1354
-
#742 Nem tudok, saját magam csináltam végig. -
#740 A templom hátsó részén kell egy kicsit tevékenykedni. A fiókosszekrényt nagyon alaposan kutasd át. (főleg azt a részt ahol a jobb oldalon van egy tekerő). Ezután sikerülni fog a templom tetején lévő szerkezetet működésbe hozni. -
#737 Lepecsételés: a városházán az előszobában nézzd meg az asztalt
A vonat elindításához szükséges cuccok: mammut, 2 henger (az is kell amit kiveszel), azt hiszem kell annak a cuccnak a teteje is amivel lejátszod a hengert
A 4 fogaskerék a templomnál kell. -
#735 www.gamestar.hu/gmiki
-
#734 Már töltöm. Most vieszem végig másodszorra :) -
#733 Magyarosítást pls nekem is. -
#732 Beszélni kell a fickóval a pult mögött. -
#729 A padláson elmész a sarokba, felkapcsolod a lámpát, megnézed közelről a fagerendán lévő mammutot, ráteszed a papírlapot, lerajzolja. Odaadod a kisgyereknek, és követed őt. -
neménvoltam #725 nekem az első kettő is tetszett. A 3. rész 3D-s lesz? -
skristof #724 aham jön! már várom! :) -
#723 Hi! Most lett meg a game. Nem lehet valahogy 1024x768-ba feltornászni? Kár ilyen szép grafikát 800-asban megjeleníteni. -
#722 Kijön egyáltalán?? -
neménvoltam #721 A Broken Sword 3 mikor jön ki? -
#720 Én nem olyan régen vittem végig,és meg kell mondjam ,hogy kellet volna egy olyan lehetőség ,hogy Oscart magárahagyni és egyedül menni. Mindíg csak a baj volt vele:D Hol ez nem jó ,hol a csillagok állása mindíg volt valami nyűge.Sajna én a poénokon amik voltak benne nem igazán tudok nevetgélni egy 3koponya után.
A játék nálam 10/9 mivel ritkán jelennek meg kalandok.
Broken Sword 10/20!!! -
skristof #719 asszem oktoberre vagy novemberre ígérik... -
#718 Nagyon jó. Én amikor befejeztem tiszta hiányérzetem volt és csak annyit akart az agyam: MÉG! MÉG! -
neménvoltam #717 itt vannak képek -
neménvoltam #716 már készítik -
#715 szerintem nagyon jó hangulata volt a játéknak remélem készitik már a követlezőt -
#714 cóval mindig:)) -
neménvoltam #713 úgy értettem, hogy ahányszor elakadtam, a végigjátszást használtam. -
skristof #712 de legalább magyarul nyomtad? mondjuk ugy könyebb...
ez a sokszor akadtam el duma, meg.. háááááát -
neménvoltam #711 :D
Ha úgy tetszik sokszor akadtam el :DDD
Nem vagyok az a nagy kalandjátékfan, ezt is inkább a sztorija miatt vittem végig. -
#710 Ühüm. -
#709 Nekem is vagy 2 hét volt mire végigvittem. -
neménvoltam #708 Csak ha nagyon megakadok, akkor belenézek. -
skristof #707 elég gyorsan haladsz..
végigjátszásbol nyomod? vagy ennyire vágod? mert nekem napokba tellt! igaz nem napi 24h-t jáccotam vele -
neménvoltam #706 Ja, összekevertem a H betűt a 4-es számmal. -
neménvoltam #705 Le tudja valaki Írni a koktélos csávó telszámát? Rajta van a hoteles papÍron, de láma vagyok, nem tudok betűket Írni a telefonomba. -
yal #703 hi, a jatek legelejen mikor Oscar kene labat szerezni, nos ami a futoszalagon kijon arra mindig aszmondja hogy neki szar. Mit kene csinalni? -
CéZé #702 -
neménvoltam #701 lol -
CéZé #700 "Egy igazi kalndjátékos fan nem böngészget mindenféle leírásokat " -
#699 Én is kértem..... -
CéZé #698 ezt mond azoknak akik kérték a végigjátszást :) -
#697 Egy igazi kalndjátékos fan nem böngészget mindenféle leírásokat -
neménvoltam #696 Bele-bele néztem, csak az volt a probléma, hogy nem vettem észre a leÍrásban, hogy a hengereken kÍvül a mechanikus szerkezetet is vinni kell. CSak ez volt, azóta nem kellett használnom a mentéseket, és most jutottam el Komkolzgrad-ba. Egyébként köszi mindenkinek. -
CéZé #695 nem akarok kötekedni de ha beleolvasol a leirásba akkor megtudod mit kell csinálni...szerintem világosan leirják :) -
#694 Igen. -
#693 Igen, ha jól emlékszem az engedély mellé még oszkár(örmester) kikövetel egy vonatjegyet is, amit természetesen ő árul a jegybódéban (vagymifenében) :)