Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mingyá' megnézem a másikat, a K-drive-ot.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
de többet én sem tudok róla, ha esetleg kell info, egyik haverom csinált már hubot, meg tudom tõle kérdezni hogy müxik a dolog
vagy Garfield te tudod?
Viszont így gáz a letöltés az átlagos 128k-s ADSL feltöltés mellett 😞
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Danny Tenaglia keresztnevét 1x egy n-nel írja, 1x kettõvel 😊
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A szerencsétlen balfasz állat...huuuu felidegesített

de itt a sebesség lehet sokmindenkinek gond, mert ha pl 2 ember tölt már rólam akkor az nehezen fog nekik 7-8 kb/s fölé menni... 😞
Mellesleg ha már úgyis annyira privát lenne az oldal, akkor nem lenne egyszerûbb valami fájlcserén keresztül megoldani?
Két tippem:
1. DC, privát hubbal.
2. eDonkey-n alapuló K-Drive
Mondjuk, ez utóbbit még nem ismerem annyira, de így gyorsan átfutva ígéretesnek tûnik.
Számomra azért is lenne jobb, mert nálam minimum 16 órában megy a net és ha fel nem is tudok tölteni, de megosztani azért igen.
hát így már sajnos nem érdekel a dolog
az lett volna az elõzõben a jó hogy ingyenes, csak uploadolni kell és mindenki jól jár
kb 5 user tudna belépni
az kb havi 400 Ft és van 5 giga tárhelyünk.
vélemény?
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"