15192
-
#3546 780-an vannak most, 70TB-al a trancehubon -
#3545 trancemp32.no-ip.com
ott sincs hely, de legalább megvan -
#3544 hardstyle.no-ip.com
5GB -
OPM #3543 és hányan vannak így benn, hogy megemelték a min. megosztást?
van ennek a hubnak vmi "kistestvére", nem? annak nem tod a címét? -
#3542 csak az FxP-n találom, de nincs szabad slot... -
#3541 hát őő most van slottom, de ez a D Mode még nincs meg nekem ;) -
OPM #3540 jól kifogtam...
mondjatok már légysz valami jó külföldi hubot, már nagyon unom a magyarokat :(
semmilyen zenét nem találok, ha meg véletlenül igen, akkor is 3 óra, mire lejön
Depeche_Mode-Personal_Jesus_(Shane_54_Remix)-Promo_CDS-2004-BF
ez is kellene, de fogalmam sincs, honnan szedjem :(
nem nekk kifejezetten mp3 hubnak lennie, a lényeg h elég legyen rá a 30 giga és külföldi legyen :) -
#3539 tegnap óta:) -
#3538 -
OPM #3537 ez hihetetlen...
nagy nehezen összekaparok 30 gigát a trancemp3 hubhoz, erre kiírja h 50 kellene -
#3536 nahát a tegnapi/mai ivászat is megvolt. Kicsit szeszes állapotban érkeztünk az újvár klubhoz ahova mentünk mert spanom szerint állítólag jó csajok vannak. Na mondom magamban jóvan, nézzük meg. Már felvoltam készülve numajé és társaira, de hát kellemesen kellett csalódnom. Kb 20 percnyi náksi style volt egész éjszaka alatt, a csajok jók voltak a DJ-k tudtak keverni és nem is akármit jáccottak! A pofám leszakadt miket hallottam: Satellite, Holding Onto Nothing, Love Comes Again, Yimanya, Silence, Naked Angel, Dreams, As the Rush Comes, U, meg még 1 halom jó zene. Rég buliztam ilyen jót. Ajánlom a helyet.... -
#3535 Altitude - Nightstalker (Chris Raven Remix) -
#3534 oks! -
#3533 Ilyesmi zenék ha köllenek, nálam DC-n, hyper hubon... -
#3532 Ronald Van Gelderen - Cold Storage -
Svigi #3531 Jó nektek! Nekem márcsak a 10 megabites vonal kéne:D Személyes kedvencem Armin Van Buuren - Universal Religion 2004 Sampler vinyl-je!
01. Above And Beyond Present Tranquility 07:33
Base - Surrender (Original Mix)
02. Ridgewalkers - Find (Andy Moor Mix) 08:47
03. Mirco De Govia - Voller Sterne 07:42
(Super 8 Remix)
Már szaladok is a boltba majd megvenni! Hol olcsóbb? -
#3530 ahhh, elolvadok :D 30 giga nekem untig elig, plusz 1536... áááh -
#3529 OFF
A UPC Magyarország bejelentette, hogy a Matáv tegnapi lépéséhez hasonlóan jelentősen növeli a chello internetszolgáltatásán keresztül elérhető adatforgalmi sebességeket. A kábeltévés társaság a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolat maximális sávszélességét. A megnövelt sebességű kapcsolatot a szolgáltató változatlan áron biztosítja. A december elején megvalósuló sebességnövelés során a szolgáltató megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbit/s-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét. A gyorsabb letöltés mellett a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat. Az ennél is gyorsabb kapcsolatot biztosító -- magasabb áron elérhető -- chello plus szolgáltatás sebességét a háromszorosára, 1024/512 kbit/s-ról 3072/512 kbit/s-ra növeli a UPC. A sebességváltással együtt a UPC hasonló mértékben megemeli az egyes csomagokhoz rendelt sávszélességen átvihető havi adatmennyiséget is. A chello classic esetében ez az érték 15-ről 30 Gbájtra, míg a chello plus esetén 20-ról 60 Gbájtra emelkedik.
Forrás: HWSW
Mindkét lakhelyemen felgyorsulok:DDD
-
#3528 mert nem ment a szerver :/ -
OPM #3527 nekem nem müxik ez a cím -
OPM #3526 ok -
#3525 link -
OPM #3524 9től? mi is a cím? -
#3523 szívesen, a ma esti műsorba is betettem ;) -
#3522 nah nov1-én még azt írta a datanet h nem tudnak semmit a sávemelésről, nov3án meg kirakták az oldalra h sávszélemelés. jóidők jönnek érzem :) -
OPM #3521 tegnap még tényleg jó volt a link, én is elkezdtem szedni, de aztán lusta voltam hogy leszedjem teljesen :) -
OPM #3520 jast ez a the flute (original mix) iszonyatosan jó!! egész nap ezt hallgatom, kár hogy viszonylag rövid a dallamrész, kössz hogy ajánlottad!! -
#3519 hát őőő akkor ez van, tegnap még működött. -
Carti19 #3518 404 error -
#3517 Tiesto - In Concert 2 (2. nap) [2004-10-30]
warm up
part 1
part 2 -
OPM #3516 htx -
#3515 hát akkor egy kis csemege:
Nikola Gala - Swing 2 Harmony (ajánlom)
Nikola Gala - Swing 2 Harmony (Matthew Dekay rmx)
Yilmaz Altanhan - Eighties (Özgür Can rmx)
++ klikk ide ++ download ++ -
#3514 hát azé sztem jól hangzik. az eredetinél csak jobb lehet :) -
#3513 Eighties - t is felrakom Özgür Can-ba ;) -
OPM #3512 arcadia?? van abból is öc rmx? :) abból nem is kellene, nem igazán tetszik az alap
viszonyt a wave forceos rmx már annál inkább érdekel :P -
#3511 hja és mielőtt megkérdenéd, nincs meg az arcadia (özgür can rmx) :) -
#3510 swing 2 harmony meg van :) igen jó zene, igaz van vagy 3 hónapos. -
OPM #3509 ezek közül is ha esetleg megvan vmelyik:
* Matthew Dekay - The Deep Show
* Nikola Gala - Swing 2 Harmony
* Perry O Neil - Wave Force (Ozgur Can Edit)
* Yilmaz Altanhan - Eighties
htx -
#3508 Kalafut & Fygle - Lullaby (Paradog Edit) -
#3507 Köszi!