Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem csak hogy Oceanlab - Satellite, Airwave - Ladyblue, meg ilyesmi zenék vannak rajta. (Mondjuk az is igaz, hogy saját remixben)
shit happens
az aktív szpemmerek közül én vagyok a legrégebbi - legkevesebb posttal rendelkezõ. 😊
közben 60k-val csorgadozik lefelé a DC-rõl az említett mix.
shit happens
nekem még csak most jön nemsoká a 3k 3 év után 😄
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tom nem ide tartozik de nagyon nem érdekkel😊.
Szóval:
Van egy cd amin track számok vannak.
Azt szeretném, hogy ezt az egészet egybe egy mix ként mp3-ként feltudjam rakni a gépre, és ha kiírom akkor legyen egy cue file ami nekem ezt újra feldarabolja ha kell.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
UI.: bocs az offért!😄 de reménykedem, hogy van itt vmi hozzá értõ ember.😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hol lehet leszedni
adok cimet feltoltod?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nálam errõl szól a trance, nekem ez jelenti a trance-et.
http://heatfootage.uw.hu/bball.xls
Markus Schultz: Coldharbour session 2004
Olyan elszállós nyugitrance.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez ugyan már régi, de még mindig iszonyú ütõs.
ez valami übermegahyperbrutálisan jó!!!!
ismét hihtetlenül nagyot alkottak!
AudioStreamer 2.0: http://www.rmbsoft.com/as.asp
Az még csak egy dolog, hogy az MP3 stream lementhetõ vele, de iszonyat mennyiségû rádiót ismer.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Talán ezért nincs róla semmilyen tracklist.
Mondjuk már elsõ hallgatáskor is feltûntek az ritka szar átkeverések. 😞
shit happens
na szal ezt irtam kb 1-2 orája is de nem küldte el..
mostmár elfogja !!!!!!!!
😄
vinyl:

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
kiváncsi vagyok már nagyon 😊
Én már lassan 1 éve StrongDC-t használok, és eléggé bevált 😊
(A Kolin is, vagyok vele, de ezért még nem vágtak ki)
shit happens
A mátrixon engedik, és javasolják is, ezért a kolin tiltják 😊
A trancehubról eddig még 1x sem vágtak ki miatta.
Mondjuk nem baj, ha CZDC emulálásra állítod, különben a verzió miatt kiszórhatnak...
shit happens
pedig eddig csak a nextDC miatt rúgtak ki, azt uninstalláltam, de úgy nézem megint új dc kell 😞
Természetesen nekem is vannk számai amik bejöttek és a többiekhez hasonlóan én is inkább a régi single-k között találtam jót, de az utóbbi idõben akkora sztár lett, hogy teljesen elment az esze.
A Suburban Train, az Obsession és az In my memory még ott volt, de amit azóta hallottunk tõle, az nagyon gyenge (szerintem).
a Traffic és a Love comes Again (csak, hogy a legutóbb játszott "nagy dobásait" említsem) már igencsak gyengére sikeredett, ahogy a Just be c. album úgy egészében.
1.Lethal Industry
2.Traffic
3.Adagio for Strings
4.Love Comes Again
Ezek,így sorrendben!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Király!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Anarcrusan - In My Mind (Christian Cambas Vocal Mix)
Luke Wan - The Wish

csak nekem a search of sunrise 1 jelentette az áttörést
hehehe, én pont tiëstoval kezdtem trances betekintésemet (amikor anno leszoktam a szkúterról úgy '98-'99 körül)
Kaptam egy havertól egy mp3 cd-t, azon volt rajta, az akkor még frissnek számító SubUrban Train (Original Mix). 12 perc. Meghallgattam egy jópárszor. Eleinte még nem tetszett, merõben más volt az addig hallgatott zenéimhez mérten. Végül csak bejött (ahogy a Dzsó is szokott 😊
Leszedtem még modemes nettel egy pár tiësto muzaxot a napsterrõl 😊
És tetszett a többi is. Majd lassan átszoktam a Szkúter, Marusha, etc. techno zenérõl, a Tiësto, Armin, Oakey, Blank&Jones-os trancere 😉
shit happens
kár hogy a motorcycle remixüket nem tették fel rá