Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz! én töltögetek ezererrel,csak épp nem ezeket
😄D
cSuwwi
Az igazat megvallva amikor megírtam a hozzászólást, már én is gondoltam rá, hogy ez nem egy házibuli akar lenni, hanem valami nagyobbacska. Így már korrekt. De legközelebb azért ÍRD ODA, hogy nem házibuli lesz a szülinapodon, vagy mikor, hanem egy klubban valami kis party! 😉

shit happens

cSuwwi
Nem szól le senki, mert egy pár topicot végignézve jók a hozzászólásaid, én csak azt mondtam, hogy talán mégsem innen kéne a bulidba embereket toborozni. Hívd meg a barátaidat és kész. (Gondolom azért akarsz innen fogni egy pár mókust, mert különben deficites lenne a pia, és kell egy kis kompenzáció (a 400Ft-os sms-el)) 😉)

shit happens

😄DDD
Airscape: Sosei, 5 perc 26/27 másodperc, legalábbis az eDonkey szerint.

Ez lenne az, amit nem fogunk megtalálni?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

robotnyk
dj_gumbee_-_hear_you_calling_(orginal_mix)
"Persze ha a belépõ egy 400 Ft-os sms oda is, akkor..."
😄DD

cSuwwi
Nem vagyok benne biztos hogy unreg userként (vagyis itt ismeretlen vagy) kéne a szülinapi bulira innen embereket toborozni... És sem hívom meg azt, akit nem ismerek (többnyire). Persze ha a belépõ egy 400 Ft-os sms oda is, akkor... 😉))

shit happens

Gyiik
aki keres, az talal...

....................................................................................................

ebben egyetértunk.. mixekbol kivagott zenek telleg ratyik.
dehát esetek 90%-ban azér le lehet a full változatot szedni.
jast megsugom neked hogy soulseeken több ezer giga vár ránk teljesen ingyen.. és brooklyn bounce albuma ha nekem fizetnének se kéne.. erröl ennyit.
ne is gyõzd...

Gyiik
bt - shame (way out west remix) 😄

....................................................................................................

robotnyk
bt_-_simply_being_loved_(somnambulist)_(burufunk_remix)
2 szám, no comment 😊

duncan sheik - on a high (gabriel and dresden's love from humboldt vocal remix)
jewel - intuition (gabriel and dresden rhythm club mix)

Wolwarine
HELP !! mi a számnak a címe ennek a reklámnak a végén ?? http://jo.zan.hu/poen/video/Videos2/Mercedes%20-jo.zan.hu.mpg

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Alien!
az igazat megvallva matt darey-é sem tarozik az újak közé...A Motorcycle - As the Rush Comes meg már magában is óriási,mondjuk nekem Sweeping Strings remixben teccett a legjobban...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

😛PP
Gyiik
ja hogy az...hat ize, fejtsd ma' ki helyettem lecci, en nemtom jelenleg osszeszedni a gondolataimat😞

Alien!
de van egy olyan ami megközelíti...Matt Darey remixe...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

nehany hibaér elnézést kérek de ma kaptam egy uj klaviaturat és máég szoknopm kell a betuket..😄Dd
bazmeg,én nem ilyen hozzászolást vártam.
hanem h te állitolag leszedtél vmi steve lawler remixet ami szinten u.az mina sehane féle.
vhogy erre gondoltam
Gyiik
pfeheh...jo zene, bar kravitz eredetiben is komolyakat kreal

lenny kravitz - believe in me(shane 54 remix)

na ehhez meg várom h kedves gyiiik hozzászoljon..
😄DD
gamemasternek hallottad már a signum remixét??
bár nem ismerema shane féle ujraértelmezését a számnak,de szinte biztos vagyok h közelébe se ér az általam emlitettnek..
Alien!
sztem meg ezek:

shane 54 - souvenir of ultra
madonna - music(shane 54 remix)
lenny kravitz - believe in me(shane 54 remix)
paul oakenfold - time of your life(shane 54 remix)...ez sikerült a legjobbra...

Gyiik
hat ha o csinalja...csak ne probalna osszeolvasztani az under szcenat, es a progressive-t az over-ral, meg sterbinckivel...

tpr ez nem okoskodás hanem ez a nagy budos igazság..
ahaha
ehehhehe
Gyiik
igyigaz

elerhetoseg: soulseek.
ennyi.
Elérhetõség esetleg???
Prog+electro-kedvemre való lenne!

nem baj, mindenhol 3 az igazság..
háááááááááááááh tellleg.. ezt jobeszoptam
Gyiik
nem vagyok magyar

3 a magyar igazsag :Ö
Gyiik
mar lattad keccer az utobbi evekben😄

gyiik eccer latnam h vmi sajat oldaladat ajanlanád
😄D
Gyiik
ja, es akkor beajanlom mar ide is, james holden - balance005 2CD-s, es nagyon huzos prog, es elektro az egesz

Gyiik
epsilon 9 - Lifeformation (Infernal Machine Mix)

ez valami hihetetlenul eltalalt trance darab

Tud Valaki Video elérhetõségrõl Digweed, vagy Sasha (esetleg eme kettõs)élõ felvételérõl???
Semerre nem találok semmit sajna...

CSOCSO
shane54 kolok nagyon tud.. di.fm en volt egy mixe.. hat az emberek bepisiltek tole ugy tetszett mindenkinek.. nagyobb pontszamokat adtak ra mint barmi mas nagy kulfoldi dj re... amugy csak most tudtam meg hogy a VV3 zenejet is o turbozta fel😊
Alien!
Volt szerencsém meghallgatni Paul Oakenfold - Time Of Your Life(Shane 54 Pink Flood remix)-ét,és hát elléggé üt....Valami szenzácíósra sikerült...

Most töltögetem AvB: Burned with desire c. számának remixet.

Valami brutál jók, fõleg a Rising Star remix. Mondjuk már az eredeti se piskóta, az egyik legjobb az albumon ("76").

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ez tény.
Digweed-Live in Orlando.

kössz

a www.quickmusic.org -on is szoktak jó zenék lenni néha 😊

Miguel
és jó is az oldalad,csak több zene kéne de a style nekem bejön...

egyébként vannak egyéb jó ingyenes oldalak is mint pl:
www.puroeuro.com
www.euroadrenaline.com
www.truemp3s.com
www.dreamix.net
www.beam.to/masterserver
www.igijon.com/personales/s4mple/trance-techno.html
www.deejay.prezes.prv.pl/

meg még nem jut eszembe egy pár
de egy jó lista:
www.dj-playlist.de/

meg egy jo linkoldal: