Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Idézek: Carti19 msn-en:
még szerencse hogy a nagyon balfaszok még a fórumra sem tudnak feljönni

😄DDD

JAST
<Dj.Julius> van egy szám amit keresek! a pontos cim kéne! valami calomy szerü a cime!!a videoklibbe erobikos lányok táncolnak! mi a pontos cim???
<assassin> call on me

<vonatkerék> tiesto-nál nincs szarabb az a világ legszarabb dj-je nemelég hogy szar zenét nyom még ráadásul egy nagy fasz is
<vonatkerék> baasszameg tiestooooo
<vonatkerék> nah nézd má még nem bannoltak asztakurva
<vonatkerék> tiesto-nál nincs szarabb az a világ legszarabb dj-je nemelég hogy szar zenét nyom még ráadásul egy nagy fasz is

<Imhotep007> Hali! Segitsen nekem valaki, van a fájlistámban egy szám, aminek nem tudom a címét

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
nekem annyira nem teccik, amúgy valszeg rajta lesz a communication 3.0 na az se akkora durranás...

Aki esetleg még nem tudná:

"24" c. sorozat filmzenéje

Idézet innen:

"24"Theme- The Longest Day (Armin Van Buuren Remix - Album Edit)

24 = AvB

Nagyon kíváncsi leszek az AvB albumra, ha ilyen stílusú lesz, mint ez a szám.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
így van, meg is van az egész EP 😊

Perry O'Neil: Wave force (Özgur vs Yilmaz remix) kijött a Reworks EP-n.

JAST
én olyan jókat röhögök néha, megint csak DC:

<angel112> Kérlek, segítsetek ! Miért szakítja meg a kiszilgáló gakran a kapcsolatot, Ti tudjátok !?
<angel112> Ki K .. anyja szakítja me állandóan a kapcsolatot ???
<mona> angel: a kiszolgáló

remekül elemezhetjük h elsõ kérdésben még tudja a választ a másodikban nem. a kérdésre adott válaszra nem reagálok, én is ezt mondat vóna 😛

JAST
Várólistán: Nu-NRG - Dreamland (Gareth Emery vs Brisky rmx)

Narcotic Syntax
legyen idöd!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

<#taps><#worship>
JAST
Tilt - 12 (original mix)

ha lesz idõm akkó remixeket is feltolom.

OFF:

Értem én, hogy nem mindenki születik UTP-vel a fenekében, de sajna sokuknak oltásuk is van internet ellen.

Múltkor összefutottam DC-n egy iyen, hogy is mondjam, "nem internettudósnak született" emberrel.

Nézem, hogy az UHU Linux ISO-it tölti 10-14 kbyte-tal. Ráprivizek, hogy izé, hót ingyenesen-legálisan le lehet tölteni az UHU Linux weboldaláról, valszeg gyorsabban tudná leszedni onnan letöltésvezérlõvel x+1 szálon töltve.

Visszaírt, hogy õ már nézte ott, de csak valami live kiadást tudott letölteni onnan, az ISO-kat nem.

Erre most mit lehet mondani??? Hogy egy magyar nyelvû honlap címoldalán levõ "letöltés" linket nem sikerült megtalálni?

cSuwwi
nem mindenki születik internettudósnak. a FAQ meg angol rövidítés, aki nem tud angolul, honnan tudja?

shit happens

OFF

Azzal nincs bajom hogy vesznek netet meg használják is...csak az a bajom hogy sok tajtékparasztállat használja a netet, vagyis csak ugy tesz mintha értene hozzá, közben bekérdez olyanokat mint amit Jast írt!
Söt, sok netezös ember még olvasni sem tud...ezt onnan veszem hogy mondják emberkének hogy olvassa el a Faq-ot azmeg rinyál mert nem találja pedig 128-as betümérettel oda van írva hogy Faq!!!

ON

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Narcotic Syntax
3. labdarugás 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Magyarországon két dolog mágikusan vonzza a hülyéket és sajna ki is hozza belõlük a legrosszabbat:

1. autóvezetés
2. internet (azon belül is a DC-chat, IRC-rõl nincsenek és nem is lesznek<#hehe> tapasztalataim, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni)

khm...hát igen, éljenek a lámák!!! Teli van Koli hub is, karácsonykor sok marha vesz internetet merhát 'ócsó'!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Elusive
Tiesto.In.Concert.Arnhem.Gelredome.2004.2DISC.PAL.DVDr <#hehe>

JAST
DC++, hub-on mainbe: <szazdi> sziasztok! beéptem a searchba és beirtam azt hogy mp3 és nem ad ki semmit, ez miért van????

JAST
hehe, a napokban raktam fel smsweb-re. most szerváltam be a Wave Force-ot Özgür Can & Y. A. rmxben, ha lesz idõm uploadolok!

Hello Jast!
Hálás lennék, ha közkinccsé tennéd Armin és / vagy Tilt új számát ill. a mixekkel rátennéd a habot a tortára...
Kösssszzzzz
(Remélem sikerült elég szépen kérnem...)
<#awink>
JAST
jó az a zene! a dob alap Özgür Can Tilt -hez készített rmx-ét juttatja eszembe.

robotnyk
az original volt az, köszi
JAST
Üdv! hát biztos meg van 1-2 szám 😊

AMD Norbee
Hello Jast!!

Tiesto in concert 2 dvd hanganyagának darabolt válozata nincs meg?
(a daraboltat ugy értem hogy külön single-ben)

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

robotnyk
köszi, de az valszeg az eredeti, amit én keresek
JAST
JAST
Üdv, Furry-t nyomtam múlt szerdán. 😊

robotnyk
Jast, vagy valaki:

Ozgür Can - Morning Glory
Furry Nipples - Surroundings (ez nagyon kéne)
Ozgür Can - Reclaim

ezek singleben?
cSuwwi
hallgasd csütörtökönként az asotot, ami tetszik, dc-rõl szedd le
azok garantáltan friss zenék lesznek 😊

shit happens

Narcotic Syntax
dc++

AMD Norbee
Sziasztok!

Bocsi tudom hogy kicsit OFF,de

nem tudtok vmijo ftp-t amin jo trance progressive...stb zenék vannak???

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

cSuwwi
Egy régebbi gyöngyszem. (Van aki nem ismeri?) 😊
Insigma - Avalon (Midway Rmx) 😊

shit happens

agent smith - kosmos (bobina rocks dub)

Nh Shevits
wow. szerintem jelentõsen csökkentik a bevételüket az ilyen programok, és elég naiv gondolat hogy nem jelentõsen. 100 haveromból mondjuk 99 elõbb tenné fel a DC-t minthogy megvegye a CD-t vagy mást. Persze ez olyanoknál akik komolyan foglalkoznak a zenével és pénzük is van rá nem vonatkozik.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

A zenészeket nem zavarják az illegális letöltések

Egy nemrég elkészült amerikai felmérés szerint az elõadók nagy többsége szerint az illegális letöltések és a fájlcserélgetõ hálózatok alig érzékelhetõ veszteséget okoznak, és a világháló elterjedése inkább elõnyökkel, mintsem hátrányokkal jár.

A Pew Internet & American Life Project által elkészített felmérés kihangsúlyozza, hogy bár a megkérdezett elõadók mintegy fele illegálisnak tartja az engedély nélküli letöltéseket, a nagy többség - a megkérdezettek kétharmada - úgy véli, hogy a fájlcserélgetõ hálózatok egyáltalán nem, vagy alig jelentenek veszélyt bevételeikre. "A legtöbb mûvész egyetért abban, hogy az internet révén még több bevételre tehetnek szert, és a világháló fokozott használata több elõnnyel jár, mint hátránnyal" - áll a felmérésben, amely tegnap jelent meg a kutatócég weboldalán.

A mûvészek 20%-a jogdíjat kérne, 19% büntetne, 15% elfogadja, 14% szerint egyáltalán nem probléma, 8% másolásvédelmet alkalmazna, 5% pedig nem mondott véleményt

"Az amerikai szakemberek által elkészített felmérés azt sugallja, hogy az elõadók nagy része nem ért egyet a kiadók szövetségének p2p-ellenes stratégiájával. Bár a legtöbben illegálisnak tartják a letöltéseket, mégis ellenzik a felhasználók ellen indított pereket. Még a sikeresebb mûvészek sem gondolják, hogy a bírósági eljárások az ágazat javát szolgálják" - jelentette ki Mary Madden, aki maga is részt vett a felmérés elkészítésében.

Elmondása szerint a felmérésben 2004 márciusa és áprilisa között összesen 2755 elõadót kérdeztek meg - zenészeket, énekeseket, szövegírókat, és kisebb kiadókat egyaránt. Egyéb szempontokat nem vettek figyelembe, így a sikeres és népszerû sztárok a legszegényebb, független zenészekkel együtt alkothattak véleményt.

"A felmérés elkészítése során az a benyomás támadt bennünk, hogy a zenész-alkotói közösség valójában szélesebb látókörrel és nagyobb tapasztalatokkal rendelkezik, mint azt korábban gondoltuk" - jelentette ki Lee Rainie, a Pew Project igazgatója. "Nem tudjuk, hogy a felmérés mennyiben járul hozzá a szerzõi jogi viták gyors lezárásához, de reméljük, hogy a szemben álló felek végül közös nevezõre jutnak."

robotnyk
Seb - Deep Trip
Narcotic Syntax
Miwon - Brother Mole (John Tejada remix)

future music!

csak szólok, h az mp3 tunes-on is a fölsõ menüben top 25 2004 szavazás!

Narcotic Syntax
nekem mondhatod. én nem vaok tehetségkutato. ehe

JAST
a minardinak vazz 😊

Flare magyar trance csapat. Olyasmi mint pl a Soliquid😊

Narcotic Syntax
kinek kell szurkolni, neked???

JAST
Idéznék 1 Flare interjúból: "A cél nem titok, bekerülni egy ASOT mixbe!"
nos én szurkolok, elõre!

Narcotic Syntax
jolehetett😊

JAST
én 4:00-kor értem haza csak lusta voltam bekapcsolni gépet. szétröhögtem magam az este folyamán. természetesen újvárklubban voltunk haverral. Volt 1 aranyos, kb 150 kilós csaj aki elkezdett körbe körbe szaladgálni és lökdösni mindenkit. Na mondtam nem tudom mit evett de ilyen kell nekem is 😊 Aztán felállt az emelvényre ahol a táncoscsajok szoktak táncolni. a gatyája az kivolt gombolva mi meg haverral segg részegen ott tapsoltunk neki meg ordítottuk de ez az vetkõõõzz. Aztán 4(!) kidobó és 10 perc kellett h kivigyék. Na mondom nézzünk le alsó, funky szintre nõstényvadászatra. nah az se semmi volt. la bouche-ra fényruddal a kezében ropta 1 gyerek. sztem a hyperrõl botorkált be vagy nem tom... összeségében, jól éreztem magam, bár nem voltak sokan. jövõhéten szombaton megyünk, akkó teltház van. 😉

Narcotic Syntax
olvassátok el mer tölem ritka az ilyen szofosáés😄

Narcotic Syntax
nos most jöttem haza club play-böl ahol is volt szerencsém Shane 54 produkcioját meghallgatni. azaz még talán most is küldi a jonépnek,csak mi eljöttünk. jo zenéket rakosgatott elödke de azér én kicsit többet vártam töle. elég slágeresre vette a dolgot bár ebben talán a közönség is közrejátszott. néhány zene amik mentek az este folyamán:

rakat tiesto: love comes again, lethal industry, meg talán még volt egy száma.
aztán l.kravitz - believe in me ( saját remixében) igen csak ütött azér😊)))

aztán roc project - never (filterheadz rmx)
delerium - silence ---> jo volt ujra hallani, még mindig beadja 😄
aztán volt egy két érdekes huzása., pl sub bass-nek a 4 ütemü zenéje vmi kegyetlen felturbozott változatba nagyon LOL volt.
meg még csinalt elödke 1-2 érdekes dolgot pl tiesto zenére beny benassi vocalt rábaszott 😮OO
ja meg nem maradhatott ki a nagy sikerü 69 zene.. FORRO? NEDVESSSS IGEEN😊))

szal nem volt rosssz buli de a biztos voltak még nála kevésbé populáris lemezek, csak nem volt eléggé bevállalos.

kb ennyi.

Madonna vs. Thrillseekers - Synaesthesia Music - 0 csillag
no comment...<#szomoru1>

😄DDD
még mindig nem tok elsülni rajta 😄DD