Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áá, dejó
Innercity_2004_-_Gabriel_and_Dresden_Live-CABLE-12-19-2004-HSALIVE
már régóta vártam <#finom>

Most próbáltam, egyelõre nem talált semmit.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

trancemp3.no-ip.com

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szerepel benne a fájl neve.

CSOCSO
mit nezzek rajta?
CSOCSO
melyik hubon talaltal mert en nem talalok..
Segitsetek!Melyik rádion tudok ma elõbe innercity-t halgatni?És mikortól?
Thx!

keep it minimal

Nézd már meg jobban a linket, amit beírtam, jó? #4170-ben azt írtad, ez kell.

DC-n szintén a #4170-ben írt számot találta, amikor beírtam a "demoninxx" kifejezést.

Nahh csak sikerült! Szerintem nagyon jó lett!
Dave Gahan - I Need You (Gabriel & Dresden Unplugged Mix

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Nemenged fel atw...nemtom feltölteni

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

CSOCSO
tudom hogy talal de nem azt a szamot ami nekem kellene.. valaki nem tudja meglesni edonkey-n? es elkuldeni nekem?
JAST
Carti másold má ide a zenét!

JAST
ó micsoda mûsorok a tv-ben. big bonebreaker jhonny vs csá klón másikon meg az edi mör fí.... én mentem partiba 😊

(az elsõ két sor valójában egy sor)

ed2k://|file|Techno- DJ Demonixx - Carol of the Bells (A Demonic Christmas).mp3|4728832|05b1de62aff9d690f10fabad0b1edbb9|

Ha nem tudod, mik ezek és mit kell velük csinálni, katt ide.

Másik lehetõség, hogy visszamész DC-re és rákeresel a "demonixx" szóra (fog találatot adni).

JAST
CSOCSO
HELP!!!!!!!!!
keresek egy zenet de baromira nem talalom sehol... DC-n kerestem kulfoldi es magyar hubokon is.. es persze trance hubokon is.. de semmi..
Carol of the Bells - Dj Demonixx tol

ezen az oldalon lehet belehallgatni
JAST
hát igen 😊
Matt_Hardwick_vs_Smith_and_Pledger-Day_One__John_OCallaghan_Remix

EOX
jó szám, mint a John O'Callaghan projectek általában😊

Retteketet

JAST
na jó hír hogy megy a rádió, épp Dani zenél, 4 tõl én is kicsit, aztán jövõhét szombaton mixelek egy frankót! érdemes lesz hallgatni igérem 😊

a mai napra ez jutott:
trip in trance 3 (2CD)
az elsõnél tartok, ez szintén ütõs...
Narcotic Syntax
hát az télleg naon tré😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

robotnyk
Derek Howell - Funk It (Breaks Mix) 10/7
Derek Howell - Funk It (Original Mix) 10/9
Derek Howell - Happy To Be Sad 10/7
Derek Howell - Western High 10/10
Derek Howell - I Was Just Leaving 10/8
JAST
ehhe, na igen, ne csodálom h föladta. inkább nyomjon parti zenét csak tudja keverni. Annál rosszabb nincs mikor zavarja a füled h nem passzol össze a két zene.

<#eljen>
nekem is tetszik, mióta megvan

cSuwwi
leszedtem.
gondolom a készítõjétõl, mert csak neki volt meg + a neve is az volt
~90-100k-val

nem estem tõle hasra, de nem olyan rossz mix
de amit a CD2 46-47.percnél próbál "áthúzásnak" eladni, az valami iszonyatosan gyenge :C
(majdnem elsírtam magam, de márcsak ezért érdemes volt lehúzni) 😄

(még Robika is jobban kever, pedig õ már feladta) 😛
Van aki érti mire gondoltam

shit happens

elnézést kérek azoktól, akiknek megszakadt a letöltése, teljesen leszakadtam a netrõl és nem tudtam visszajelentkezni...
holnap, azaz ma 18-19h körül újra leszek
cSuwwi
ha nem 5k-val fog jönni (pár gyors tagnak is megvan, akkor szvsz belehallgatok) 😊

shit happens

lehet, h kicsit túl hamar elragadtatam magam, de tényleg nagyon bejön...
a technikai részéhez (keverés) sajna nem értek, de a számok egytõl-egyig teccenek
kiváncsi vagyok mások véleményére...
cSuwwi
Pont ilyen a ??? - Sebas Arcabascio Mix <01.25.01> is. Armin, PvD és Tiesto van rajta összekeverve, elvileg F2F, vagy inkább F3F, de kiderült hogy csak valaki unatkozott. Néhol förtelmesen rossz a keverés :/ De nem rossz kis mix.

shit happens

most megnéztem és én sem találtam semmilyen hivatalos oldalon, szóval lehet, h csak egy csávó otthon barkácsolta össze...
de tény, h nekem nagyon bejön
ha vkit (így is) érdekel és van ideje / kedve az lecuppanthatja, most épp fent vagyok az trancemp3 hubon (zotyo2)
nem néz ki rosszul <#finom>

beírom a 2-es cd számait is, végül is errõl (is) szól ez a topic:

"Sasha - Wavy gravy (Terry Bones remix)"
"Robert Nickson - Spiral (Original mix)"
"Oceanlab feat. Justine Suissa - Satellite (Original mix)"
"Filo & Peri - I95"
"Octagen & Arizona - Starburst"
"Chakra - I am (Above & Beyond remix)"
"Super 8 - Alba"
"Unknown Artist (The Scarab) - Monday PM (Original mix)"
"Pulser - My religion (MK-S 2004 remix)"
a pontos cím:
"transystenzia in the mix" cd1 és cd2
talán az anjunabeats-hez tudnám leginkább hasonlítani...
itt az 1-es cd tracklist-je:

"Project Medusa vs. Exor - Eclipse (Exor original mix)"
"St. John vs. Locust - Mind circles (Original mix)"
"Workafiction - Reflected (Original mix)"
"Castaneda - Floor control (John Askew remix)"
"Nu-NRG - Connective"
"Blank & Jones - A forest (Ron van den Beuken remix)"
"Motorcycle - As the rush comes (Above & Beyond dynaglide remix)"
"Svenson - Sunlight theory (Original mix)"
"G & M Project - Sunday afternoon (M.O.R.P.H. remix)"
Még csak nem is hallottam róla.

Milyen stílus?

Egészen pontosan ez a címe? Mert a Gugli semmit sem talált.

lehet, h nem a legújabb zene, de számomra eszméletlen-kellemes-elszállós-fantasztikus élményt nyújt(ott):
Martin Grey - Transystenzia (2CD)
szerintem...
és szerintetek?
CSOCSO
faszom.. van egy zene a 93.1 party radion ami nagyon bejon es nemtom a cimet.. de majd belinkelem ha vegre rajottem melyik az.. mar 4 oraja hallgatom a kurva adot. ilyenkor persze egyszer se adjak le azt a zenet😞
elotte meg hallottam ketszer is.. napkozen.. arghh
JAST
Asszem ma Adam White -ot is kellõképp megkedveltem 😊
egy elég jó promó a szettjébõl:
Talla 2xlc - The Air That I Breathe (Alex Morph Remix)

JAST
nem ért véget a csütörtök esti trance õrület! Adam White remek mixe (December Promo 2004) megy épp! klikk ide

Modulation: Sky (maxi CD) erõs

Hemstock & Jennings present H2J: Santiago (Jorn van Deynhoven Remix)

Lost Dream: Processed (akinek bejönnek Alex M.O.R.P.H. zenéi, annak valószínûleg tetszeni fog, ugyanaz a "zakatolós-pattogós" stílus)

Roland Klinkenberg: Monday Groove (Perry O'Neil Remix)

Vadim Zhukov: The stranger

Starr: Summer queen

Espume: Inside your dreams (original mix)

OFFTOPIC ajánlat:

Depeche Mode: Enjoy the silence (Reinterpreted by Mike Shinoda)

JAST
Ma este nagyon jó ASOT! pillanatokon belül Adam White - Ballerina (Matt Darey rmx)

Utca emberét megkérdeznéd...hallod...nem is rossz ötlet! 😊 Születne annyi beszólás hogy napokig röhögnénk rajtuk! 😊))

Narcotic Syntax
amugy azt akartam kifejezni h vannak ám értelmes emberek akik nem angolt tanulnak hanem németet mer mittomen az tetszik nekik. szal megkérdeznéd magyar átlagembereket h mi az a faq max a fuck-ra gondolnának😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

LOL <#nyes>

Narcotic Syntax
jokérdés <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Gondolom igazad van...de ez hogy jön ide?

Narcotic Syntax
vannak a 21.században internettel rendelkezö németet tanulo emberek.

Elég szomorú ha valaki a 21. században nem tud angolul de van nete meg gépe...na az az Elsö osztályú analfabéta!!!