Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Scott Bond vs Solar Stone - 3rd Earth (Agnelli & Nelson rmx)

Dani20
én is épp most hallgatom..
humate rulezz

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Alien
Szóval: Trance Energy 2004, ahogy így belehallgattam a második cd sokkal jobb szerintem mint az elsõ.

Egyik kedvenc számom: Humate - Love Stimulation
Alien
a Trance Energy 2004 ma lesz meg, majd belehallgatok, és elmondom a véleményem😊

Valaki már hallgatta a következõ albumokat?

Trance Energy 2004 (2 CD)
Gatecrasher presents Crasher (2 CD, Scott Bond, Marco V)

Vélemény?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien
Adrima - Rainbowland

Nouky - When the rain begins to fall(club mix)

DJ Dean - Play it Hard

cSuwwi
sent 😊

shit happens

Frank99
privát mail, please...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

cSuwwi
tényleg kell 😊

shit happens

cSuwwi
és vagy valamilyen publikus helyen, pl. dc?
az a baj az ilyen új cuccossal, hogy nehéz beszerezni priv. ftp-n kívûl egyenlõre. 😞

shit happens

Frank99
ha kell, télleg irjál...

Frank99
így van

cSuwwi
honnan vadásztad le? dc, soulseek? vagy ne is mondd, gondolom egy priv. ftp.

shit happens

Frank99
tényleg kiba* király, tegnap óta csak ezt hallgatom....
egy rendkívül jól összeszedett dallamos trance, tele jobbnál jobb zenékkel, amik nem a legfrissebbek, de tök jó pl. kocsiban hallgatni....

Frank99
ha kell, irgyá....

Frank99
nálam :-)

cSuwwi
Apropó, az új AvB - State of Trance 2k4-et látta már valaki valahol?

"After finishing my new
double compilation 'A State of Trance 2004', the promotion has
now fully started. I have good news for all the people not living
in the Netherlands: the cd will be released in over 15 countries!
Like: Spain, America, Canada, Israel, Australia, Germany, Austria,
the United Kingdom, South-Africa and many more.
"
Mindenhol meg fog jelenni, csak nálunk nem. (gondolom)

shit happens

Frank99
Armin Van Buuren: State of Trance 2 cd...

király!

Dani20
griiiz kétezer 😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
Seperate Rooms
Sings for the Universe

szintén a three drivestól
Dani20
Three Drives - Sunset on Ibiza

URISTEN MEKKORA ZENEEEE
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

VinylToy
Majd egy hét múlva szombaton lejátszuk eztet... 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
ahaha, allj ki az esore, ott majd felfrissulsz magadtol is, nem nekem kell frissitenem ehehe
ugyis kurvaszar ido van://

....................................................................................................

robotnyk
JAST, ez neked való:

George_Hales_-_Autumn__Original_Mix-Promo-CDR-2004-XDS
VinylToy
Túrórudi mi???

Meztelen nõk, meg férfiak pff...
Mikor fogsz frissíteni??? 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
persze, hogy az...

....................................................................................................

CSOCSO
nagyon szar zene
cSuwwi

shit happens

Gyiik
://///

szegeny misell lejarattya magat😞(

cSuwwi
dj_junior_and_shane_54_feat._michelle_wild_69_(original_version).mp3

micsoda zenék vannak, bahh 😊

shit happens

Dani20
neeem,emléxem h u.azt a verziot nyomtak mint ami a gyiikclassicson fentvolt és az pedig az eredeti.volt 😄D

Gyiik
mar ennek is van 2k valtozata? ezt a temat annyiszor feszegettem mar...nekem herotom van ettol a feldolgozas-maniatol, de iszonyuan. az eredeti csak eredetiben, vagy valamilyen akorabeli remikszben a legelvezhetobb. 5-10 evvel kesobbi feldolgozasok 95%-ban orak alatt osszecsapott sallang.
Mondjuk ez olyan dolog, hogy laikusnak tokeletesen megfelel egy Dali repro, egy inyenc (jo, es persze milliomos) viszont nem adja alabb az eredetinel...

jo, tudom, megint osztottam az eszt, csak nem mindig a legujabb feldolgozasokat kell latni mindenhol, hanem el kell fogadni, hogy igenis nagyon sok valamirevalo dj evekre nyul vissza 1-1 elfeledett gyongyszemert (peldanak okadek Lee Burridge 24/7-es Globaljan ott virit Rabbit in the Moon - Deeper, ami nem eppen mai zene)

JAST
Hú ilyen Ozone tippek jöhetnek! zsííír

JAST
nem lehet h az a drax 2001es változata volt? nem hiszem h a 95öst nyomták volna....

Ozone - Ionize (Misja Helsloot Remix)
Dani20
igen, felálltak és kivezettek a vigadobol

Gyiik
ket kopasz nyaktalan gyuros forma?

Dani20
képzelheted nekem mi mindenem felállt amikor a full teltházas vigadoba meghallottam akkora nagy hangerön..
😛

robotnyk
nekem van egy ilyenem:
Age_of_Love-The_Age_of_Love_Wrecked_Unkle_Mix-Promo
😊
Gyiik
baszki, olvastam a hozzaszolasodat, es ahogy aa "drax - amphetamine" reszhez ertem, vegigfutott a hideg a hatamon, es felallt a szor az alkaromon eheh
te atyaisten, az mekkora zene. Amugy ja, van vagy 94-95-ös, akkoriban meg szkuterre meg tündérdömére szeleteltünk sulibulikon 😞(
de amugy egyre surubben veszik elo ezeket a zeneket kulonfele emberkek, mint mar irtam, cattaneo renaissance-t age of love - age of love-val zarja. Akkoriban nem szerettem, most viszont nagyon ertekeltem.

robotnyk
Agent 001 - Bubblebath (16B Mix)
olyan zenéket szedtem le ftprõl most, hogy csak figyelek.
Alien!
vagy a dave seaman/vigadó bulin chemical brothers - hey boy,hey girl szám....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Dani20
sajnos a legtöbb dj igy gondolkodik és ezér nincsenek klasszik bulik.. de milyen jo is volt amikor 2002es vigados oakenfold bulin egyik dj pörgette a drax-amphetamine (talán 95ös zene) cimü hatalmas klasszikust.. meg még biztos tudnék ilyen példákat.. itt a helyi clubba pl még mai napig játszák a cafe del mart meg acid phase-t .. és még mindig leesik az állam ha meghallom öket.

Ez cool: Schiller - Das Glockenspiel (Humate Remix)
Humate-t naon csípom!
JAST
én nem fikázom a régi zenéket, de a régi zenéket nem játszom bulikon, mert már mindeki eleget hallgatta otthon

Dani20
hát kb aki fikázni meri a régebbi müalkotásokat az hallgasson meg egy jam&spoon-stellat,vagy egy bt-mercury&solace-t. esetleg emmanuel top-fusiont.. aztán akkor szoljonbe..

Gyiik
vinyl, meztelen nok, es ferfiak egymasbagabalyodva eheh (vagyis pont nem neked valo, te kis turorudi😄D)

Gyiik
amugy ja, pont a multkor hallgattam bele 1-2 regebbi mualkotasba. Azert azok a zenek hatnak meg mindig am nagyon

Gyiik
aszontam, ANNO KELLETT VOLNA eheh
tanujja ooo'vasni