Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mondtam én is kicsit lejjebb...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A CD-n nincs rajta a Silence remixük...
Viszont azon csodálkozom hogy a régóta várt új Motorcycle zenét csak acoustic verzióban vágták rá 😞

Above & Beyond remix szeptember 20án jelenik meg hivatalosan.
A Ggabriel & Dresden remix meg nem tom 😊
a trance mp3-on épp errõl az új "névtelen" mixrõl beszéltek és akkor mondta egyik gyerek hogy dehiszen ez az above&beyond
elnézést, ha valakit eme elírásommal félrevezettem volna

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Young Parisians feat. Ben Lost - Jump The Next Train (Probspot Remix) aktuális kedvenc az Oakenfold albumról..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébiránt Oakenfold Creamfields albuma frenetikus!!!!!!!!!!!!

õk is 😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Flare
Legutóbbi remixeik a Club Rotation és az Axe the Club Music -hez készült Lehet vitatkozni, kinek jön be, kinek nem, szerintem nagyon jól nyomják.
Three Drives - Greece 2004
Shane 54 & DJ Junior feat Michelle Wild - 69 (incl. Insomnia_SND, Náksi vs Brunner, Daniel & Belocca remixes)
Rob Searle unreleased rmx
Az Above & Beyond remix:
Armin - ASOT 160 The Newest Tunes Selected elsõ track!
Más miért tölteni fel zenéket?
shit happens

shit happens
+++ extra fenn van ++
Tiesto az Olimpiai nyitónapon videó! (Holland TV felvétel)
Avant Garde - Get Down (Shane 54 rmx)
és még 1 friss cuccos, ami elvileg 1-2 héten belül tölthetõ:
Paul Oakenfold - The Times of Your Live (Shane 54 rmx)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
thx
201-markus_schulz_-_coldharbour_sessions_2004_cd2-ds.mp3
2 perc múlva megvan az elsõ cd 😊
shit happens
mi a pontos filenév?