Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2261, #2263, #2266
itt a moderátor, nem? 😊
miután megbeszéltük, del az egésznek 😄
szóval pár név: Instict, Alien!, Garfield, Frank99, Thrill, EOX, CSOCSO, TCRSH, stone
miután megbeszéltük, del az egésznek 😄
szóval pár név: Instict, Alien!, Garfield, Frank99, Thrill, EOX, CSOCSO, TCRSH, stone
amugy jast milyen kezdeményezéséröl van szo?? most lusta vok utanaolvasni.. de ha vinyl is beszáll akkor már megfontolando részemröl..eheh
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
menjetek a chat.hu-ra ! ez a topik nem rolatok szol!

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
átfutsz gyorsan pár oldalt itt a topicban
megtehetném hogy nyilvánosságra hozzam, de nem szeretem az olyan embereket akik csak gyorsan letölti ami fenn van FTP-n aztán pá, semmi köszönet...
topicnyitásra nem gondoltam én se... akkor küldesz 1-2-3 embernek?
legalábbis topiccímben és alcímben... szóval topicot emiatt ne nyissatok, dee Jast mondta hogy secret... szóval 1-2-3 privát mehet, de globálisabb ne !
sztem simán mehet mindenkinek, aki ebben a topicban megfordult vmikor
küldtél privátokat pár embernek? (ha nem akkor megteszem most)
hánemtom, akit érdekel az írjon mailt mindenképpen!
mp3exchange
mp3exchange
figy én igen sokrétû vagyok, szal nekem nem sok zeném van ami érdekelne 😊 meg van 200 cd audiom szal a lényeg cd-n van 😞
#2261, #2263, #2266
jast, vinyl, csuwwi, én, prezi(?) 😊 + én
danit nem érdekli?
danit nem érdekli?
olvass vissza kicsit 😊
hányan vagyunk eddig?
hát én 2 videóklippet láttam, és abban egyedül volt, baseball sapiban. Meg amikor a Daisy Dee forgatott a studióban akkor is csak õ volt egyedül...
na mind1.
Én azon lepõdtem meg hogy Mark Norman kéttagú. Há frankón azthittem ez 1 ember neve hehe...
na mind1.
Én azon lepõdtem meg hogy Mark Norman kéttagú. Há frankón azthittem ez 1 ember neve hehe...
hát a york tényleg 2 tagból áll, 2 testvér
nekem 8, nézd meg most is van Milk & Sugar recordings zene a free sectorban.... a lényeg hogy aránylag friss zene legyen!
ms2_-_loco_milk_and_sugar_remix
ku_affair_-_pega_essa_mulher_club_mix
solarphonics_-_give_me_some_love_vocal_club_mix
miller_and_connor_-_come_together_gabro_and_libe_remix
miller_and_connor_-_come_together_steve_lawler_edit
ms2_-_loco_milk_and_sugar_remix
ku_affair_-_pega_essa_mulher_club_mix
solarphonics_-_give_me_some_love_vocal_club_mix
miller_and_connor_-_come_together_gabro_and_libe_remix
miller_and_connor_-_come_together_steve_lawler_edit
mi kérünk elnézést 😄
Jörg és Torsten Stenzel -tényleg 2en vannak
Jörg és Torsten Stenzel -tényleg 2en vannak
én tudnám, de kérdés hogy JAST mit szól hozzá, mert sztem õ már kevésbé... 😊
Nem tudnátok értékelni, az én tribal-funk house stílusú szerzeményeimet 

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez nem lehet kifogás!! 
Én gondolkodtam, de amiket hallgatok zenéket nem az én világom, pedig szívesen jelentkeztem volna.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hol hirdetted még meg?
vettem észre 😊
gyorsan összevágtam 1 weboldalt de nemhiszem hogy felrakom, megvárom hányan jelentkeznek erre az mp3 cserélgetésre...
jaja, chilloutosra csinálta õket