15192
-
#14072 Nagy trance imádó vagyok, de ez a topik kimaradt az életemből (eddig) ! :) -
babaluga #14071 Hali!
'I got someone on my mind' szövegű számot ismer valaki? Alien?:)
Electrofunkos cucc:) -
#14070 -
Plebs #14069 Csak itt, csak most, csak neked: Sequence 11 aka Sterbinszky - Just My Kind (Instrumental Mix) ;) -
#14068 BP: Pradét'06 véletlenül leszedtem, ne kövezzetek meg!
Ami teccik:
-elektra nasty - first down
-tranzident and peter dubs - drift
Amik ahhoz képest nem rosz:
-hamvai pg and nightworkz - world is shining
-sequence 11 aka sterbinszky - meg varok rad ----> ebböl egy Dub mix-et meghalgatnék
Meg egy pár techno is jó a zúzás kedvéért! -
OPM #14067 ez nagyon gyengusra sikeredett az eredetihez képest...
4_strings_Take_Me_Away_(Into_The_Night)_2006_4_Strings_Remix -
OPM #14066 Jaytech - Starbright (Jaytech's Touch Your DJ Mix) -
#14065 ide is beteszem amit prog topikba, hátha sikerül azonosítani:
http://www.sendspace.com/file/cw10c7 -
#14064 Azért tegyél egy próbát a Beat Bang-el hátha az :) Sajna nem voltam ott a kamionnál így nem tudom mi lehetett, de mondom próbáld meg a Beat Bangs-et, mert abban van ilyen rész ahogy egy faszi mond egy szöveget amolyan "Pedig jellegzetes pulsedriveres szövegmondogatós...reppelős" módra ahogy írtad :) -
babaluga #14063 Szerintem nem saját száma... hú tényleg nagyon köszi a segitséget de nem tok többet mondani:( nem nagyon figyeltem a szövegre csak arra hogy ne rugjak fejbe valakit mert akkorát flesseltem rá :D
A satisfaction előtt volt... :) -
#14062 Pulsedriveres szövegmondogatós? Nem a Beat Bangs volt az Pulsedriver-től? Vagy milyen szövege volt még? Tudsz belőle mondani valamit? Hátha úgy beugrik valami :) -
babaluga #14061 Alien köszi!
De sajna egyik sem az én is anyáztam amikor leszedtem mindhármat és nem ismertem rá arra a csodára. Pedig jellegzetes pulsedriveres szövegmondogatós...reppelős?:D ...de neki nincs ilyen száma, arról csak tudnék. Gugli, yahoo esélytelen...
Csak tudnám a lányok honnan mondták a szöveget fejbőőőőől -
#14060 Nah ez a topik kimarad az életemből.
(eddig) -
#14059 lemaradtam -
#14058 Prydz ebben a topikban? :D
amúgy má Holic betette korábban SHM topikba, elég komoly mix... -
OPM #14057 link -
#14056 Igyekszem :D
babaluga: a keresett szám talán e között a 3 között lesz:
Raccoon - Rock the floor
Dynamic Ds (vagy DJ's) - Rock Da Floor
esetleg Stagediverz - Rocking da floor -
#14055 eric_prydz-live_at_cafe_mambo_ibiza_11-08-2006-dab.mp3 -
#14054 ez van progi mixben is asszem... vagy nem ? :D -
OPM #14053 Alien, most rajtad a sor! -
babaluga #14052 Váááá Hackman és Plebs millió kössssz Csak nem baar-pult kamion?
Én 3 számot keresek parádé óta és ez az egyik!
Sajna nem tudtam telóval felvenni őket... ami még fontos lenne az a megatánc kamion hangszóróiból dübörgött, pulsedriver keverte és egy szépséges kishölgy azt mondta hogy 'Rock that floor' a címe.
De nem találom... -
Hackman #14051 Nagyon szépen köszönöm!Jó hogy itt ilyen rendes emberek wannak!!!Megyegyszer is kössz!Ha kell walami csak szólj nyugondtan!!!Csáo! -
Plebs #14050 Fedde Le Grande - Put Your Hands Up For Detroit, ez lesz az amit keresel ;) -
Hackman #14049 www.kpfun.try.hu/naonjo.mp3
Sziasztok!!!Légyszike!!!Nincs meg valakinek ez a szám?Ezt az egyik haverom szedte fel mobillal a Budapest Parádén és nagyon tetszik ez a zene!Ha valakinek megvan akkor az elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]
Előre is köszike! Peti -
#14048 Jól elvagytok:) -
#14047 -
OPM #14046 mi se vártuk zotyótól mást -
#14045 -
zotyo #14044 kb ilyen reakcióra számítottam:D -
ehh bonusz elött énis pont vodkat ittam nem keveset :D -
#14042 kb ilyen reakcióra számítottam:D -
#14041 nah a vodka kezd sok lenni, lassan már a véremben nonstop jelen van :D -
#14040 Bobina - Go Get Vodka
Bobina - Russian Dream 2006 -
#14039 Bobina feat Elles de Graaf - Lighthouse -
én voltam bonuszon, de abbol a dance sátorbol max 1 percet hallottam az böven elég volt.. csak a technoaréna :) -
OPM #14037 htx! -
#14036 Bank kamionnál szinte nem is voltam :) -
#14035 2 perc erejéig hallottam mi folyik bank kamionnál míg elmentem mellette: "és nyomd nyomd bank dance hall nyomd nyomd fernando.... úgy látom fernando már eleget ivott, sikítson 3ra aki legalább annyit ivott mind fernando 1-2-3.... részeg disznók, részeg disznók..." -
#14034 Én végül is úgy mint tavaly műjégre mentem, mert nem igazán jött volna senki velem Bónuszra és végül is Roccoékat láthattam/hallgattam a Dancemania kamionnál, igaz nem voltam sokat ott, mert ide-oda mentünk, de meglepődtem amikor hallottam, hogy milyen hardstlyet nyomattak de jó volt :) Aztán műjégen a legjobbakat a Dance4ever játszotta ott kész voltam amikor DHT -Listen to Your Heart (Rob Mayth rmx) és Real Booty Babes - Airport (Rave Allstars rmx) volt egymás után, majd az Airport közben megszólaltam, hogy na márcsak a Celebrate the summer kéne Veranoban, erre nem pont az jött utána???:DDDD De volt még elég sok jó szám amiket imádok, szóval most is olyan jól éreztem magam, mint tavaly. -
#14033 Jobbulást!