Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek közül egy pár szám már az Experiencen is rajta volt. Vagy csak újra feldolgozta õket?
shit happens
Amúgy azt akartam kérdezni, hogy nem-e tudja valaki az új mp3 release-ekkel foglalkozó oldal címét? Olyasmi mint az NFOrce, csak mp3-akkal foglalkozik. Régebben tudtam, de már nincsenek meg a könyvjelzõim 😞
shit happens
én is azt hittem hogy csak maxi, de nem 😊
a stílus változott, már nem trance hanem chillout
tracklist:
ÛÛ 01 Farewell to the moon 06:33 ÛÛ
ÛÛ 02 Angels will help you 05:32 ÛÛ
ÛÛ 03 The awakening 05:05 ÛÛ
ÛÛ 04 Inmortal 06:21 ÛÛ
ÛÛ 05 Iceflowers 06:05 ÛÛ
ÛÛ 06 Peace 06:40 ÛÛ
ÛÛ 07 I need you 04:30 ÛÛ
ÛÛ 08 The reachers of cilvilisations 05:36 ÛÛ
ÛÛ 09 World of freedom 08:19 ÛÛ
ÛÛ 10 Poesias 04:02 ÛÛ
ÛÛ 11 Sundown 05:28 ÛÛ
ÛÛ 12 Moments in love 05:39 ÛÛ
ÛÛ 13 Mama (Live - recorded at UK/Birmingham 2001) 06:39 ÛÛ
a stílus változott, már nem trance hanem chillout
tracklist:
ÛÛ 01 Farewell to the moon 06:33 ÛÛ
ÛÛ 02 Angels will help you 05:32 ÛÛ
ÛÛ 03 The awakening 05:05 ÛÛ
ÛÛ 04 Inmortal 06:21 ÛÛ
ÛÛ 05 Iceflowers 06:05 ÛÛ
ÛÛ 06 Peace 06:40 ÛÛ
ÛÛ 07 I need you 04:30 ÛÛ
ÛÛ 08 The reachers of cilvilisations 05:36 ÛÛ
ÛÛ 09 World of freedom 08:19 ÛÛ
ÛÛ 10 Poesias 04:02 ÛÛ
ÛÛ 11 Sundown 05:28 ÛÛ
ÛÛ 12 Moments in love 05:39 ÛÛ
ÛÛ 13 Mama (Live - recorded at UK/Birmingham 2001) 06:39 ÛÛ
Szerintem max. 15-20 ember kell. Ha meglesz, akkor max. várólista, amíg valaki ki nem esik. Azért ne essünk át a ló másik oldalára se...
shit happens
sztem a 10 nem probléma, csak aztán nehogy nagy tolongás legyen, mer mindenki be akar jutni P
york - peace album nagyon bejön!! thx JAST, ha nem írod be ide, nem is tudom hogy kijött 😊
leszünk tizen, nem kell aggódni. Még 2 órája sem raktad ki ide a fórumra, és máris ketten vagyunk 😊
shit happens
mér ne lennénk sokan? hány ember kellene?
nem ótók, csak hülyének tetetem magam, és figyelek, hogy mennyire vagy otthon a témában, milyen minõségre számítsunk 😊
shit happens
ne ótsá 😊
egyébként amint beírom a usernevet és jelszót, automatikusan létrejön 1 könyvtár ami a usernévvel azonos. És van 1 stat táblán ami kiírja melyik mappában mennyi anyga van...
egyenlõre várom a jelentkezõket, sztem nem leszünk túl sokan...
egyébként amint beírom a usernevet és jelszót, automatikusan létrejön 1 könyvtár ami a usernévvel azonos. És van 1 stat táblán ami kiírja melyik mappában mennyi anyga van...
egyenlõre várom a jelentkezõket, sztem nem leszünk túl sokan...
És a 100MB/fõ-s dolgot hogy akarod ellenõrizni? Mindenki egy külön könyvtárba, vagy írjuk a számcíme után a nevünket, ahogy a 'nagyok'? 😄
shit happens
hja igen, és ezt lehet terjeszteni trance zenéket kedvelõ ismerõsõk között, persze csak ha van ideje uploadolni 😊
mail ment!
én szívem szerint sok régi trancet szeretnék, 98-99-es korszakból vagy korábbról. ne csak újakat lehessen feltölteni hanem olyanokat is amiket már nehéz beszerezni máshonnan
én szívem szerint sok régi trancet szeretnék, 98-99-es korszakból vagy korábbról. ne csak újakat lehessen feltölteni hanem olyanokat is amiket már nehéz beszerezni máshonnan
Akkor máshogy mondom. Ha olyan szinten töltesz fel oda is, mint az SMSWebre, szinte a napi összes trance release-t, akkor a többiek mit rakjanak fel? 😊
shit happens
Hollandba szimatoltam 1 kicsit, Tiesto In Search of Sunrise 4 várható nem sokára állítólag, úgyhogy szerintem Nyana 2 nem lesz mostanában...
Nah asszem meg is van minden 😊
2 giga tárhely és tudok létrehozni account -okat 😊
akit úgyérzi tud feltölteni heti 200 Mb trance/dance/club/house/techno/progressive zenéket (nem album és livemix) az írjon mailt: [email protected]
2 giga tárhely és tudok létrehozni account -okat 😊
akit úgyérzi tud feltölteni heti 200 Mb trance/dance/club/house/techno/progressive zenéket (nem album és livemix) az írjon mailt: [email protected]
nos, olyasmi lenne mint az atw-s tárhely, csak egyszerre mondjuk 10en tudnak felmenni. Feldobok pár helyre közleményt hogy mp3 csere-bere FTP-n keresztül, Írj mailt! Ír 1 mailt, én megadom az éppen aktuális jelszót, és mittom megmondom hogy heti 100-200 Mb zenét kell feltöltenie. A jelszóváltozásról értesítem, ha látom hogy töltött fel, hanem töltött fel akkor meg nem tudja meg és mehet DC-zni vagy akárhova. Szóval bonyolult, de szerintem érthetõ 😊
Hmmm
Ha nem free szerveren van, akkor fennáll a bukta veszélye. Amíg nem túl ismert az oldal/ftp addig nincs gáz.
Új tagokat hogy akartok felvenni? Ha nincs alapból jelszava, akkor hogy tölt fel? Vagy ha lesz egy általános upload:upload account, akkor ti döntitek el, hogy megfelel-e a kritériumoknak, és attól függetlenül kaphat accot?
Ez egy kicsit problémás szerintem.
A friss zenékkel meg az a baj, hogy nem mindenki tud relative friss zenéket begyûjteni, aki meg tud, az mindent be tud szerezni, annak nem érdeke a tagság. Te is meg tudsz szerezni mindent, ami kell/nem kell, legalább 1 meghallgatás erejéig.
Persze a valamit valamiért elv jó ötlet, pláne hogy ingyenes ha így nézzük, csak fel kell tölteni valamit.
Szóval szvsz van még itt min csiszolni...
De az ötlet jó 😊
Ha nem free szerveren van, akkor fennáll a bukta veszélye. Amíg nem túl ismert az oldal/ftp addig nincs gáz.
Új tagokat hogy akartok felvenni? Ha nincs alapból jelszava, akkor hogy tölt fel? Vagy ha lesz egy általános upload:upload account, akkor ti döntitek el, hogy megfelel-e a kritériumoknak, és attól függetlenül kaphat accot?
Ez egy kicsit problémás szerintem.
A friss zenékkel meg az a baj, hogy nem mindenki tud relative friss zenéket begyûjteni, aki meg tud, az mindent be tud szerezni, annak nem érdeke a tagság. Te is meg tudsz szerezni mindent, ami kell/nem kell, legalább 1 meghallgatás erejéig.
Persze a valamit valamiért elv jó ötlet, pláne hogy ingyenes ha így nézzük, csak fel kell tölteni valamit.
Szóval szvsz van még itt min csiszolni...
De az ötlet jó 😊
shit happens
Úgynéz ki szeptemberben több fasza zenét fogok tudni beszerezni, meg akkor több idõm is lesz uploadra, akkor visszatérünk erre...
Én olyasmiben gondolkodom:
lesz 1 tárhely, a jelszó állandóan változni fog, és csak akkor tölthetsz le ha töltsz fel alapon mûködne.
Albumok és livesettek nem kõnek 😊
Hja és persze friss zenék (max 3-4 hetes)
egyébként most levelezgetek pár gyerekkel, lehet hogy lesz tárhely, mert ugye atw FTP-re kapcsolódni egyidõben csak 2 user-nek lehet.
Én olyasmiben gondolkodom:
lesz 1 tárhely, a jelszó állandóan változni fog, és csak akkor tölthetsz le ha töltsz fel alapon mûködne.
Albumok és livesettek nem kõnek 😊
Hja és persze friss zenék (max 3-4 hetes)
egyébként most levelezgetek pár gyerekkel, lehet hogy lesz tárhely, mert ugye atw FTP-re kapcsolódni egyidõben csak 2 user-nek lehet.
Azért az 500MB az 500 MB 😊
De ha ezen múlik van 2-3 atw-s accom, amit nem használok.
Valami egyszerû oldalt fel kell rakni a látszat miatt, hogy ne vágják le azonnal, akkor sokáig el lehet lenni.
De ha ezen múlik van 2-3 atw-s accom, amit nem használok.
Valami egyszerû oldalt fel kell rakni a látszat miatt, hogy ne vágják le azonnal, akkor sokáig el lehet lenni.
shit happens
Íme egy egészen friss cucc:
airwave_-_last_flight_to_gaia
airwave_-_last_flight_to_gaia
Hehe, rengeteget tolom a zenéket fel-le. Nincs idõm hogy minden jó zenét kirakjak, nameg a free tárhely is korlátolt 😊
Egyébként több free zene is van magán az oldalon, csak a linkeket nem vágtam ki ide.
Az Airwave szám újra lett keverve az album kiadása óta, egyébként original mix...
Egyébként több free zene is van magán az oldalon, csak a linkeket nem vágtam ki ide.
Az Airwave szám újra lett keverve az album kiadása óta, egyébként original mix...
Amúgy tetszik ez a free számokat a népnek hozzáállás.
A jobb számokat, amiket be szoktál ide írni, igazán felrakthatád a free részre, legalább pár napig.
Hálásak lennénk 😉
A jobb számokat, amiket be szoktál ide írni, igazán felrakthatád a free részre, legalább pár napig.
Hálásak lennénk 😉
shit happens
Az Airwave szám egyébként original mix, vagy mi?
Elsõ hallásra ismerõsnek tûnt, majd késõbb láttam, hogy a Belive albumon is rajtavan, csak ott 5 perces.
Elsõ hallásra ismerõsnek tûnt, majd késõbb láttam, hogy a Belive albumon is rajtavan, csak ott 5 perces.
shit happens
Armin van Buuren jáccási listájából:
Final_Sylas_-_Classic_Wave_(Original_Mix)
Final_Sylas_-_Classic_Wave_(Marcos_Remix)
Final_Sylas_-_Classic_Wave_(Original_Mix)
Final_Sylas_-_Classic_Wave_(Marcos_Remix)
Na meghallgattam 😊 Nem mondom, hogy nem tetszik, csak nekem valahogy nem is tudom, hogy mondjam, túl nyugis ez a szám, nem tudom máshogy kifejezni 😊 Ez a bajom Tiestoval is 😊
nem tudom, csak html-ként jönne le ha simán szedem, ha meg flashgettel akkor meg lejön egy 600 kb-os mp3 file.