza😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Breki33
le de igyis alakadtam de majd megpróbálom
nézõpontot nem lehet forgatni?

és tényleg csdak Alcohollal lehet kiírni?
magyarosítást felraktad Breki?

Taptarap
Olyan kicsi pályák vannak, hogy fölösleges térkép.

Taptarap
abból a szögbõl tudsz bemenni amikor az ut mindkét oldala látszodik.

Breki33
igazad van hulye vagyok

de hogy lehet szembe átmenni onnan mutatja a kamera

bocsi ha hulyeségeket kérdezek

nincs amugy valami térkép?
bizkit
Szerintem te nem a gyárban vagy, hanem a templomnál! A gyár a szállodával szemben van!

...úgy hogy...no comment!

Breki33
sziasztok

Sajna elakadtam a játék elején

A közjegyzõtöl elhoztam a kulcsot(rudat) de mikor feljutottam a gyárba ha azaz az ajtó már nyitva volt pedig a leirásban az van, hogy a ruuddal kell kinyitni.

Az épületbe nem tudok bejutni mert a nyito automatábol valami hiányzik hátul van egy szoba ahol a szekrényt lehetne birizgálni, de szintén zárva van.

Ha meg másik irányba megyek rács zárja el az utat.

A leirásban kertészrõl van szó, de se hire se semmi :-)

Mir rontottam el?
Légyszi segítsetek
Taptarap
THX

Olvass vissza (#556)

Taptarap
Gamer társak valaki tudna egy helyett ahonnan le lehetne tölteni végigjátszást.Elõre is thx.

Padlások a kis helységbe ahol fel tudod oltani a lámpát,a falon ott van a mamut rajz.Azt kell átmásolni.

Abban segítsetek lécci, hogy a fenébe lehet a Kék-Heléna italt megcsinálni...Namost olvastam visszafelé a fórumot, ott meg is találtam, a teljes leírást is elolvastam...Valahol a rácsok közül fel kéne vennem a kottát, meg a Curacao-t sem lelem...Hol vannak ezek??? Hiába csinálom végig az alább leírt módon, mindig visít a véncsaj, hogy meg akarom mérgezni...(gondolom azért, mert fel kéne venni azt a nyavajás kottát...)

köszi az infókat
Post Mortem megvan vkinek? Milyen? Jo?

football without ultras is nothing

Hát rajzolj neki 😊
A megoldást a padláson keresd 😊

Esetleg a Microids másik kaland gammeja, a Post Mortem.
Ott van több megoldása is a helyzeteknek, de más a stílusa.
FPS nézetbe játszol, és ki kell benne nyomozni egy brutális gyilkosságot.
És nehezebb is, mint a Syberia! 😊)

Axon
wow!
A kis praktikus utitatyó
Akkor tovább nem aggódok, hogy van-e az ifjú hölgynél télibugyi

teljesen más, de az utóbbi idõben a longest journey fogott meg (mondjuk nem is találkoztam mostanság más értékelhetõvel).

ja, szvsz lineáris, szóval ne keress más megoldási módokat...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

sziasztok! mi is végigjátszottuk a csajommal! nagyon klassz!
Lenne pár kérdésem: több szálon is végig lehet vinni? vagy csak mindenre egy megoldás létezik? ezt az újbóli végigjátszás miatt kérdezem.

Tudtok hasonló hangulatos, stílusos játékot mondani?

üdv:
basic
Spenser
Szasztok kellene nekem a 3-as patch .
Valaki linket plz köszi...

😊))
a bõröndünk az mindenhova repül velünk 😊)
késõbb asszem a vonat hátsó részében lessz....

Axon
Az nem az igazi mert akkor folyton azt nézi az ember ha picit is elakad. Jobb itt megkérdezni ha már végkép nem boldogul valaki, aztán tovább gyûrni egyedül.
Én is éppen Oszkárral szenvedek a vonatnál és éppen a hengerek után kajtatok. Egyébként azután nem kell visszamenni a szállodába a bõröndért, vagy valami téli holmit beszerezni. Elvégre Szibériát emleget az öregasszony naplója, ott meg a kacér kis szépség könnyû kis nagyvárosi ingecskéjében, hamar a Valdenberg gyár egyik mozdulatlan bábújára fog hasonlítani.

http://free.x3.hu/czz/kepek/Syberia/
Igoz hogy itt a leirás de ne izgasson senkit 😊))

Lepecsételt engedély+sztori hengerek a helyükön legyenek+mammutka. Asszem más nem.
Ja, meg felhúzni a mozdonyt ugyebár! 😊)

3-as patch asszem fennt van a legujabb Gamer cd-n is...

Oscarnak csináltam lábat!
Mi kell még egyébként neki?
Axon
köszi

Axon
Melyik patch?
Nekem megvan a 2-es, de valahol láttam hozzá a 3-ast.
És egyáltalán mûködik a magyar verzióval is a patch?

Axon
De ez clone cd-s formátumban volt
3 db file volt (ccd, img, sub) kiterjesztéssel.
Én a bin-cue párost mindig nero-val írom azzal nekem sem volt gondom eddig.
Az érdekesség számomra csak az volt, hogy a ccd a clone cd eredeti formátuma még sem sikerült vele megfelelõen kiírni a cd-t. Installkor kérte az eredeti cd-t.
Természetesen az is lehet, hogy én nem állítottam be valamit jól.

Kicsit OFF lesz:
A játék felírása eléggé érdekes...
Én az elmúlt fél évben minden bin+cue formában image-elt játékot Fireburner-rel írtam ki, ha jól emlékszem a 2.11-es változattal. Lehet már egy éves progi is.
Lehetett az image-ben akár Safedisc 2-es, Securom vagy egyéb másolásvédelem, eddig mindet megírta tökéletesen...

Szerintem sehol.

Hoé éehet magasabb felbontást beállítani a gameben?

\"Life is around you and in you.\"

Köszi szépen...müxik!😊 Nem hittem, hogy ezt a percet is megérem..😊 Az élet apró örömei...hehe😊

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Axon
Nos nekem is ugyan az volt a problémám, hogy hiába írtam ki CD-re, már az install elején kérte az eredeti cd-t. Senki nem tudott segíteni pedig alant többen is panaszkodtak. Egyedül a daemontools-al mûködött nekem is, de én ki szerettem volna mindenképpen írni cd-re.
A megoldás:
Átböngészve a hozzá járó .nfo fájt, leírja hogy SD 2.8 -as védelem van a cd. Ez a Safe disk rövidítése.
Nos én Alcohol 120%-ot használtam mivel a ClonbeCD-ben nem találtam ilyen beállítást.
- válaszd a képrögzítés varázslót
- a tallózásnál mutasd meg neki a képfájl helyét
- a következõ ablakban alul van egy olyan fül hogy "Adattípus:". Na itt keresd meg a "SafeDisk 2"-t. És már írhatod is kifele. Így már fent lesz a cd-n a védelem és instalkor nem keresi az eredeti cd-t.

Érdekesség. Installkor kereste az eredeti cd-t a kis mocsok. De amikor végre feltettem (full install), már többet nem keresi az eredeti cd-t. Akárhányszor elindíthatod soha többé nem kéri a cd-t. A kis gané....

Knox
Ez nagyon rendben van! mármint, hogy felraktad a leirást! Köszi szépen

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Na akkor itt http://free.x3.hu/czz/kepek/Syberia/
megtaláljátok a leirást meg a magyar fájlt is 😊

gyraph
Simán el lehet olvasni...sõt 😊 Szerintem, ha beszkenneled, akkor azért még most is biztossan sokaknak segítesz! Mondjuk én már rég végigjtszottam, de pl. a magyar nyelvû file-t is kértem, mert szerintem a második rész megjelenése elõtt úgyis végigjátszom mégegyszer.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

http://free.x3.hu/czz/kepek/Syberia/syb1.jpg
Ha el tudjátok igy olvasni akkor beszkennelem igy a leirást. OCR-re nem vállalkozok 😊

Nemcsak te!
Errõl tudtál? 😊)

Egy kis képanyag az elõreláthatólag októberben érkezõ Syberia 2-bõl:
Syberia 2 képek

gyraph
Ha minden a helyén, és a méz is +van olvasztva...
Elõször is bekapcsolod a masinát a bal legszélsõ gombbal, a pia keverés a következõ:
a jobb oldali kis kar a bal oldali állásban és lenyomod a billentyûzet második billjét a vodkához,
átrakod a kis kart a bal oldali állásba /violinkulcs/ és megnyomod a billentyûzet harmadik billjét,
aztán fölül nyomod elöször a méz-gombot, aztán a citrom-gombot, aztán a jég gombot, aztán a jobb szélsõ gombal rázod és kész is.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

igen a mezet megolvasztottam de a 7 gomb kozul nemtom melyik a jo? ehhez kéne segicseg
megolvasztottad a mézet? ezt a gõzfürdõben lehet végrehajtani
A 3.23-ast használom és én semmit nem állitottam benne,felinstaláltam és egyböl be tudtam vele olvastatni a Syberia-t.

MerlinW
milyen emuláció van bekapcsolva a daemonban? és milyen verziót használsz?

[merlinw.org]

Szia!
A vodkat is betettem a haelyére de még mindig nemtom megcsinálni a lötyöt. Van 1 paprom hogy partitura és azon van 2 db piros pöty azon hogy igazodog el hogy melyik oldalo kezdodik a bárpultnál a piros pöttyel jelzet gomb? A bárpultnál megtaláltam a citromot és a jégkockát de a mézet hogy teszem bele? Kérlek segics thx
MerlinW
hmm....😊

[merlinw.org]

probáld meg ujrairhatora,de nem biztos.
nekem simán megeszi a Daemon !!!

MerlinW
Vajh, ha kiírom jó lesz...?

[merlinw.org]

MerlinW
CloneCD, Alcohol, Daemon... mindegyikkel kéri a setup.exe a CD-t... bekapcsoltam minden emulációt, stb... nem megy...😞(

[merlinw.org]