Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor itt van pár hasonló style:
nightwatchers_-_visions_(extended_version)
nightwatchers_-_visions_(marla_dub)
nightwatchers_-_visions_(bonito_and_trooper_mix)-JAST.mp3
nightwatchers_-_visions_(extended_version)
nightwatchers_-_visions_(marla_dub)
nightwatchers_-_visions_(bonito_and_trooper_mix)-JAST.mp3
Tiestot nem is tudom mikor hallottam elõször, azt hiszem olyan 3-4 éve talán(passz) Arra emlékszem, hogy sok helyrõl hallottam, hogy Tiesto így Tiesto úgy, na mondom akkor biztos jó, de meghallgattam és nekem nem jött be ez a stílus. Mondom azért van pár száma ami tetszik, de a legtöbb nem, dehát mint már mondtuk, izlések és pofonok 😊
ops nem is ide írtam, akkor most beírok ide pár trance és dance számot amik nekem bejönnek:
Cameo - Word up (club remix)
Boogie Pimps - Somebody to Love (Ian Knowles remix)
Project Medusa - Moonshine
Adrima - Rainbowland
Adrima - Rainbowland (Enery Vocal Club remix)
Dj's @ Work - Past Was Yesterday
Blizzard Brothers - Thunderstruck
Blizzard Brothers - Thunderstruck (DJ Frankie Jones Radio)
Virus Inc. - Are You Ready
The Judge - People Are People 2004
Mainbrain & Somville - Energy (Original Mix)
Anastacia - Left Outside Alone (Jason Nevins Global Club)
Meja - It's All About The Money (Dance Remix)
Erik Vee - I am free
Neo Cortex - Elements 2004 Club Mix
Neo Cortex - Elements (DJ's @ Work remix)
Nagyon szeretek pár Cosmic gate számot is
most így hirtelen ennyi, de tudnék még mondani bõven 😊
Cameo - Word up (club remix)
Boogie Pimps - Somebody to Love (Ian Knowles remix)
Project Medusa - Moonshine
Adrima - Rainbowland
Adrima - Rainbowland (Enery Vocal Club remix)
Dj's @ Work - Past Was Yesterday
Blizzard Brothers - Thunderstruck
Blizzard Brothers - Thunderstruck (DJ Frankie Jones Radio)
Virus Inc. - Are You Ready
The Judge - People Are People 2004
Mainbrain & Somville - Energy (Original Mix)
Anastacia - Left Outside Alone (Jason Nevins Global Club)
Meja - It's All About The Money (Dance Remix)
Erik Vee - I am free
Neo Cortex - Elements 2004 Club Mix
Neo Cortex - Elements (DJ's @ Work remix)
Nagyon szeretek pár Cosmic gate számot is
most így hirtelen ennyi, de tudnék még mondani bõven 😊
Tudok neked mondani párat amiket szeretek, a múltkor beírtam ide néhányat, mindjárt megkeresem azt a hozzászólást 😊
errõl jut eszembe! múltkor bemegyek egy közértbe, és valami kereskedelmi rádió szólt. és mi ment épp? Tiesto - Just be... Ez engem is felbosszantott, hogy már ilyen kommersz lett. 😞 Igazság szerint az új albumát, a Just be-t csak ilyen esti nyugi zenének hallgatom. Én arra a Tiesto-ra gondolok, mikor azt mondom, hogy szeretem, aki pl a Montreal-i szettjével szétcsavar több száz, vagy akár több ezer embert. Az meg, hogy elhívják az olimpiai megnyítóra, és azután azt mondják, hogy gyenge volt, nem csodálom. Szerintem ott eleve nem lenne sikere egy olyan összeállításnak mint egy kõkemény trance közönség elötti szettnek, másrészt ott nem cucozzhat be fellépés elött 😊
Én pl imádom a trance zenét (kedvenc stílusom), de hogy is mondjam csak.. Tiestot nem igazán kedvelem 😊 (csak egy-két számát) de azon kivül nagyon nem jön be a stílusa, na de ezt már mondtam itt párszor 😊
izlések és pofonok 😊
izlések és pofonok 😊
Mióta betört a Traffic a Bank Dance Hall-ba (ismerõsök mondták, mert én ilyen helyre nem járok 😊 azóta mindenki azt hiszi hogy hû de nagy trancer....
hát, én elfogadom az álláspontod, nekem tetszik amit csinál, ezért vagyunk emberek, mindenki mást szeret😊
én Thrill hozzászólását nem értem, hogy pl azok vallják nagy trance-esnek magukat akik csak Tiestot ismerik "onnét". Hol van az?😊
én Thrill hozzászólását nem értem, hogy pl azok vallják nagy trance-esnek magukat akik csak Tiestot ismerik "onnét". Hol van az?😊
Dj_Tiesto-Live_at_Aria_Montreal_(11-06)-Live
Thrill: errõl mi a véleményed? ez is gyengére sikeredett?
Thrill: errõl mi a véleményed? ez is gyengére sikeredett?
Na akkor ismét Free Sector 😊
Airwave - Boredom
Airwave - Boredom
wow, király! nagyon tetszik nekem is az 1 

Motorcycle - Imagination (Ez lesz a legközelebbi megjelenés G & D-tõl elvileg, persze a Silence remixük után 😊
Scot Project album október végén.
Johan Gielen album októberben.
Armin album 2005 elején.
Scot Project album október végén.
Johan Gielen album októberben.
Armin album 2005 elején.
Hja, hát akkor ismét 1 kis elemzés. Utánna nézegettem 1ik kedvenc csapatomnak: Above & Beyond. Szerintem aki szereti a trancet az biztosan belefutott már e 3 srác valamelyik szerzeményébe. Tudtam pár projectjükrõl na de nem mindrõl. Íme: Above & Beyond, Oceanlab, Tranquility Base, Tongue of God.
És amit mások közremûködésével csinál az Above & Beyond valamelyik tagja/tagjai: Anjunabeats, Free State, P.O.S, Aalto, Dirt Devils, Nitromethane, Jono Grant vs Mike Koglin, Darren Tate vs. Jono Grant
És amit mások közremûködésével csinál az Above & Beyond valamelyik tagja/tagjai: Anjunabeats, Free State, P.O.S, Aalto, Dirt Devils, Nitromethane, Jono Grant vs Mike Koglin, Darren Tate vs. Jono Grant
helyesbitek:
farewall to the moon..
ezt akartam irni.. régen szeretem ezt a zenét piszkosul.
farewall to the moon..
ezt akartam irni.. régen szeretem ezt a zenét piszkosul.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
az én favoritom a reachers of civilisation és a cover me, amit ayla-val közösen készítettek
york - awakening
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
loál
imádom a zenéjét, a gitárhangokat mindig nagyon eltalálja
remélem lesz tõle egy 2. album!
imádom a zenéjét, a gitárhangokat mindig nagyon eltalálja
remélem lesz tõle egy 2. album!
Soliquid: na õróla is lehet vitázni. Én már azelõtt hallgattam a zenéit mielõtt a Náksi vs Brunner - Just One Day korongon megjelent a remixe. Kicsit partisabb témában mozog, de szerintem az utóbbi zenéi egyre jobbak. (Blank & Jones - Flowtation remixe) Felkerült az idei budapest parádé válogatásra is egy száma...
nem. hehe. egyébként akkora Ibizai stúdiója van mint állat. Egyszer csak õróla szólt a club rotation. Daisy Dee vendégeskedett hehe.
zenéjét. Egyedül van. Egyébként fél éve jelent meg az I Need You száma ami original mixben fos, extended-ben viszont minõségi. Készült hozzá még Lost Brothers remix, de nem nagyszám.
új? jó? dc-n senkinek sincs meg 😞
a sok szakértö 

én kb 6-7 változatot hallottam belõle és szvsz az above and beyonds dynaglide mix a legjobb
jaja, sajnos az új motorcycle számok (asszem 4db) csak november környékén várhatóak egyszerre