15192
-
Garfield #4829 Ahogy elnézem az ASOT 182-t, Armin bácsinak igencsak bejön a markus Schulz-féle stílus. -
#4828 Nem tudom mi legyen. Írtam nekik levelet, hogy megtudjam miért törölték az oldalt. A letöltések miatt, vagy az anyag szúrta a szemüket, nem tudom. Most jelenleg csak saját mixek vannak föltöltve. De gondolkodtam azon, hogy minden héten berakom a letöltések közé a legfrissebb Global Dj Broadcast mixeket. -
#4827 a mai ASOT 11-től lesz -
#4826 köszönöm, meglesz, a következő napokban nem nagyon leszek, de szombaton mix! kb este 5től. lesz trance, trance by me (azaz ütemes) és lesz trance/prog!!! -
ugot2know #4825 A májjáhi-t előadták már páran a Balázs só szinpadán,aki kiváncsi rá,az a jo-zan.hu-n rálel...ott van az ördögüző show is mellékelve!
FreeHome,akkor amiket az arw törölt,azt már nem rakod visza?Jó bulit Jastnak,(rettegjetek kiskorúak?):D -
#4824 Ez marha nagy :DDDDDDDD -
#4823 Na majd egyik nap próbából összedobok egy hosszú mixet, aztán majd meglátom, hogy hogy sikerült :)) -
#4822 Mondom wazze! Mi lehet az, amitől sírva röhögnék? Biztos valami gyönge poén lehet ez az mp3. Kész vagyok! Potyogtak a könnyeim
:-))))) -
Carti19 #4821 Darth Vader Legyen Ön Is Milliomos -
Carti19 #4820 Mindjá belinkelem ide Darthot...Depeche Mode meg nem ment fel most, valami baj van a netemmel! :( De nem adom fel! :) -
#4819 Az ATW törölte a cuccost a szerverről. :-( -
#4818 múltkor hallgattam mikor a Dartwader jáccik a Vágónál Legyen ön is Milliomos-t. majd elhozom havertól azt az mp3at és kirakom valahova. sírvaröhögős szerintem. -
#4817 amúgy az a drogosteás dolog :P volt "original mix"-ben is, a vicces képek topicban. Ott egy dagadt csóka adta elő magát hasonlóképpen :) -
#4816 -
#4815 ...közvetlenül utánad, mi? -
#4814 rotterdam muhahah:D
legkészebb ember akit láttam. -
Garfield #4813 Nagyon régi.
Igazából én már szénné röhögtem magam a videón, amikor a rádiók kezdték felkapni a májjáhét.
Egyéb alkotásai itt:
http://www.djrotterdam.info/videos.htm
Ez a csávó vagy tényleg ilyen hülye, vagy lazán fennakadna egydrogteszten. -
#4812 aki még nem látta az mindenképp nézze meg a májjá hí (ala vinyl reccs version) eredeti vedóklippet itt -
#4811 aztán jól aludjá h bölcs döntést hozz! :) -
#4810 [hmm nem is rossz tipp, már gondolkodik is rajta, és alszik rá egyet]
-
#4809 mé nem rendszeresen? van hely ahova lehet tölteni. saját műsorod lehetne [csak tippeket ad] :) -
#4808 végül is az is jó :)
akkor egyszer majd én csinálok egy olyan mixet :D -
#4807 nem olyan zenékből, inkább popposabb zenék dance mixeire gondoltam :) -
#4806 "lehet h összedobok kis dance mixet"
-
#4805 Hmm, máris utánanézek :D Köszike:D Jöhetnek majd még címek :)
Most épp ezt hallgatom:
C-Base Meets DJ Thoka into A Fantasy-Vinyl, az original club mix és a rioa and juliano remix jók , a másik kettő nem tetszik :)
-
#4804 lehet h összedobok kis dance mixet vmikó de technot is csinálok -
#4803 hamár party zene akkó:
Bastard DJs - Hell Yeah (funky beats) -
#4802 Deejay 4 Speed - Deep in Sound Promo CDR
nem rossz nem rossz, a short verzió jobban bejön, mint a indurro dj team remix -
#4801 nagy kavarodás és viták után a következő a helyzet:
annó augusztusi mixemben promóként a treklistbe ez volt írva: Marcos - Just for a Day. ami később kiderült a Cosmic Stings és a 2 szám címet felcserélték. Na mind1. csak érdekességként mondom. tehát Cosmic Strings Marc van Linden rmx szombaton mixemben (ezt kell olvasni a djservices top10emben is)! -
#4800 rákkendroll? -
Garfield #4799 Fújj, ezek a mai fiatalok, mindig csak a szex, pia és rákkendroll. -
#4798 http://www.trance.cz/wma/26-03-04--01.wma
egy kis izelitő, bár ezt a számot végighallgatva lenne érdemes... csak mixalbumon van meg szal valakinek legyen meg single-be plz!!! -
#4797 KÖNYÖRGÖM HA VALAKI TUD VALAMIT ERRŐL A SZÁMRÓL HOGY HONNAN SZEREZHETNÉM MEG AZ SZÓLJON:
Etnica - Hurricane
ÉJJEL NAPPAL EZT HALLGATOM!!! ISZONYATOSAN NAGY ZENE. EUFÓRIA. -
#4796 ehh itt vagyok :) holnap este szalagavatóra vagyok meghívva 5 csajjal :) utánna vmi buliba akarnak lecibálni, szal asot kimarad... -
ugot2know #4795 Köszi FreeHome a set-eket!Jast-tal mi van,még mindig alszik?Vagy hangol a holnapi ASOT-ra? :D -
#4794 Unkle feat. Ian Brown - Reign (Way out west mix)
Én épp most ebbe vagyok nagyon beletekeredve. -
#4793 már leszedtem rég -
#4792 Hajrá! :-) -
ezt szedni fogom -
#4790 Hamarosan letölthető! (mostantól számítva még köbö egy óra múlva)
Markus Schulz - Global DJ Broadcast (mix) 03-01-2005
Total time: 64.04
Méret: 92.27 MB
Track list:
01 Mike Foyle pres Statica - For Your Eyes Only (Original Mix)
02 ID
03 Nikola Gala and Chris Mozio - A Dream Came True
04 ID
05 Benz and MD - Spiagia
06 Unkle - Reign (Way Out West Remix)
07 Guy Gerber - Stoppage Time (Dave Gardner & Sahar Z Haoman's 17 Dub)
08 Client - Radio (Cicada Remix)
09 Matti Laamanen - Sorrow