Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Kemény trance, bírom az ilyet:
Signum - Second Wave 2004 Remake

szeretem az anjunabeats szagú dolgokat... 😊

megnézem

JAST
mai upload part 2: Phynn rmx, Re Locate - Waterfall új remixben és egy anjunabeats szagú dolog...
link

JAST
asszem feltöltök még 1-2 számot 😊

Narcotic Syntax
tilt - invisible (lost tribe vocal mix)

ez TRANCE!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

köszi, h nem felejtetted el a kérésemet :-)
ha szerinted jó az új rmx, akkor szívesen meghallgatnám...
JAST
Mai upload: Airwave - Save Me cuccos, elég negatívan érintett a White Room rmx, mivel semmi újat nem mutatott fel számomra. Aztán nagy kedvencembõl (Signum - Come Around Again) 1 rmx illetve egy Sonorous rmx is belekerült a puttonyba 😉
klikk ide
a következõ napokban lesz idõm majd uploadolni úgyhogy lehet kérni zenéket mittegyek fel, Zotyonak ezúttal üzenem h az a Phynn még nincs meg de van 1 új rmx-em tõle, ha kell feldobom holnap!

Narcotic Syntax
pete lazonby - sacred cycles (quivver mix)

még mindig szétszed.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

ezért jön be nekem a 2. 😊 én inkább az euro/dallamosabb vonalat kedvelem

madonna - nobody knows me (above and beyond mix)

megindult nálam a sávszélemelés <#taps>

Elsõ cd sokkal jobb!
Masodik cd eurotrance-es lett szerintem csak harom joszam van rajta
Elevation + Gabriel & Dresden - Athena
Josh Gabriel - Alive
Push - Electric Eclipse

keep it minimal

cSuwwi
az elsõ cd utolsó számát szeressük 😊

shit happens

aham 😊
az elsõ cd sem rossz, de nem kimagaslóan jó
viszont a 2. ... <#finom>

Narcotic Syntax
ezekszerint 2 cd-s? és mixlemez?

gabriel & dresden - bloom - cd2

éjjel-nappal ezt hallgatom!!<#worship>

Nh Shevits
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2> mekkora hülye vagy JAST! persze a jó értelemben.
"két büntetés közt meg elad 3 pár zoknit meg 1 paplant". <#worship>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

cSuwwi
ha jönnek a zsaruk motozni, valahová el kell dugni a szajrét.

ha kinyitod a kazán ajtaját majd kipotyognak a félig megégett zoknik meg a paplan, amit el akart adni két ellenõrzés között...

shit happens

JAST
attól parázok h a c kaller rakja a kéménybe a fát... 😄

cSuwwi
hát vigyázzatok 😊
pl. ne rakj fát a kazánba, vagy a kéménybe, mert attól könnyen eldugaszolódhat...

shit happens

JAST
ja nálunk is gáz van (mármint fûtés). csak vigyázni nehogy a kémény eldugaszolódjon.... 😊

cSuwwi
max. vidéken nagymuter házánál
nálunk már van gáz -> kazán
nálatok még biztos tüzifát kell gyûjtögetni télire, részvétem, de kössz hogy gondoltál rám 😊

shit happens

JAST
értem. az jó lehet. Elképzeltem így november tájékán lemész kiváx 1-2 fát tüzelõnek...

cSuwwi
A XVII-ben lakom, ami pár ház egy erdõ közepén.
A busz az erdõn keresztül megy...

shit happens

cSuwwi
😄

shit happens

JAST
na mind még annyi hozzászólásom ehhez a dologhoz h amitõl még kiakadok kegyetlenül az a cigány kaller. ha nincs bérleted vagy jegyed attól nem menekülsz az biztos. két büntetés közt meg elad 3 pár zoknit meg 1 paplant....

Narcotic Syntax
biztos nem gombát szedni mentek.

JAST
mit keresel te nõi buszvezetõvel az erdõben? o_O

cSuwwi
a következõ lépés egy nigga' sofõr lesz, meglásd.

én már akkor félek felszállni, ha nõt látok elõl, bár a múltkor az erdõben csak egy nõi sofõr taposta ki a 80-at az 100 éves ikarózsiból O_O

shit happens

robotnyk
Aztán néztem a vezetõfülkét nem-e árul buszalkatrészeket olcsón, mittom én kapaszkodó kamú márkajelzéssel, esteleg féktárcsákat

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JAST
Off
Jah hát ezt is megkell h osszam veletek. Azt hittem BKV már nem süllyedhet lejjebb a szemembe, dehát mindig kitalálnak vmi újat. Mai észrevételem: kínai buszvezetõ!!! Kicsit félve szálltam fel. Hát minden 2. megállóban lefulladt a busszal (biztos kezdõ, meg nem is látja a gombokat). Aztán néztem a vezetõfülkét nem-e árul buszalkatrészeket olcsón, mittom én kapaszkodó kamú márkajelzéssel, esteleg féktárcsákat. Nah mind1, szóval már ilyen is van...

JAST
Azthiszem ma van xxl team szülinapja... éljen éljen, igaz nem is tom van-e vmi nekem való jó zene amit õk rippeltek...

robotnyk
Clubbervision - Future Mirror 5 csillagos, de
robotnyk
Bakony Scamp - It Sounds Like this Bakony Scamp - Absolutely Mad
JAST!
ha ez a nóta megjelent már, akkor szépen kérlek pakold fel a hétvégén:
PHYNN - LUCID
elõre is kösszzz
Vadim Zhukov: Nothing Matters (Vadim's Weekend Mix) és egy fél

Nick and John Dalagelis: Bend Up (Original Mix)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
Oceanlab - Satellite (Markus Schulz Coldharbour Remix)

ahhhhh tiszta fehér letta monitorom 😄

Sziasztok!!

Nem tudtok nekem olyan mixet mondani amiben benne van a Pink Floyd vs Pink Coffee - The wall (rebuilt) szám.
Ugy tudom hogy van egy ilyen Sander Kleinenberg mix-is csak nem tudom melyik az.

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Köszi

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

EOX
😄DD

Retteketet

JAST
Nah mai upload: Matthew Dekay Band és hamár Dani-val beszélgettünk többek közt Naked Angel -rõl is, feltoltam 1-2 verziót.
klikk
Legközelebb frissítés szombat környékén!

DC-zés közbeni észrevételeim:
Gyerek megkérdi hubon: Honnan tölthetem le DC++?
Ferry_Corsten megosztásában: Tankcsapda

JAST
épp akartam ajánlani õket neked 😉

http://www.discogs.com/

discograpy-kat honnan tudok leszedni?

keep it minimal

robotnyk
Nikola Gala - Everything Is You
Nikola Gala - Nomad Soul
JAST
elõfordulhat h sokat kell várni rájuk. Én pl 1 éve várom már: Basic Dawn - Pure Thrust remixes (Jon the Dentist, Pale-X és Dave Joy remixek)

EOX
nem, a honlapja szerint ez a két legújabb remixe

Retteketet

JAST
hmmm nincsenek meg. Gyanakszom h vmi Ronski mix cd-rõl nézted le ezeket a címeket 😉

Evolve: Safe to dream (original mix)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

EOX
Jast, nincs meg ezek közül valamelyik?

Factor 7 - Solace (Ronski Speed Remix)
Phoenixstar - The Example 60 (Ronski Speed Remix)

Retteketet

JAST
Robotnyk remélem akkor betucc ugrani szerdán helyettem és akkor nem tom ha cSuwwi nem nyom pénteken akkor 2 órát letolok...

EOX
én ha csak simán a linkre kattintok, elkezdi magától lejátszani...

Retteketet