Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szedem is le ezerrel.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
disz is di tájm of jo lááájl
disz is di tájm of jo láfj náo

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
01_tkac_and_haverlik_-_live_at_t_mobile_arena_prague_-_11-13-mcz.mp3
Bulldozer - Face The Bass (original) - 4,5/5 😊
Bulldozer - Face The Bass (Tune Up remix) már a tune up név miatt is 5/5 😊)
Bulldozer - Face The Bass (Pulsedriver remix) mivel pulsedriverék is jól nyomják, megérdemelnek egy 5/5-öt 😊)
Redwing - Rocket 5/5 mindegyik változat 😄
Scooter - One mindkét változat 5/5 😄
Redwing - Indica annyira nem jön be
2 dance vinyl (Redwing, Scooter) illetve Leama & Moor alkotás és Estuera...
keep it minimal

Bár ezt kár volt értékelni, szerintem mindenkinél 4-5 csillagos 😊
shit happens
No One on Earth, CJ Stone vinyl.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
szeretnék kér(dez)ni vmit: nevezetesen ha véletlenül találkozol a prágai Tiesto buli zenéjével (vagy az utolsó párost kivéve bármelyik dj produkciójával, akkor kérlek valahogyan (akár részekben is) tedd fel
(asszem sokunk számára okoznál ezzel igen nagy örömet)
thx
bár az én szavam nem igazán sokat nyom a latba, ha legközelebb összefutok Viktorral (valszeg dec. 11-én), majd megemlítem Neki a dolgot..
Reb nagyon jó zenét játszott, sajnos a technikai részéhez nem igazán értek, úgyhogy nem tudok hozzászólni...mindenestre egyetlen észrevétel: amiben sztem még van mit fejlõdnie az a mozgás, azaz kicsit jobban együtt kell(ene) élni a zenével, amit felrak (ritmusra rázom a fejem, hadonászok...ilyesmi)
de gondolom ez majd idõvel kiforr, rádiós fellépések után teljesen más élõben játszani...
és köszi az új muzsikákat <#worship>#worship>
2 fosok h túlsok zene van fenn akkor beterhelik atw-t és törölnek, de majd akkor jobban figyelek
3 a bulin Reb kollégám nyomta 1 editem ami nekem nagy öröm 😉
pakoltam fel még zenét
és bocs, de lehetne, h tényleg 2-3 napig legyenek fennt a zenék, ugyanis sajna sikerült lemaradnom az elõzõ adagról...<#szomoru1>#szomoru1>
természetesen ezer köszönet a lelkesedésedért ill. a folyamatos "szállításért" <#taps>#taps>
én voltam a pénteki Tiesto klubban, sztem nagyon jó zenét játszottak a srácok, egyetlen probléma az volt, h nagyon kevesen voltunk (kb. 40-en), ami egyrészrõl házibuli jelleget kölcsönzött a bulinak, másrészrõl viszont hiányzott a "fergeteges" hangulat...
remélem legközelebb többen leszünk, gyere el Te is...
apropó: miért nem beszélsz a szervezõkkel (Wick Silver), sztem Te is kap(hat)nál lehetõséget a játszásra...
szóval gyertek el minél többen dec 11-én (az sem mellékes, h Svenson fog két és fél órát játszani )<#awink>#awink>
shit happens
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
hogy hany csillagos? kb mint a Hilton. 😄
link
<#finom>#finom>
klikk
véleményem: a poros lemezek az igazán jo lemezek😄