Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
és K-Drive-on hogy gondolod?
mert nem ismerem a progit.
vannak szobák vagy valami?

Megnéztem a Kdrive-ot, nem egy ördöngösség. Egyszerû, mint a vasgolyó, ráadásul nem kell állandóan futni egy gépnek, mint a hub-nál. Nem akarja valaki tesztelgetni? Mert akkor privizzen rám.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
Eccer nagyon régen csinálgattam, amikor még gyerekcipõben járt a DC, de azóta már le is lépett a fejlõdés a szkriptelgetéssel.

Mingyá' megnézem a másikat, a K-drive-ot.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
hja elolvastam a hubkészítés dumát, elég macerás. ki lenne aki bevállalná? ebbõl se lesz semmi 😞

no-ip.org hubcímet ingyen lehet regisztrálni és kapsz hozzá egy botot

de többet én sem tudok róla, ha esetleg kell info, egyik haverom csinált már hubot, meg tudom tõle kérdezni hogy müxik a dolog

vagy Garfield te tudod?

JAST
szerintem is zsíír lenne egy saját, persze csakha megvalósítható és stabil.

JAST
hogy mûxik egy hub? valaki gépe állandóan megy?

A privát hub azért lenne jó, mert akkor saját szabályok lennének, regisztrációval, szóval belterjes lenne az egész.

cSuwwi
Most ennyi erõvel felmehetünk egy kevésbé ismert kis hubra is. Akkor nem kell szervert üzemeletetni, ráadásul 0-24-es normális eléréssel. (Csak nem leszel op, de a másik sem e miatt kellene)

Viszont így gáz a letöltés az átlagos 128k-s ADSL feltöltés mellett 😞

shit happens

VinylToy
Megírtam... 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

cSuwwi
A Paul Okenfold nagyon ciki 😊
Danny Tenaglia keresztnevét 1x egy n-nel írja, 1x kettõvel 😊

shit happens

JAST
írd meg neki hogy nevezze át a mappát 😊
tiszta ciki...

VinylToy
Az én nevem nem ez...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

JAST
neválassz olyan nevet amit valszeg más is használ!

VinylToy

A szerencsétlen balfasz állat...huuuu felidegesített

JAST
nem kell sok embernek szólni róla 😊

JAST
úgyis jövõhéten bõvítem az adsl-em, csak nem értek a DC hubhoz, de ha valaki megcsinálja akkor ok 😊

ez se rossz ötlet, nekem is szinte folyamatosan megy a gépem, ha itthon vagyok, ha nem, éjszaka kivételével

de itt a sebesség lehet sokmindenkinek gond, mert ha pl 2 ember tölt már rólam akkor az nehezen fog nekik 7-8 kb/s fölé menni... 😞

Maga a zene érdekelne, csak az a gond, hogy nem jutok hozzá ilyen mennyiségû cucchoz, illetve ha hozzájutok, addigra valszeg már mindenkinek megvan.

Mellesleg ha már úgyis annyira privát lenne az oldal, akkor nem lenne egyszerûbb valami fájlcserén keresztül megoldani?

Két tippem:

1. DC, privát hubbal.
2. eDonkey-n alapuló K-Drive

Mondjuk, ez utóbbit még nem ismerem annyira, de így gyorsan átfutva ígéretesnek tûnik.

Számomra azért is lenne jobb, mert nálam minimum 16 órában megy a net és ha fel nem is tudok tölteni, de megosztani azért igen.

JAST
marad az hogy mindeki csinál magának 1 atw-s reget, hozzá egy oldalt hogy ne töröljék és van 500 mb hely, amit pedig feltöltöttél azt kilinkeled mondjuk ide, mintahogy én is tettem...

JAST
ok... akkor haggyuk

hát így már sajnos nem érdekel a dolog
az lett volna az elõzõben a jó hogy ingyenes, csak uploadolni kell és mindenki jól jár

JAST
nah heti 2 sms (mindig más küldi)
kb 5 user tudna belépni
az kb havi 400 Ft és van 5 giga tárhelyünk.
vélemény?

Dani20
én csak annyit mondok.. WHITELABEL! 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

JAST
hát akkor marad az h 30 giga, 2 hetente valaki bevállal egy sms-t (200 ft) és eccere csak 2en tudunk fenn lenni. jó? vagy nem jó? nekem 8...

JAST
privát üzi ment

PResident Evil
én is eztmondtam egy órája 😊

cSuwwi
remek. feltöltöm és csak én látom 😊
csinálj valamit. 😄

shit happens

JAST
hú de bonyolult ez :/
a baj az hogy az accounttal csak a saját mappádba tudsz nézelõdni...

Dani20
ehe ez jo eccere ment 😛

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
nyomjátok gyerekek, nyomjátok 😄

VinylToy
Vinyl inkább koncentrál a Whitelabel-re 😄

már?

PResident Evil
márt töltök én is !

Instict

de csak ha rakhatok fel Tiestot! 😄

üdv a klubban

Instict
beszállok én is

a szerver akkor már megvan? 2gb?

JAST
helyes! én már küldöm az anyagot fel, estére megcsinálom az accountokat azoknak akik elküldték mailben a dolgokat...

szerveztem +1 embert

JAST
minnyá gondoltam 😊

Dani20
hm szoktál vmiket irogatni? eddig még felse tünt..

JAST
na szóval várok még 1 picit aztán vagy leszünk többen vagy nem, szerintem szerda éjféltõl akkor megy a dolog, addigra én már felküldök 1 kis municiót, remélem valaki szereti azokat a zenéket amiket szoktam írogatni 😊

PResident Evil
hozzászólás ratio 😊

JAST
hmm azthittem az a lista a teljes eddigi hozzászólások alapján jön létre, de látom nem 😊

PResident Evil
lol😄

cSuwwi
Már a 8.-ik 😄
Csak így tovább... 😊

shit happens

PResident Evil
azis egyfajta reklám😛

JAST
tényleg?
hurrá!!!!