Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még szerencse hogy a nagyon balfaszok még a fórumra sem tudnak feljönni
😄DDD
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"24" c. sorozat filmzenéje
Idézet innen:
"24"Theme- The Longest Day (Armin Van Buuren Remix - Album Edit)
24 = AvB
Nagyon kíváncsi leszek az AvB albumra, ha ilyen stílusú lesz, mint ez a szám.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<
<
<
remekül elemezhetjük h elsõ kérdésben még tudja a választ a másodikban nem. a kérdésre adott válaszra nem reagálok, én is ezt mondat vóna 😛
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Értem én, hogy nem mindenki születik UTP-vel a fenekében, de sajna sokuknak oltásuk is van internet ellen.
Múltkor összefutottam DC-n egy iyen, hogy is mondjam, "nem internettudósnak született" emberrel.
Nézem, hogy az UHU Linux ISO-it tölti 10-14 kbyte-tal. Ráprivizek, hogy izé, hót ingyenesen-legálisan le lehet tölteni az UHU Linux weboldaláról, valszeg gyorsabban tudná leszedni onnan letöltésvezérlõvel x+1 szálon töltve.
Visszaírt, hogy õ már nézte ott, de csak valami live kiadást tudott letölteni onnan, az ISO-kat nem.
Erre most mit lehet mondani??? Hogy egy magyar nyelvû honlap címoldalán levõ "letöltés" linket nem sikerült megtalálni?
shit happens
Azzal nincs bajom hogy vesznek netet meg használják is...csak az a bajom hogy sok tajtékparasztállat használja a netet, vagyis csak ugy tesz mintha értene hozzá, közben bekérdez olyanokat mint amit Jast írt!
Söt, sok netezös ember még olvasni sem tud...ezt onnan veszem hogy mondják emberkének hogy olvassa el a Faq-ot azmeg rinyál mert nem találja pedig 128-as betümérettel oda van írva hogy Faq!!!
ON
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
1. autóvezetés
2. internet (azon belül is a DC-chat, IRC-rõl nincsenek és nem is lesznek<#hehe>#hehe> tapasztalataim, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni)
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Hálás lennék, ha közkinccsé tennéd Armin és / vagy Tilt új számát ill. a mixekkel rátennéd a habot a tortára...
Kösssszzzzz
(Remélem sikerült elég szépen kérnem...)
<#awink>#awink>
Tiesto in concert 2 dvd hanganyagának darabolt válozata nincs meg?
(a daraboltat ugy értem hogy külön single-ben)
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Ozgür Can - Morning Glory
Furry Nipples - Surroundings (ez nagyon kéne)
Ozgür Can - Reclaim
ezek singleben?
azok garantáltan friss zenék lesznek 😊
shit happens
Bocsi tudom hogy kicsit OFF,de
nem tudtok vmijo ftp-t amin jo trance progressive...stb zenék vannak???
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Egy nemrég elkészült amerikai felmérés szerint az elõadók nagy többsége szerint az illegális letöltések és a fájlcserélgetõ hálózatok alig érzékelhetõ veszteséget okoznak, és a világháló elterjedése inkább elõnyökkel, mintsem hátrányokkal jár.
A Pew Internet & American Life Project által elkészített felmérés kihangsúlyozza, hogy bár a megkérdezett elõadók mintegy fele illegálisnak tartja az engedély nélküli letöltéseket, a nagy többség - a megkérdezettek kétharmada - úgy véli, hogy a fájlcserélgetõ hálózatok egyáltalán nem, vagy alig jelentenek veszélyt bevételeikre. "A legtöbb mûvész egyetért abban, hogy az internet révén még több bevételre tehetnek szert, és a világháló fokozott használata több elõnnyel jár, mint hátránnyal" - áll a felmérésben, amely tegnap jelent meg a kutatócég weboldalán.
A mûvészek 20%-a jogdíjat kérne, 19% büntetne, 15% elfogadja, 14% szerint egyáltalán nem probléma, 8% másolásvédelmet alkalmazna, 5% pedig nem mondott véleményt
"Az amerikai szakemberek által elkészített felmérés azt sugallja, hogy az elõadók nagy része nem ért egyet a kiadók szövetségének p2p-ellenes stratégiájával. Bár a legtöbben illegálisnak tartják a letöltéseket, mégis ellenzik a felhasználók ellen indított pereket. Még a sikeresebb mûvészek sem gondolják, hogy a bírósági eljárások az ágazat javát szolgálják" - jelentette ki Mary Madden, aki maga is részt vett a felmérés elkészítésében.
Elmondása szerint a felmérésben 2004 márciusa és áprilisa között összesen 2755 elõadót kérdeztek meg - zenészeket, énekeseket, szövegírókat, és kisebb kiadókat egyaránt. Egyéb szempontokat nem vettek figyelembe, így a sikeres és népszerû sztárok a legszegényebb, független zenészekkel együtt alkothattak véleményt.
"A felmérés elkészítése során az a benyomás támadt bennünk, hogy a zenész-alkotói közösség valójában szélesebb látókörrel és nagyobb tapasztalatokkal rendelkezik, mint azt korábban gondoltuk" - jelentette ki Lee Rainie, a Pew Project igazgatója. "Nem tudjuk, hogy a felmérés mennyiben járul hozzá a szerzõi jogi viták gyors lezárásához, de reméljük, hogy a szemben álló felek végül közös nevezõre jutnak."
future music!
nos én szurkolok, elõre!
rakat tiesto: love comes again, lethal industry, meg talán még volt egy száma.
aztán l.kravitz - believe in me ( saját remixében) igen csak ütött azér😊)))
aztán roc project - never (filterheadz rmx)
delerium - silence ---> jo volt ujra hallani, még mindig beadja 😄
aztán volt egy két érdekes huzása., pl sub bass-nek a 4 ütemü zenéje vmi kegyetlen felturbozott változatba nagyon LOL volt.
meg még csinalt elödke 1-2 érdekes dolgot pl tiesto zenére beny benassi vocalt rábaszott 😮OO
ja meg nem maradhatott ki a nagy sikerü 69 zene.. FORRO? NEDVESSSS IGEEN😊))
szal nem volt rosssz buli de a biztos voltak még nála kevésbé populáris lemezek, csak nem volt eléggé bevállalos.
kb ennyi.
no comment...<#szomoru1>#szomoru1>
még mindig nem tok elsülni rajta 😄DD