Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én pedfig épp a csiszolatlan gyémántokban látok sokkal több fantáziát. az új album nem jön be, viszont a flight, suburban train, in my memory és a lethal industry is remekmûvek!

robotnyk
Demp Revils - Carly's Song
És most képzeld el, hogy az elsõ album nagyobb része ilyen. Fogd fel hosszú elõjátéknak.

Elõször én is hasonlóképp álltam a számaihoz, de aztán...
Azóta itt a polcon mindkét albuma...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien
Meghallgattam ezt a Traffic c számot, hááát nem is tudom 😊
Az eleje elég nudli szerintem, a közepe felé kezd jobb lenni, de nem hinném, hogy a kedvenc számom lesz, sõt.. 😊

Pedig ez a második album szerintem igen kúúl. Az elsõ albuma még olyan csiszolatlan, nyers gyémánt. A második albumról a Traffic az, ami hangulatilag az elsõ albumra emlékeztet, a többi már valahogy "lágyabb".

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien
Igazából Tiesto zenéje nekem sem jön be annyira, van egy-két jó száma (Pl Love Comes Again), de alapjában véve nekem nem nagyon tetszik, olyan semmilyen, lassú vagy én nem is tudom.
De persze izlések és pofonok 😊

Annál a résznél én is elnyomtam magamban egy diszkrét baszdmeget...

Persze azzal a kiegészítéssel, hogy a fent említett magyar dj már leállt a trance-szel és inkább csak azt játssza, ami épp divatos. Tiesto-val is ez a helyzet.

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

Biztos sokak ellenszenvét fogom kivívni ezzel a hozzászólásommal, de szerintem szégyen, hogy Tiesto zenélt a megnyitón. Az az ember csak lejáratja a trance mûfajt. Hihetetlen kommersz, talán DJ Sterbiszkyhez tudnám hasonlítani azt, amit mûvel.

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

robotnyk
kb 10 percenként mondta, hogy Tiesto zenéje tovább dübörög.
meg beszélték csisztu "neménvagyokavideón" zsuzsival, hogy X zenész mûve hangzik el a megnyitón, de nem értik hogy pl vangelis miért nem, erre cinikusan: mert biztos nem ütötte meg ezt a szintet.
cSuwwi
na ja 😊
látszik rajtuk. tipikus partyarcok 😄

shit happens

Aki szereti az Above & Beyond zenéjét (és hozzán hasonlóan még nem jutott el hozzá), annak ajánlom nagyon a Anjunabeats Vol. 1-t, mely kvázi A&B album, hiszen vagy az õ remixei vagy a tagjai által alkotott egyéb formációk zenéi, remixei szerepelnek rajta.

mert? mit mondott?

BADE
Most épp az Adagio For Strings megy😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dani20
wehehe ricsi meg csisztu naon érthetnek az elektronikus zenékhez 😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
gecc, most faragó ricsi elásta magát nálam...
Alien!
Tilt - The World Doesnt Know Oakenfold tolta a szigeten...nagyon jófajta....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

BADE
Tiesto keveri a zenét az Olimpia megnyitó ünnepségén😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Fri Aug 13 19:42:37 2004 421 Home directory not available - aborting

Hmmmm, gondolom, nem ez a standard üdvözlõüzenet.

Majd késõbb ránézek megint.

JAST
Nyana 2 is lesz október végén állítólag.
Kyau vs Albert fenn van.

Igen, én is néztem.
Kíváncsi leszek, hogy mit is takar majd a DJ-skedése, mert elsõre kicsit furcsának tûnik, hogy trancebuli lesz "Olimpia" néven.

Egyébként már készülõdik Tiesto bácsi a Tiesto in concert 2-re.

JAST
Ma este, Olimpia nyitó est buli Tiesto-val.

JAST
estére remélhetõleg az új menni fog, és lehet tõtteni...

robotnyk
áz
Dani20
ezt hallhattam én debuton!! ilyen house változat ugye?

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
Skylark remix
robotnyk
Tears for Fears - Shout
JAST
Csõ!
Sajnos nem megy 😞
Dehát mit is várhetnék az atw-tõl...

Hahó JAST.

Az album fentvan nálad és ha igen, megy már az oldalad?

JAST
Kyau vs Albert - Hhere We Are Now - Album
Tracklist:
CD1
01.Not with you
02.Velvet Morning
03.Falling Anywhere
04.Made Of Sun
05.Northern Star
06.Tell Me
07.New Gods
08.Save Me
09.Outside
10.Being You
11.Clarissa
12.Lost In Vain
13.Leavin'

CD2
01.Kyau Vs. Albert - Velvet Morning (Aalto Remix)
02.Sun Decade - Follow You (Kyau Vs. Albert Remix)
03.Kyau Vs. Albert - Not with You (Sonorous Venus Transit Mix)
04.Armin Van Buuren - Burned with Desire (Kyau Vs. Albert Remix)
05.Kyau Vs. Albert - Not with You (Ronski Speed Vocal Mix)

JAST
így van 😊

JAST
Csá! Hát sajnos az atw bekrepált és nem írnak vissza. Teljesen meghülyült a rendszer. Én se tok connectelni. Remélem holnap ilyenkorra már menni fog!

#2037 -ben más mixek voltak 😊

CSOCSO
mar irtad nem???😊 de a reklam sosem art
Hello JAST,
Mostanában nem sikerül ránéznem az ftp tartalmára...("No directory exists"). Nálam nem stimmel vm, vagy...???
JAST
The Thrillseekers - Synaesthesia 2004
- Pulser rmx
- Mesh rmx

😄DD

JAST
Az idei olimpia nyitónapján Tiesto zenél. És hamár olimpia, íme 1 kis flash:
klikk ide

JAST
nekem teccik 😊

de jó? 😊

JAST
Delerium - Silence (Unreleased rmx)
nem tom ki csinálta.

Dani20
Soul Providers - Rise

ez a zene ott figyel a Balance 001-en meg a Deep Dish-Moszkva lemezeken is.. hatalmas zene bár nem éppen trance kategoria de lényegtelen 😊

JAST
helyes, érdemes is!

JAST
Scot Project remix 😊

Tetsuo
Nézd meg a cd-n. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ezt miért kell 2 topicba is beírni?

én nem tudom

AMD Norbee
Honnan lehet letölteeni dj szeifert flört inside part ll??
dc-n kivül

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

CSOCSO
nah ezt erdemes letolteni a regi nagyon jo volt!! majd en is rakeresek
Van a DERB-nek egy D.F.C. címû száma.
Ez annak a rövidítése, hogy Die Ferry Corsten 😊

JAST
The Thrillseekers - Synaesthesia 2004
- Ferry Corsten rmx
- En-Motion rmx