Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
a CDR meg cdre kiírt promó cuccos. sok ilyet nyomnak mostanság. Armin fõleg a rádiósmixeiben.

robotnyk
amúgy nekem összesen egy darab vinylem van, egy 500 dbos promo. Orcana - Hellpass (High Pleasure Rmx)
robotnyk
whitelabel - kis példányszámban nyomott promocionális darabok, nem kereskedelmi formában terjesztve. mivel nem kereskedelmi, nincs a vinyl közepén a cimkén semmi, csak egy fehér cimke, innen a név. korrekt meghatározás? 😛

😄
Dani20
én se vágom nagyon elvileg fehér cimkés cuccok
gyiik adta az oldal nevének cimét..de nemrossz

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
én nem tudom, azért kérdezem...

shit happens

JAST
white label -ek azok a zenék amik még nem dõltek el hogy melyik kiadónál jelennek meg. nem?

cSuwwi
honnan jött ez a white label az oldal címének?

ismerõs volt valahonnan. Megnéztem a gyûjteményem "javát", és egy ilyet találtam:

Flow vs. Zammek - White Label (1999) Trace (Limited Pressing Vinyl)

Beraktam.... és jóóó. Régebben sokat hallgattam, de már elfelejtettem, hogy megvan 😊

shit happens

JAST
nehogy lightos remixre gondolj 😊
nem egy airwave stílus 😊

cSuwwi
Már rájöttem, kíváncsi lettem volna rá, ha tényleg annyira bálványozod. Na, majd megkeresem az slsk-n...

shit happens

JAST
magán a maxin nincs rajta a Rank 1 rmx. Az a legjobb változat 😊

JAST
Kolin?

cSuwwi
Angel City - Touch Me - (talán maxi?)-ra emléxem

shit happens

Dani20
jo majd figyeljétek meg 1-2 honap és ilyenek lesznek hogy
xxxx. whitelabel
ehehe

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

JAST
én most is láttam, de azok a free szekcióból származó zenék

cSuwwi
neeem, vegyesen. A Kolin is láttam pár emberkénél, a Mátrixon is, igaz hogy csak DSL-ek voltak, és éjszaka...

shit happens

JAST
melyik hub? a punk-hardcore mi?

JAST
hehe... a végén márcsak JAST-ot kell beütni aztán listáz mint barom 😊

cSuwwi
Már egyre több ilyen zenét látok a magyar DC hubokon, ha keresek valami "normálisabb" zenét:

01-xxxxxx-JAST.mp3

Terjeszkedsz, mint a multik?

shit happens

Dani20
(gyk: plastikman=richie hawtin)
😄

Dani20
plastikman meg hát igen....
ö egy teljesen más világ.
egyik legnagyobb forma az elektronikus zenékben, persze aphex twin mellett 😊
de még sokan vannak szerencsére..

Dani20
na igen azér ne felejtsuk el h a techno nem csak a 140 bpm-es darálásokbol áll.. mer azok között télleg sok az egyforma ez tény..
nade léteznek ám minimal,deep,experimental technok amik azér eléggé különböznek egymástol hangzásilag..

Alien!
én nemtom...azé most is vannak szenzációs dalok....csak régen vhogy más volt a trend...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

robotnyk
igaz, ebbe tényleg ne menjünk bele, mert Monolake és Plastikman hallgatásra ítéllek 😊
JAST
hát nem akarok vitázni de a techno zenék sokkal inkább hasonlítanak egymásra nem de? azé a trance számoknak más a dallamuk 😊

Dani20
nekem az a gondom h a mai trance zenék többsége egy sémára épül..
lehet ez kicsit tulzás,de akkor is olyan szinten hasonlitanak egymásra..
ott van pl néhány régi darab:

bt-mercury&solace
age of love-age of love
vagy akár emlithetném sasha-xpandert,meg bedrock heaven scentjét..

mindegyiknek van egy jellegzetes,gyönyörü szép dallamvilága..

én kicsit ezt hiányolom a maiakbol.
de le töltöm azt a rank1 remixet,hátha meggyöz az ellenkezöjéröl 😊
üdv

robotnyk
én nem trancere gondoltam, hanem globálisan
JAST
hát azért az Angel City - Touch Me (Rank 1 rmx) elég jó sztem, igaz teljesen más hangzása van mint a 1998-99es trance zenéknek, de nálam már 1 hónapja no 1 és rohadtul lehet rá tombolni. Aztán az Agnelli & Nelson - Holding onto Nothing a másik nagy zene ami kicsit a Delerium - Silence (Tiesto rmx) logikájára épült zene, de szintén nagyon jó 😊

Dani20
áruld el hogy mik azok..
mert én azon az állásponton vagyok hogy régen jobb zenék voltak..
itt most föleg trance vonalra gondolok.

robotnyk
ezzel a "hú régen de jó zenék voltak, most meg..." szöveggel nagyon nem értek egyet. én az utóbbi egy-két hónapban is nagyon durva zenékkel találkoztam. 😊
cSuwwi
szvsz most is van, csak már nem olyan jó a felhozatal.
jóval többet kell meghallgatnom, hogy valóban "ütõs" zenét találjak...

shit happens

Dani20
hát igen 98/99 táján volt mikböl válogatni..

cSuwwi
azt én is iszonyat sokszor meghallgattam. nekem is az egyik kedvencem (volt), nem hallgattam meg legalább 1 éve...

Volt még egy válogatás is: VA - The year of the dragon. Az is hasnlóan válogatott ütõs szett volt. Úgy 1999 körüliek ezek. 😊

shit happens

JAST
hja hát a pc mixekhez hozzá tartozik a fos effekt is 😊

DONGUBA
Gyerekek valaki segitsen márrr
Dj networx kellene nekem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
engem idegesített, hogy minden számot szét-effektezett.
Alien!
naja....az óriási volt!!!! ami talán nagyobb, és szerintem a legzseniálisabb mixlemez, amit életemben hallottam az Slam Jr Strictly Trance-je..Az összes dal egytõl-egyig szenzációs,úgy következnek egymás után,ahogy kell,és ezáltal nagyon komoly egészet alkotnak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

a kidobós csávó se semmi: "exfeleség a kurva anyád" 😄D
JAST
hiába azért az akkori trance zenék sokkal jobbak voltak. Komolyan mondom hogy Sterbinszky - Megint egy nyár a flörtben hihetetlen nagy. Az persze már más kérdés hogy számítógéppel öszerakott mix. de a tracklist egyszerûen zseniális.

Alien!
naja...az el nino-s résznél mi is beflesseltünk a moziban...pffff......

Dani20
jajaaa mennek be discoba közbe el ninoooo aztán mikor belépnek felhangosul a zene ...
ááááá nekem is kedvenc részem
a háttérbe denszelö tag is nagyon LOL 😄

JAST
valóban jó film. hehe. azért tökéletesen kijön hogy Mauro Picotto micsoda 1 figura. Mekkora zenéket produkált le. Lizard, CRW - I Feel Love. most meg teljesen átment technoba. mondjuk azt is jól csinálja, de messze nem akkora zenék. 2 Nagy frankó rész van a filmben. Az elsõ mikor elõször mennek be a diszkóba, a másik mikor kinn beszélgetnek egy õrült meg a háttérben táncol 😊
hát azon majd befostam a röhögéstõl 😊

Gyiik
mennyire jo pedig slejm zsunijor sortedje, es ha belegondolunk, hogy mind magyar zene... es itt meg mindenki naksiekra tud csak csapolni😞(

....................................................................................................

esetleg 1-2 számcímet még tudsz mondani?
Köszi! A film tényleg kúúl!
Dani20
amugy a film naon zsiiir, már jopárszor megnéztem 😛

Dani20
de a filmnek több zenéje is van..
de talán a legjobb rola:
art of trance - madagascar
de még hallhato a filmbe leftfield,mauro picotto,depeche mode,crw,meg agnelli&nelson..

szal van választék..

remélem tudtok segíteni: a Sorted (Szétcsúszva) c. filmnek keresem a filmzenéjét. Nem a Slam Jr. -es magyar változatot, hanem az eredetit. THX!
Dani20
odessi - moments of space

progressive trance felsöfokon !

JAST
Virtua - Shine (Abel Ramos rmx) huhúúúú. kicsit Dumonde beütésû, de jó nagyon 😊

JAST
õõõ a heineken.hu-n biztos van vagy lesz