Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
miért olyan fontos, hogy legyen mysql?
saját fórum van, vagy ilyesmi?

shit happens

cSuwwi
Mint tudjuk, Danika a büdös picsagyökér kb. 2-3 hete egy röpke pillanatig visszatért a fórumra, és a cseten "méltóan" üdvözöltem. Bár elõtte is nagyon komáltuk egymást... 😊

Itt van egy log:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054902454
A #186-os... 😊

shit happens

Gyiik
amugy konzultalok majd a tobbiekkel, miccolnanak hozza...bar a lenyeg nekem a php-mysql-en van. majd tesztelgetem, ha lesz idom

....................................................................................................

Gyiik
hat akkoris huzos atpakolaszni ennyi dolgot, perpill kb 100 album van fent, abbol legalabb 10 duplacd-s :/ ...es azok csak az albumok..
amugymeg cSuwwi: te geci felakasztalak és ledoblak a tet?n értessz te fax?"
😄DD
ezt mire kaptad?😊

....................................................................................................

cSuwwi
átpakoltok az atw-re, ott van hely, és pl. 160+Fa / 1 hét, vagy hasonló megoldás esetén garatált a forgalom 😊

shit happens

Gyiik
faca😄 amikor elkezdtem helyet keresni, meg csak 3 volt😞

Alien
DJ's @ Work - Past Was Yesterday

JAST
van 1 rossz hírem mester. atw-n már 30 giga a kezdõ tárhely 😊

JAST
egyenlõre heti 5 smst kell produkálni. ha megy a dolog akkor késõbb 10 napos elérés lesz 😊

Dani20
soulseeken rákerestem a subsky-bármi-re de nincs találat
😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
Subsky - bármi, igen BÁRMI!
robotnyk
cjb?
Dani20
igen talán nem is az ár a sok hanem a 4 nap az lehetne mondjuk egy teljes hét pl, mer én is küttem sms-t és amikor otthon voltam akkor szinte végig toltottem de még igy is kb fele ottmaradt.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
jah, atw lett volna a masik, de ott valami 2 v 3 giga volt a kezdo tar, annal azert tobbet pakolasztunk😊
nekem az uw lett volna a legszimpatikusabb, akkor is a leheto legkedvezobb tarifaval ment volna...

cSuwwi
380+FA 4 napért egy kicsit soknak tûnik nekem.
a másik meg az, hogy az fw-nek elvbõl (meg is van az okom rá), nem fizetek (én nem is fogok soha)...

Láttam a free résznél az indokot, hogy a konkurencia sms oldalán nincs php. Nos van egy pár smsweb szolgáltató, valamelyiknél csak van php is.

shit happens

Dani20
csuwwi a mi oldaunkat is szánjad meg pár forintocskával 😄DD

cSuwwi
mindig full igényes oldalakat tudsz csinálni, csak hogy meglegyen a leugatás 😉
3 nap helyett lehetne jóval több is...
Láttam néhány jó zenét ellenben, ami sürgõsen kéne, szóval lehet hogy megtöröm az átkot, és megtámogatom az oldaladat pár forinttal 😉

shit happens

Gyiik
luke chable odabasz😊

robotnyk
Luke Chable Pres The Quest - The Shepherd (Original Mix)
MEKKKKKORA ZENEEEEE
Dani20
ftp uberalles 😊

Gyiik
pfuj pfuj 😊

JAST
azé ide vágom hogy ismét leugassatok: http://vinylserver.atw.hu

Dani20
valoban a legjobb underworld lemez..
underworld i love you.. 😄

Alien!
jaja...óriási lett...jáccák is ezerrel mindenhol má 1 éve...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JAST
Dumonde remix...

Alien
nem vmi új, de jó szerintem 😊

Barthezz - On The Move

Alien
Nekem is tetszik , érdekes, hogy japán 😊

VinylToy
Az jó bizony.... a szöveget most nem tudom idézni 😄DD

Egyébként most Hatiras - Zulu Disco.
Ajánlom az összes Hatiras zenét, a Space Invader-t szerintem mindenki ismeri 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
Underworld - Dubnobasswithmyheadman
a legjobb Underworld lemez szvsz.

Dani20
m. solveig mix pontosan.

Dani20
Salif Keita - Madan (Martin Solveig)

ez meg afro hauz odabaszás 😄DD

Dani20
Moonface - Children of the Sun

progressive odabaszás !!!😄

CSOCSO
temainditoert bocsika..
hja es sleepwalker - face to face
ezt minden anime kedvelo szedje le azonnal.. a tobbi legyen meglepi.. en majdnem leestem a szekrol mikor hallottam... persze ezt is a www.di.fm en...
CSOCSO
Témaindító: CSOCSO

ayumi hamakasit mar ajanlottal regebben nekem bejon ez a szam...
CSOCSO
sleepwalker - face to face
szedje le minden anime kedvelo!! en majdnem leestem az asztalrol mikor meghallottam!!!!!
trance a zene... nemsok helyen talalhato meg.. talan dc++ trance hubok..
Alien
Ayu - Depend on you (svenson and gielen radio edit)

japánul van

Junior Jack - Stupidisco
Nem trance, de dance is a topic címében van.
A Plump DJs - The Push csak nekem ismerõs? Valami játékban vagy filmben lehetett benne

cSuwwi
Be vele a winampba, aztán hallgatni 😊 (Azért bírom az ilyen szetteket, szemben a stream-ekkel, mert tekerni is lehet bennük online) 😄

shit happens

ScoobyDoo
Aki teheti töltse le! Nagyon király szvsz.

ScoobyDoo
Tiesto - Love Come Again

istenkirály!

Dani20
télleg gagyi oldal a mienk,de az a levélke olyan aranooooos 😄DD

Üdv!
Plump Djs - The Push
Már hetek óta gondolkozok rajta, hogy honnan ismerõs, de nem tudok rájönni

JAST
Euphonic - The One 2004
a régibõl és az újverzióból is a dub mix a jó 😊

peterspeed
A ValóVilág 3-ban a Kiszavazó-showk végén a vesztes még beköszön a villába. Ezután mutatják ahogy a vv3-as kocsik elviszik. Ekkor megy egy zene, amit bejátszanak. Ha tudjátok annak a zenének a címét vagy elõadóját, légyszi írjatok. köszi

polartraxx vs. unicorn -- hero (WAVETRAXX remix)
d.i.y.s. -- play with me
high limit -- set me free
juergen vries -- the opera song 2004

Airscape - Sosei (Fate Jr Remix)

http://www.ctgmusic.com/ctg/song.php?id=3360

Fate Jr Home Page

Gyiik
legalabb te is elismered, hogy gagyi az oldalad...egyedul lennek, en is azt irnam, de harman vagyunk, sot lassan negyen😊

JAST
gagyi oldalamon lesz infó sensation-rõl: http://jast.uw.hu

Alien
Srácok segítsetek! Van egy trance-s beütésû szám, már többször hallottam, de sajna elõadót sem tudok, sem pedig szám címet, de a lényeg: régen hallottam egy magyar fradista számot aminek a refrénje ez volt: Nánáná Héhééé Ferencváros! na most ebben a trance-es számban is a Nánáná Héhééé stimmel csak vmi mást mondanak angolul persze.

Tudom ez nem a "mi ennek a számnak a címe" topic, de azért itt mégis csak trance/dance-rõl van szó😊

Köszi szépen elõre is annak aki tud segíteni. 😊

köszönöm
honnan lehet megtudni pontos részleteket a köv. trance sensation buliról?