Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Halcyon - watermark nem leledzik még valami ftp-n????? nagyon kéne a teljes,szenzációs zene.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem tudnád föltolni valahová úgy mint az elõzõt?
>> 01. Blackwatch - North Sky (original mix)
>> 02. ZGR - Zero Hours (Perry O'Neil rmx)
>> 03. Andrew Bennet - Ocean Drive (Probspot rmx)
>> 04. Furry Nipples - Surroundings (original mix)
>> 05. Delerium - Silence (Filterheadz rmx)
>> 06. Subsonic - Stop (original mix)
>> 07. Paul Oakenfold - Time of Your Life (Shane 54 rmx)
>> 08. RPO & Thomas Penton - Perfect Storm (Part 2)
>> 09. Tony Ullman - Chilliecon (original mix)
>> 10. Energy 52 - Café del Mmar (Jast edit)
>> 11. Evolve - Safe to Dram (The Thrillseekers edit)
>> 12. Randy Katana - In Silence (Pierre Hiver rmx)
>> 13. Pulser - Cloudwalking 2005 (original mix)
>> 14. Serge Devant feat. Jan Johnston - Transparent (Outback rmx)
>> 15. Kuffdam & Plant - Summer Dream (Slusnik Luna rmx)
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
õ sem tudta kivárni a normális megjelenést, ezért kivágta a g&d-bloom 1. cdjérõl és készített belõle egy extended verziót <#taps>#taps>
ez nagyon jó, bejön nekem is!! <#worship>#worship>
keep it minimal
keep it minimal
keep it minimal
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
http://www.bbc.co.uk/radio1/dance/essentialmix/reviews_lisalashes.shtml
http://www.djlisalashes.com
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>halcyon - watermark(original mix)<#worship>#worship>
Holden & Thomposon - Nothing
Oliver Moldan - Beauty in LA
The Beloved & Nathan Fake - Sweet Harmony (Kosmas Epsilon & Zorz Northern People Bootleg Mix)
Way out West - Killa
Kyau vs Albert - Made Of Sun (Kyau Hard mix)
MARCO V. MEETS.JEANS-LOOPS AND THINGS(RELOOPED)
Progressive:
Lostep - Burma
The Youngsteres - Smile
1 nagyon jó bootleg, ajánlom mindenki figyelmébe: Prodigy vs Enya - Smack up the Orinoco illetve láttam még DJ Amok vs o-zone -t is, majd beszerzem. vmi pihent zene lehet 😊)))
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
honnan lehet szedni!?!? 😛
football without ultras is nothing
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Perry O'Neil - Wave Force (Ozgur Can & Jilmas Altahan Remix)
Interstate - I Found U (Perry O'Neil rmx)
Ava Mea - In the End
eric prydz - call on me
groove coverage - runaway
starsplash - hardstyle my style
gigi d´agostino & datura - summer of energy
Special D. - You
floorfilla - kosmiklove
bass-t - p.o.w.e.r.
Én legalábbis mostanság ezeket hallgatom :-))
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,