Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Markus Schultz: Coldharbour session 2004

Most nézem csak hogy Oceanlab - Satellite, Airwave - Ladyblue, meg ilyesmi zenék vannak rajta. (Mondjuk az is igaz, hogy saját remixben)

shit happens

cSuwwi
a 4 csillaghoz nem illik 10k alatti hozzászólás.
az aktív szpemmerek közül én vagyok a legrégebbi - legkevesebb posttal rendelkezõ. 😊

közben 60k-val csorgadozik lefelé a DC-rõl az említett mix.

shit happens

grat 😊
nekem még csak most jön nemsoká a 3k 3 év után 😄

cSuwwi
a 10k tiszteletére összedobtam valamit gyorsan 😊

shit happens

új logó? (ja eddig nem is volt, csak régen 😊

cSuwwi
inkább töltsd le, a dcrõl, jobban jársz. (fõleg hamarabb meglesz)

shit happens

cSuwwi
DC-n, a trance hubon most 26 emberkénél láttam. 2CD-s.

shit happens

vagy=van

üdv! engem is érdekelne
vagy egy fölösleges atw-s regem: ftp://kreszautok:[email protected]

thx!

eDonkey-ról szedtem le, de azt is lehet, hogy adsz egy címet. Csütörtökön délután elutazok vasárnapig, úgyhogy siess vagy várj, ahogy tetszik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Adi
Hi!
Tom nem ide tartozik de nagyon nem érdekkel😊.
Szóval:
Van egy cd amin track számok vannak.
Azt szeretném, hogy ezt az egészet egybe egy mix ként mp3-ként feltudjam rakni a gépre, és ha kiírom akkor legyen egy cue file ami nekem ezt újra feldarabolja ha kell.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
UI.: bocs az offért!😄 de reménykedem, hogy van itt vmi hozzá értõ ember.😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Frank99
hali!
Hol lehet leszedni

adok cimet feltoltod?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

airwave - ladyblue (1992 flight)

Kösz a címet, ez a mix tényleg nagyon ott van.
Nálam errõl szól a trance, nekem ez jelenti a trance-et.

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

Ha még nem volt, akkor:

Markus Schultz: Coldharbour session 2004

Olyan elszállós nyugitrance.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

robotnyk
A.R.X. - Me And Then Another
jó nap volt a mai
robotnyk
hohha!
21st Century Headfuckers - Metal Breaks
robotnyk
Greg Silver - Take U Higher
Vincent de Moor - Fly away (Thrillseekers Remix)

Ez ugyan már régi, de még mindig iszonyú ütõs.

!!! dido - dont leave home (gabriel and dresden mix) !!!

ez valami übermegahyperbrutálisan jó!!!! ismét hihtetlenül nagyot alkottak!

Offtopic:

AudioStreamer 2.0: http://www.rmbsoft.com/as.asp

Az még csak egy dolog, hogy az MP3 stream lementhetõ vele, de iszonyat mennyiségû rádiót ismer.

Dani20
pedig képes vok sokat is irni de elöbb utobb belezavarodok és semmi értelme nemlessz végül inkább tömören de lényegretöröen, nem szeretk foloslegben pofazni.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
Na az lehet.
Talán ezért nincs róla semmilyen tracklist.
Mondjuk már elsõ hallgatáskor is feltûntek az ritka szar átkeverések. 😞

shit happens

cSuwwi
degeciii 😄D

shit happens

robotnyk
mehet gomb elõtt ctrl+c. aki használt régen indexet, annál alap 😊
Dani20
a lényeg h az a avb tiesto oakenfold sabes arcabascio mix az biztosan FAKE mer találtam googlebe egy ilyen nevü trance zenét játszo asszem amcsi djt és gondolom h ö készitette vagy ilyesmi, csak mer emléxem h talán csuwwi irta h hallgatta vmikor és gondoltam szolok h valszeg kamus mix..

na szal ezt irtam kb 1-2 orája is de nem küldte el..
mostmár elfogja !!!!!!!!
😄

vinyl:

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
VinylToy
Mehet gombot kell nyomni, nem a Törlést, te kis izzzéééé 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dani20
elmentek a mittoménhova,vmi jo meleg vidékre!

VinylToy
mitszedtél? 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
írd megint plz, annyit még nem láttam tõled egyben 😄DD
Dani20
a jobüdöséletmegbassza hát irtam ide 1 orája vagy 10 sort és sehol semmi 😞((((((((

cSuwwi
elõfordul...

shit happens

most nézem hogy van új g&d remix! vami dido szám
kiváncsi vagyok már nagyon 😊

robotnyk
szpemmelsz?
cSuwwi
amúgy lényegtelen, mert ha átállítod CZDC emulációra, akkor sosem szúrják ki. (Kivéve, ha a csatin kérsz segítséget a beállításához, mint néhány nagyokos. Aztán meg csodálkoznak a banon...)
Én már lassan 1 éve StrongDC-t használok, és eléggé bevált 😊
(A Kolin is, vagyok vele, de ezért még nem vágtak ki)

shit happens

cSuwwi
ték 😊

shit happens

cSuwwi
99

shit happens

kolira nem járok, tehát az nem baj

cSuwwi
Szedj le egy StrongDC-t. Nem fogsz rosszul járni. Szvsz, az a legjobb DC kliens jelenleg. (A DCPRO mellett, csak az nagyon instabil még mindig)

A mátrixon engedik, és javasolják is, ezért a kolin tiltják 😊
A trancehubról eddig még 1x sem vágtak ki miatta.
Mondjuk nem baj, ha CZDC emulálásra állítod, különben a verzió miatt kiszórhatnak...

shit happens

trancemp3 hubra már bcdc-vel sem engednek fel 😞((
pedig eddig csak a nextDC miatt rúgtak ki, azt uninstalláltam, de úgy nézem megint új dc kell 😞

Dani20
akkor énis lehuzom mer láttam ftpn.

Nah kissé meglepõdtem, hogy elmaradt a nagy szitokáradat, mivel úgy vettem észre, hogy manapság az is nagy trance-esnek vallja magát, aki Tiesto-n kívül senki mást nem ismer onnét.

Természetesen nekem is vannk számai amik bejöttek és a többiekhez hasonlóan én is inkább a régi single-k között találtam jót, de az utóbbi idõben akkora sztár lett, hogy teljesen elment az esze.

A Suburban Train, az Obsession és az In my memory még ott volt, de amit azóta hallottunk tõle, az nagyon gyenge (szerintem).

a Traffic és a Love comes Again (csak, hogy a legutóbb játszott "nagy dobásait" említsem) már igencsak gyengére sikeredett, ahogy a Just be c. album úgy egészében.

BADE
Tiestotól nekem mindössze 4 szám jön be:
1.Lethal Industry
2.Traffic
3.Adagio for Strings
4.Love Comes Again

Ezek,így sorrendben!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Frank99
VA-Creamfields-Mixed_By_Paul_Oakenfold-2CD-2004-POW

Király!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
Deepsky - Talk Like a Stranger (Markus Schulz Remix)
Anarcrusan - In My Mind (Christian Cambas Vocal Mix)
Luke Wan - The Wish
Én Astral Projection-nel kezdtem, aztán kissé finomítottam a zenén.

mintha a saját storymat olvastam volna 😄
csak nekem a search of sunrise 1 jelentette az áttörést

cSuwwi
OFF
hehehe, én pont tiëstoval kezdtem trances betekintésemet (amikor anno leszoktam a szkúterról úgy '98-'99 körül)

Kaptam egy havertól egy mp3 cd-t, azon volt rajta, az akkor még frissnek számító SubUrban Train (Original Mix). 12 perc. Meghallgattam egy jópárszor. Eleinte még nem tetszett, merõben más volt az addig hallgatott zenéimhez mérten. Végül csak bejött (ahogy a Dzsó is szokott 😊
Leszedtem még modemes nettel egy pár tiësto muzaxot a napsterrõl 😊
És tetszett a többi is. Majd lassan átszoktam a Szkúter, Marusha, etc. techno zenérõl, a Tiësto, Armin, Oakey, Blank&Jones-os trancere 😉

shit happens

wow
kár hogy a motorcycle remixüket nem tették fel rá