Syberia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézõpontot nem lehet forgatni?
és tényleg csdak Alcohollal lehet kiírni?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

de hogy lehet szembe átmenni onnan mutatja a kamera
bocsi ha hulyeségeket kérdezek
nincs amugy valami térkép?
...úgy hogy...no comment!
Sajna elakadtam a játék elején
A közjegyzõtöl elhoztam a kulcsot(rudat) de mikor feljutottam a gyárba ha azaz az ajtó már nyitva volt pedig a leirásban az van, hogy a ruuddal kell kinyitni.
Az épületbe nem tudok bejutni mert a nyito automatábol valami hiányzik hátul van egy szoba ahol a szekrényt lehetne birizgálni, de szintén zárva van.
Ha meg másik irányba megyek rács zárja el az utat.
A leirásban kertészrõl van szó, de se hire se semmi :-)
Mir rontottam el?
Légyszi segítsetek
football without ultras is nothing
A megoldást a padláson keresd 😊
Ott van több megoldása is a helyzeteknek, de más a stílusa.
FPS nézetbe játszol, és ki kell benne nyomozni egy brutális gyilkosságot.
És nehezebb is, mint a Syberia! 😊)
ja, szvsz lineáris, szóval ne keress más megoldási módokat...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Lenne pár kérdésem: több szálon is végig lehet vinni? vagy csak mindenre egy megoldás létezik? ezt az újbóli végigjátszás miatt kérdezem.
Tudtok hasonló hangulatos, stílusos játékot mondani?
üdv:
basic
a bõröndünk az mindenhova repül velünk 😊)
késõbb asszem a vonat hátsó részében lessz....
Én is éppen Oszkárral szenvedek a vonatnál és éppen a hengerek után kajtatok. Egyébként azután nem kell visszamenni a szállodába a bõröndért, vagy valami téli holmit beszerezni. Elvégre Szibériát emleget az öregasszony naplója, ott meg a kacér kis szépség könnyû kis nagyvárosi ingecskéjében, hamar a Valdenberg gyár egyik mozdulatlan bábújára fog hasonlítani.
Igoz hogy itt a leirás de ne izgasson senkit 😊))
Ja, meg felhúzni a mozdonyt ugyebár! 😊)
Mi kell még egyébként neki?
Nekem megvan a 2-es, de valahol láttam hozzá a 3-ast.
És egyáltalán mûködik a magyar verzióval is a patch?
3 db file volt (ccd, img, sub) kiterjesztéssel.
Én a bin-cue párost mindig nero-val írom azzal nekem sem volt gondom eddig.
Az érdekesség számomra csak az volt, hogy a ccd a clone cd eredeti formátuma még sem sikerült vele megfelelõen kiírni a cd-t. Installkor kérte az eredeti cd-t.
Természetesen az is lehet, hogy én nem állítottam be valamit jól.
A játék felírása eléggé érdekes...
Én az elmúlt fél évben minden bin+cue formában image-elt játékot Fireburner-rel írtam ki, ha jól emlékszem a 2.11-es változattal. Lehet már egy éves progi is.
Lehetett az image-ben akár Safedisc 2-es, Securom vagy egyéb másolásvédelem, eddig mindet megírta tökéletesen...
\"Life is around you and in you.\"
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
A megoldás:
Átböngészve a hozzá járó .nfo fájt, leírja hogy SD 2.8 -as védelem van a cd. Ez a Safe disk rövidítése.
Nos én Alcohol 120%-ot használtam mivel a ClonbeCD-ben nem találtam ilyen beállítást.
- válaszd a képrögzítés varázslót
- a tallózásnál mutasd meg neki a képfájl helyét
- a következõ ablakban alul van egy olyan fül hogy "Adattípus:". Na itt keresd meg a "SafeDisk 2"-t. És már írhatod is kifele. Így már fent lesz a cd-n a védelem és instalkor nem keresi az eredeti cd-t.
Érdekesség. Installkor kereste az eredeti cd-t a kis mocsok. De amikor végre feltettem (full install), már többet nem keresi az eredeti cd-t. Akárhányszor elindíthatod soha többé nem kéri a cd-t. A kis gané....

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
megtaláljátok a leirást meg a magyar fájlt is 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ha el tudjátok igy olvasni akkor beszkennelem igy a leirást. OCR-re nem vállalkozok 😊
Errõl tudtál? 😊)
Egy kis képanyag az elõreláthatólag októberben érkezõ Syberia 2-bõl:
Syberia 2 képek
Elõször is bekapcsolod a masinát a bal legszélsõ gombbal, a pia keverés a következõ:
a jobb oldali kis kar a bal oldali állásban és lenyomod a billentyûzet második billjét a vodkához,
átrakod a kis kart a bal oldali állásba /violinkulcs/ és megnyomod a billentyûzet harmadik billjét,
aztán fölül nyomod elöször a méz-gombot, aztán a citrom-gombot, aztán a jég gombot, aztán a jobb szélsõ gombal rázod és kész is.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A vodkat is betettem a haelyére de még mindig nemtom megcsinálni a lötyöt. Van 1 paprom hogy partitura és azon van 2 db piros pöty azon hogy igazodog el hogy melyik oldalo kezdodik a bárpultnál a piros pöttyel jelzet gomb? A bárpultnál megtaláltam a citromot és a jégkockát de a mézet hogy teszem bele? Kérlek segics thx
nekem simán megeszi a Daemon !!!