Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Filterheadz fenn van 😊

JAST
pill

robotnyk
az sem rossz
hmm...Jack Addicts - Another World nálam 5 csillag 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Thunderstorm
segítsetek pls.Club sandwich 6 kéne!adjatok linket pls ha tudtok..thx

robotnyk
filterfejet plz, htx.
JAST
Push, Marcos, Jack Addicts, Kenny Hayes, Phil Green ---> klikk ide

Narcotic Syntax
L.S.G - Netherworld ! 10 csillag.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
dc++

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Hali
Légyszi irjon nekem valaki jó mp3-as címeket
Nagyon fontos lenne
Segítségeteket elõre is köszönöm
robotnyk
Jack Addicts - Relocate
jó, de lusta csillagozni.
robotnyk
Tango - Patience
Paul Oakenfold - Time of Your Life (Shane 54 rmx) - Nálam 4 csillagos!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

JAST
ma esti zaj:
>> 01. Ridgewalkers - Find (Jast edit)
>> 02. Radiate - Crystal Clear (Sonar Methods rmx)
>> 03. Interstate - I Found You (edit)
>> 04. Filterheadz - Yimanya (Markus Schulz vs Austin Leeds rmx)
>> 05. Özgür Can - Not Even Winds (original mix)
>> 06. BT Feat. Jan Johnston - Remember (Benz & MD rmx)
>> 07. Subsonic - Stop (original mix)
>> 08. Tony Ullman - Chilliecon (original mix)
>> 09. Kuffdam & Plant - Summer Dream (Slusnik Luna rmx)
>> 10. Agent Smith - Kosmos (Bobina dub)
>> 11. Lost Tribe - Possessed (original mix)
>> 12. Adam White - Ballerina (Duberina mix)
>> 13. Empire State - Niagara (John Askew rmx)
>> 14. Johan Gielen - Dreamchild (original mix)
>> 15. Spankox - To the Club (Jast edit)

JAST
nah ezek a zenék után aludjatok jól 😊

Narcotic Syntax
megy a radio! mindenki hegyezze a fülét😊

JAST
jahát akkor pill 😉

robotnyk
faltól-falig hányok, vagy hánytól-hányig falok?
cSuwwi
hánytól?

akkor inkább nem, kössz. 😄D

shit happens

JAST
ok csak szóljatok hánytól mehet chat 😊

robotnyk
ja, péntekkel kapcsolatban úgyis megbeszélni valóm volna ^_^
JAST
így van, erre gondoltam én is 😊

cSuwwi
mini chat? nem rossz ötlet. kis konferencia

shit happens

JAST
este nyomom 😊

L'esperanza <#beka2><#vigyor2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Agent Smith: Kosmos
Bobina In rock remix: () azért zárójeles, mert az orosz vokál valami eszméletlen sz*r, hogy már szinte rombolja az élvezeti értéket
Bobina Rocks remix: <- ebben is van sz*r orosz vokál, de még az ingerküszöböm alatti dózisban

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
lehet, de h õ is csinált jobbakat meg nem annyira jobbat az is biztos. Nekem pl a Mind Games teccik a legjobban.

Sven Väthnek nincs gagyi zenéje....!
😊

keep it minimal

JAST
este összegyûjtsem sg-seket 1 msn ablakba?

JAST
és ki az aki egyre jobbakat gyárt? sztem senki. Mindenkinek vannak jobb és gagyibb zenéi...

cSuwwi
Egye fene, adok Elõdke produkciójára 5 féle csillagot. (Minden részére egyet, de nem lett olyan rossz, bár az eredetit is szerettem, a Southern Sun az más tészta, persze hogy jobb...)

Paul Oakenfold - Time of Your Life (Shane 54 rmx)

shit happens

Narcotic Thrust: When the dawn breaks (original mix és dub)

Narcotic Syntax
mért??? attol jo egy producer/lemezlovas h egyre jobb,egyre minöségibb darabokkal áll elö ,nem?

Ja, tényleg. <#vigyor2>

JAST
o-val 😉

Marcus: Summer solctice

JAST
jólvan azé ne a Southern Sun-hoz hasonlítsuk már....

A vokál az egyetlen, ami megmaradt az eredeti számból, minden más homlokegyenest más (majd meglátod, ha meghallgatod az eredetit).

Narcotic Syntax
ok letöltöm de ez a vocal ami van benne hihetetlen gagyi.

robotnyk
mér' én szted spigiboyt vallgatok vaze'?
<#kerdes>

Akkor hallgasd meg az eredetit, hogy mibõl készült.

Narcotic Syntax
nem is birtam végighallgatni :/

Narcotic Syntax
holvan ez a southern sun-hoz képest.. fényévekre.

Narcotic Syntax
mindjar énis meghallgatom de még hátra van a balance 003 mixböl kb 15 perc😄

JAST
nekem teccik ez a remixe, szerintem magasan üti a spiclibój meg hasonló zenéket...

robotnyk
te meg elõdkénél, sry
JAST
maradj meg Matthew nál 😊

robotnyk
a 3780asról 😛
Narcotic Syntax
na mostmá énis letöltöm. és az én szavam fog dönteni!😛

JAST
te mirõl beszélsz ember? 😊