Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnézem
link
ez TRANCE!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ha szerinted jó az új rmx, akkor szívesen meghallgatnám...
klikk ide
a következõ napokban lesz idõm majd uploadolni úgyhogy lehet kérni zenéket mittegyek fel, Zotyonak ezúttal üzenem h az a Phynn még nincs meg de van 1 új rmx-em tõle, ha kell feldobom holnap!
még mindig szétszed.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
madonna - nobody knows me (above and beyond mix)

Masodik cd eurotrance-es lett szerintem csak harom joszam van rajta
Elevation + Gabriel & Dresden - Athena
Josh Gabriel - Alive
Push - Electric Eclipse
keep it minimal
az elsõ cd sem rossz, de nem kimagaslóan jó
viszont a 2. ... <#finom>#finom>

éjjel-nappal ezt hallgatom!!<#worship>#worship>
"két büntetés közt meg elad 3 pár zoknit meg 1 paplant". <#worship>#worship>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
ha kinyitod a kazán ajtaját majd kipotyognak a félig megégett zoknik meg a paplan, amit el akart adni két ellenõrzés között...
shit happens
pl. ne rakj fát a kazánba, vagy a kéménybe, mert attól könnyen eldugaszolódhat...
shit happens
nálunk már van gáz -> kazán
nálatok még biztos tüzifát kell gyûjtögetni télire, részvétem, de kössz hogy gondoltál rám 😊
shit happens
én már akkor félek felszállni, ha nõt látok elõl, bár a múltkor az erdõben csak egy nõi sofõr taposta ki a 80-at az 100 éves ikarózsiból O_O
shit happens
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jah hát ezt is megkell h osszam veletek. Azt hittem BKV már nem süllyedhet lejjebb a szemembe, dehát mindig kitalálnak vmi újat. Mai észrevételem: kínai buszvezetõ!!! Kicsit félve szálltam fel. Hát minden 2. megállóban lefulladt a busszal (biztos kezdõ, meg nem is látja a gombokat). Aztán néztem a vezetõfülkét nem-e árul buszalkatrészeket olcsón, mittom én kapaszkodó kamú márkajelzéssel, esteleg féktárcsákat. Nah mind1, szóval már ilyen is van...
ha ez a nóta megjelent már, akkor szépen kérlek pakold fel a hétvégén:
PHYNN - LUCID
elõre is kösszzz

és egy fél
Nick and John Dalagelis: Bend Up (Original Mix)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ahhhhh tiszta fehér letta monitorom 😄
Nem tudtok nekem olyan mixet mondani amiben benne van a Pink Floyd vs Pink Coffee - The wall (rebuilt) szám.
Ugy tudom hogy van egy ilyen Sander Kleinenberg mix-is csak nem tudom melyik az.
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Köszi
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
klikk
Legközelebb frissítés szombat környékén!
DC-zés közbeni észrevételeim:
Gyerek megkérdi hubon: Honnan tölthetem le DC++?
keep it minimal

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Factor 7 - Solace (Ronski Speed Remix)
Phoenixstar - The Example 60 (Ronski Speed Remix)
Retteketet