Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Retteketet
Az elsõ szám a Sublime nagyon jó, de nem az album változatban 😊
Ajánlom ezeket a számokat:
Armin feat System F - From the Heart
Ferry Corsten vs The Thrillseekers - Sublime
Retteketet
OT Quartet - Hold That Sucker Down (Kosmonova rmx)
hogy ez mekkora egy xar 😄D pedig régen szerettem Kosmonovát... 😞 sõt ez a feldolgozás ötlet se volt rossz, na de ilyen igénytelenül... sokkal jobbat lehetett volna belõle csinálni, talán lesz vmi remix
- Sunstroke mix
- Solid Slide rmx
- Astura vs Timeok rmx
- DJ Greenhead mix
Lenne egy kérdésem. Ez a szám megjelent hivatalosan?
Andy B - Ocean Drive
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
bocs, h itt kérdezem meg...
melyik progival lehet mixlemezt egy nagy fájlba legrabbelni + cue fájlt készíttetni?
California Dreamin' (Tek-House Mix)
Royal Gigolos
szerintem cool zene😊
\"Life is around you and in you.\"
töltsétek egészséggel!
depeche mode - dream on (morel's pink noise vocal mix)
accadia - into the dawn (james holden remix)
airwave - ladyblue (1992 flight)
salt tank - eugina
deepest blue - is it a sin (cicada stadium vocal remix)
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Tudja valaki miért szünt meg a tranceparadise site?
Valami hasonló oldalt keresnék, ha valaki ismerte tudna hasonlót mondani?
itt kezdödik a zene valahol 😊
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
2000! juhééé 😊
\"Life is around you and in you.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az egyiknek egy kis fehér "gyógyszer", a másiknak egy csillogó "korong". Csak itt az sg mûsorán!