Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkora zene:
hogy amikor elöször haalottam ezt a számot, letéptem arcom és kicseréltem egy másikkal<#eljen>#eljen>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
szerk.: nyomozás ended, fenn van iwiwen, kép nincs de õ lesz az. mp3 könyvtárneve = 1ik becenevével 😊
Családi állapot kapcsolatban
Életkor 26
képt Zsuzsiról!! (iwiw link is megfelel <#vigyor>#vigyor>)
kellemes csalódás.
wááháááháá
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Pár napos a hub, jelenleg 17-en vagyunk rajta... elektronikus zenével kapcsolatos.
infó

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Jast: "7 hubi hívtam..." <#gonosz1>#gonosz1>
22:00- Reb
0:00- Airwave (live)
2:00- Airwave vs Jonas Steur
3:00- Jonas Steur
na és persze a buli elõtti warm up party amire pilanatokon belül el is koccolok 😄 OPM! Vödröt készíts 😄
tud valamit a fiJú!
-gabriel_and_dresden_feat_scarlett_etienne-eleven__extended
ennek naon komoly dallama van.. de kilehetne hozni belöle jobb rmxet.. pl tört alaput..
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
http://radio.anjunabeats.com:8000/
őőő
life less ordinary ha valakinek meglessz, megkérném hogy azonnal jelezze!! 😊