Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van egy log:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054902454
A #186-os... 😊
shit happens
....................................................................................................
amugymeg cSuwwi: te geci felakasztalak és ledoblak a tet?n értessz te fax?"
😄DD
ezt mire kaptad?😊
....................................................................................................
shit happens
😄D
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
nekem az uw lett volna a legszimpatikusabb, akkor is a leheto legkedvezobb tarifaval ment volna...
a másik meg az, hogy az fw-nek elvbõl (meg is van az okom rá), nem fizetek (én nem is fogok soha)...
Láttam a free résznél az indokot, hogy a konkurencia sms oldalán nincs php. Nos van egy pár smsweb szolgáltató, valamelyiknél csak van php is.
shit happens
3 nap helyett lehetne jóval több is...
Láttam néhány jó zenét ellenben, ami sürgõsen kéne, szóval lehet hogy megtöröm az átkot, és megtámogatom az oldaladat pár forinttal 😉
shit happens
underworld i love you.. 😄
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként most Hatiras - Zulu Disco.
Ajánlom az összes Hatiras zenét, a Space Invader-t szerintem mindenki ismeri 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez meg afro hauz odabaszás 😄DD
progressive odabaszás !!!😄
hja es sleepwalker - face to face
ezt minden anime kedvelo szedje le azonnal.. a tobbi legyen meglepi.. en majdnem leestem a szekrol mikor hallottam... persze ezt is a www.di.fm en...
szedje le minden anime kedvelo!! en majdnem leestem az asztalrol mikor meghallottam!!!!!
trance a zene... nemsok helyen talalhato meg.. talan dc++ trance hubok..
Nem trance, de dance is a topic címében van.
A Plump DJs - The Push csak nekem ismerõs? Valami játékban vagy filmben lehetett benne
shit happens
Plump Djs - The Push
Már hetek óta gondolkozok rajta, hogy honnan ismerõs, de nem tudok rájönni
d.i.y.s. -- play with me
high limit -- set me free
juergen vries -- the opera song 2004
Tudom ez nem a "mi ennek a számnak a címe" topic, de azért itt mégis csak trance/dance-rõl van szó😊
Köszi szépen elõre is annak aki tud segíteni. 😊
honnan lehet megtudni pontos részleteket a köv. trance sensation buliról?