Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
mekkora zenei voltak anno
....................................................................................................
De Donatis... én kicsit úgy jegyeztem meg hogy partisabb zenét csinál, de nézve ezt a tracklistet nagyon jó. 02,03,04,06,08,09,10 es számokat én is rendszeresen nyomatom 😊
2es CD.. hehe kiváncsi lennék az uccsó szám a Tiesto vagy a Mat Silver vs Tony Burt rmx e?
Tip:
Malte & Marc De Clarq -No More Rain (Incl. Thomas Datt & Shane 54 Mixes
01. BT - Force Of Gravity (DJ Tiesto Remix) <Nettwerk>
02. Outback - State Of Emergy <ASOT>
03. Witness Of Wonder - Emotion In Motion (Thrillseekers RMX) <atcr>
04. Ronski Speed - EOS <Euphonic>
05. Jan Gustafsson - Hallucination <Galactive>
06. George Hales - Autumn Falls <Somatic Sense>
07. Albert Vorne - A Leaden Day (M.I.K.E. Remix) <Mazeman>
08. A Force - Gravitational Waves <Fundamental>
09. Marc Dawn - Random Walk (Nu NRG Rmx) <Logport>
10. Airscape - Sosei Part 2 (F&W Remix) <Id&T>
Part 2 mixed by DJ Ciacomix:
01. Oracle - Aries (shane 54 refill) <trance revolution>
02. Nephilim - Synchronized <hotdecks trance>
03. Ferry Corsten - It`s Time (agnelli & nelson rmx) <tsunami>
04. Sensorica - Few Days Away <celebrate>
05. Britney Spears - Everytime (above & beyond`s club mix) <zomba>
06. DJ Tab - Verso <anjunabeats>
07. Chris Cooper - Infinity (y.o.m.c rmx) <phonetic>
08. Plastic Angel vs 2 Players - Supreme (filo & peri rmx) <afterglow>
09. Koglin & Dewar - Pushed On <noys>
10. Solid Slide - Burned <fourty 5>
11. Scirocco - Scirocco (alex morph mix) <fenology>
12. Unnkown - Adagio For Strings (2004 rmx) <abovethesky white>
most látom h topikot tévesztettem a 1522-essel.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
hogy te mekkora egy állat vagy 😄DD
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Igazi "varrógépzene".

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://www.grammy.ru/mp3/A.bands
http://www.pixel17k.com/_sets/download.html
http://www.hardsignal.com/links.html?
http://andruxin.r2.ru/cgi-bin/liveset/livset.pl?id=1&start=0
http://dancecore.uw.hu
Scirocco - Scirocco (Alex M.O.R.P.H. Mix)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ja nyomok techno-t is néha, attól függ mit kérnek.
Pénz beszél. Egyébként legszívesebben hardtrance-t és schranz-ot játszok. Majd most derül ki hogy júniusban a magyar sensation-ön beleférek-e a line-upba, na ott zúzok egyet, persze a trance határán maradva 😊
Ott biztos elhangzik a Cave egy általam vágott változatban 😊
A Simon - Free at Last-ja is hasonló ötletre épült...világszinten ütött..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nocsak te techno zenékben is utazol??
street carneval ráttessz 😄
- Polim
- Tiny Tenia
- Strawberry Fields (Techsky mix)
- Mighty Mountain
hehe ma bérbeadtuk felszerelésünket. hehe általános iskolában volt buli 17-20 óráig. hehe master blaster stb... volt e-klub zene, nyomták a DJ spanok. hehe odaálltunk a buli végén haverral benyomtam Cave - Street Carnival-t (Max Walder rmx) a kb 13 éves pöcsöknek és mindenki zúzott mint barom 😊 nagy volt.
szerintem besz*rás jó lett...szenzációs az alapja.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nagyon szeretem a lassú részeket...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csuwwi, mysql a hirekhez kell, meg a nyuz-hoz, ahhoz viszont najon, szoval amiket eddig is irkaltunk, azokat is le kene dumpolni, es atimportalni oda. Sok melo lenne ezzel, meg amennyire en mostanaban raerek... de majd korbeszaglaszom a dolgokat
Ja, fasza a log, okos gyerek az a danika (ugye dani20?😄D)