Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
langyi
JAST
az az is!

Narcotic Syntax
hallgattam lee coombs rmx-ben elég fos volt elsöre.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
kár h már megcsináltam esti mûsort, bemixeltem volna....

Köszi!!!

Szedem is le ezerrel.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Csak nem azt, hogy:

disz is di tájm of jo lááájl
disz is di tájm of jo láfj náo

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
Amár hónapok óta várt remix:
:: Paul Oakenfold - Time of Your Life (Shane 54 rmx)::
klikk ide 😊

JAST
Garfield!!!!!!! Félóra múlva olyan zenét kapsz....

Elusive
ezt nem, viszont <#worship> tkac and haverlik <#worship>

Együttérzek veled Jast...nekem is már jópár format c életem során...söt, volt olyan hogy csak 3-jára telepedett a rendszer...de volt olyan is hogy bekapcsoltam az erösítöt és bekapcsolt a számítógépem magától...RESPECT BROTHA! 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

ezt ismeri vk?
01_tkac_and_haverlik_-_live_at_t_mobile_arena_prague_-_11-13-mcz.mp3
JAST
laza format c után CSÖPPET ideges vagyok. /ezt muszáj volt megosztanom veletek/

Alien
Trancecore Project - Infinity : nem tetszik egyik változatban sem egy bizonyos rész, ezért nem igazán jön be a szám, de ha választani kell akkor a Rio & Juliano mix jobb😊

Bulldozer - Face The Bass (original) - 4,5/5 😊
Bulldozer - Face The Bass (Tune Up remix) már a tune up név miatt is 5/5 😊)
Bulldozer - Face The Bass (Pulsedriver remix) mivel pulsedriverék is jól nyomják, megérdemelnek egy 5/5-öt 😊)

Redwing - Rocket 5/5 mindegyik változat 😄

Scooter - One mindkét változat 5/5 😄

Redwing - Indica annyira nem jön be

JAST
mai upload 2. felvonás
2 dance vinyl (Redwing, Scooter) illetve Leama & Moor alkotás és Estuera...

Flash Brothers-Protect the sense 5 csillag

keep it minimal

cSuwwi
Above and Beyond - No one on earth (Gabriel and Dresden intro mix)

Bár ezt kár volt értékelni, szerintem mindenkinél 4-5 csillagos 😊

shit happens

JAST
értékeljétek is amiket feltolok, mert nem tudom mi teccik, mi nem.

JAST
mai upload elsõ felvonás
No One on Earth, CJ Stone vinyl.

JAST
köszönöm a bíztatást, most több dolog is alakul, lehet h ismét 1 szinttel feljebb jutok... (de nem örülök elõre)

JAST
szívesen és minnyá intézem a No One On Earth intro mixet is 😉

Hja és köszönöm öket Jast! 😉

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Chab - Closer to me (album mix) és a másiknak: 1 milliárd csillag! 😊

Jast,
szeretnék kér(dez)ni vmit: nevezetesen ha véletlenül találkozol a prágai Tiesto buli zenéjével (vagy az utolsó párost kivéve bármelyik dj produkciójával, akkor kérlek valahogyan (akár részekben is) tedd fel
(asszem sokunk számára okoznál ezzel igen nagy örömet)
thx
sajnálom, h eddig nem jött össze...azért kitartás, sztem elõbb v. utóbb biztosan Neked is alkalmad lesz megmutatni mire vagy képes élõben <#vigyor2>
bár az én szavam nem igazán sokat nyom a latba, ha legközelebb összefutok Viktorral (valszeg dec. 11-én), majd megemlítem Neki a dolgot..
Reb nagyon jó zenét játszott, sajnos a technikai részéhez nem igazán értek, úgyhogy nem tudok hozzászólni...mindenestre egyetlen észrevétel: amiben sztem még van mit fejlõdnie az a mozgás, azaz kicsit jobban együtt kell(ene) élni a zenével, amit felrak (ritmusra rázom a fejem, hadonászok...ilyesmi)
de gondolom ez majd idõvel kiforr, rádiós fellépések után teljesen más élõben játszani...
és köszi az új muzsikákat <#worship>
JAST
1 Wick Silver -nek én már adtam demo cd-t, úgy volt h júliusban jáccok de sajnos az a buli elmaradt. Vhogy nem hív sose...
2 fosok h túlsok zene van fenn akkor beterhelik atw-t és törölnek, de majd akkor jobban figyelek
3 a bulin Reb kollégám nyomta 1 editem ami nekem nagy öröm 😉

pakoltam fel még zenét

Jast,
és bocs, de lehetne, h tényleg 2-3 napig legyenek fennt a zenék, ugyanis sajna sikerült lemaradnom az elõzõ adagról...<#szomoru1>
természetesen ezer köszönet a lelkesedésedért ill. a folyamatos "szállításért" <#taps>
Hello Jast,
én voltam a pénteki Tiesto klubban, sztem nagyon jó zenét játszottak a srácok, egyetlen probléma az volt, h nagyon kevesen voltunk (kb. 40-en), ami egyrészrõl házibuli jelleget kölcsönzött a bulinak, másrészrõl viszont hiányzott a "fergeteges" hangulat...
remélem legközelebb többen leszünk, gyere el Te is...
apropó: miért nem beszélsz a szervezõkkel (Wick Silver), sztem Te is kap(hat)nál lehetõséget a játszásra...
szóval gyertek el minél többen dec 11-én (az sem mellékes, h Svenson fog két és fél órát játszani )<#awink>
robotnyk
motive feat abagale fischer - abe (real 128 mix)
robotnyk
the alley qats - talk to me goose
cSuwwi
én amikor formában voltam (a téktopik által), volt amikor a napi! 500 is megvolt 😛PP

shit happens

Narcotic Syntax
ezt megkell tárgyalnunk msnen😊)

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
há annyi jah, (467 😊

Narcotic Syntax
annyi???O_O

JAST
466

JAST
Dani, 20 nap alatt 465 hozzászólás az igen. Én az 1 év alatt 1200at se írtam...

Narcotic Syntax
space_manoeuvres-quadrant_4__sonorous_remix

hogy hany csillagos? kb mint a Hilton. 😄

JAST
majd ha lesz idõm uploadolok még van dance is bõven 😊

Alien
oh, meg a Bulldozer is partizene ahogy látom a remixekbõl 😄DDD

Alien
Jeee 😊

Trancecore Project-re gondolsz?

JAST
ma a dance zenéket kedvelõknek kedveskedem 2 vinyl-el + 1 trance (John O'Callaghan)
link

JAST
Volt valaki pénteken Tiesto klub bulin a citadellán?

Above_and_Beyond-No_One_on_Earth__Gabriel_and_Dresden_Intro_Mix-Promo_CDR-2004-TSP
<#finom>

JAST
tölteni való: Johan Gielen, Ronski Speed, Signum, John Kreamer, Flash Brothers, Pulser
klikk

JAST
valóban jó zene amúgy 😊

Narcotic Syntax
100 ezer ft-ba fogadtam volna h te fogsz reagálni rá és pont igy 😄

véleményem: a poros lemezek az igazán jo lemezek😄

JAST
végülis igen. bár csöppet poros.

Narcotic Syntax
Andain - Beautiful Things (Markus Schulz Shadows Of Coldharbour Mix)

JAST
így van.

óóóó sávszélemelés megvolt...
releases-re asszem kipakolok pár zenét 😊

EOX
hát szerintem a waterfall eredetiben jobb.

Retteketet