Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
gyiik adta az oldal nevének cimét..de nemrossz
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
ismerõs volt valahonnan. Megnéztem a gyûjteményem "javát", és egy ilyet találtam:
Flow vs. Zammek - White Label (1999) Trace (Limited Pressing Vinyl)
Beraktam.... és jóóó. Régebben sokat hallgattam, de már elfelejtettem, hogy megvan 😊
shit happens
shit happens
xxxx. whitelabel
ehehe
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
shit happens
01-xxxxxx-JAST.mp3
Terjeszkedsz, mint a multik?

shit happens
😄
ö egy teljesen más világ.
egyik legnagyobb forma az elektronikus zenékben, persze aphex twin mellett 😊
de még sokan vannak szerencsére..
nade léteznek ám minimal,deep,experimental technok amik azér eléggé különböznek egymástol hangzásilag..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
lehet ez kicsit tulzás,de akkor is olyan szinten hasonlitanak egymásra..
ott van pl néhány régi darab:
bt-mercury&solace
age of love-age of love
vagy akár emlithetném sasha-xpandert,meg bedrock heaven scentjét..
mindegyiknek van egy jellegzetes,gyönyörü szép dallamvilága..
én kicsit ezt hiányolom a maiakbol.
de le töltöm azt a rank1 remixet,hátha meggyöz az ellenkezöjéröl 😊
üdv
mert én azon az állásponton vagyok hogy régen jobb zenék voltak..
itt most föleg trance vonalra gondolok.
jóval többet kell meghallgatnom, hogy valóban "ütõs" zenét találjak...
shit happens
Volt még egy válogatás is: VA - The year of the dragon. Az is hasnlóan válogatott ütõs szett volt. Úgy 1999 körüliek ezek. 😊
shit happens
Dj networx kellene nekem
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ááááá nekem is kedvenc részem
a háttérbe denszelö tag is nagyon LOL 😄
hát azon majd befostam a röhögéstõl 😊
....................................................................................................
de talán a legjobb rola:
art of trance - madagascar
de még hallhato a filmbe leftfield,mauro picotto,depeche mode,crw,meg agnelli&nelson..
szal van választék..
progressive trance felsöfokon !