Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
részemrõl:

6. Sarah McLachlan - World On Fire (Junkie XL Club Mix)----> 1. !!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Narcotic Syntax
amugy is összehasonlitva ezt a top 20-at mondjuk egy 1998 vagy 99-es top20-al hát sztem ami ezen a listán az elsö az kb egyszinten lenne az akkori 20.ikkal. de ezis én véleményem.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

cSuwwi
Ha az In Silence-et 4.-nek írták õk is, akkor tutira a TOP5-ben lesz az év végi összesítõ ASOT-ban. --> Talán mégsem volt felesleges a szavazás. No majd meglátjuk... ...mondta a vak is, és átsétált a zebrán az örökkévalóságba 😊

shit happens

JAST
na igen én is ezt akartam írni, na meg azt h elég anjunabeats szagú a dolog. azthittem bevágják alt f4 et no1-nak hamár anjunás, dehátnem...

Narcotic Syntax
milyen szerények és elsö helyre betették magukat😄D amugy én ilyenhez nem szolok hozzá.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
Above & Beyond szerint a 2004-es év trance zenéi:

20. Oliver Shine - Northstar
19. Endre - I Kill For You (Probspot Remix)
18. Scintilator - The Festival
17. Tilt - The World Doesn't Know
16. Armin vs MIKE presents Electric Movement - Intruder
15. Oceanlab - Satellite (Floris de Haan Remix)
14. Whirlpool - Under The Sun (Solarstone Remix)
13. Planisphere - Symphotek
12. Yilmaz Altanhan - Eighties (Ozgur Can Remix)
11. Matt Hardwick vs. Smith & Pledger - Connected (Original Mix)
10. Signum - The Timelord (Original Mix)
9. Tilt - Twelve (Dousk Remix)
8. Above & Beyond presents Tranquility Base - Surrender (Original Mix)
7. Young Parisians Feat. Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs. Albert Remix)
6. Sarah McLachlan - World On Fire (Junkie XL Club Mix)
5. Ridgewalkers Feat. El - Find (Andy Moor Remix)
4. Randy Katana - In Silence (Txitxarro Remix)
3. Art Of Trance - Mongoose (Tek-Tonik Remix)
2. White Room - Tthe White Room
1. Above & Beyond - No One on Earth (Gabriel & Dresden rmx)

vélemények, észrevételek?

Nh Shevits
Solid Globe - North Pole (Probspot remix)

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

JAST
minnyá folytatjuk a rádiózást Dani val 😊

kössz
és tudsz mondani valami zenét, amit érdemes leszedni?

ScoobyDoo
itt van, ha erre gondolsz

http://wewi.atw.hu/music.html

meg tudod adni a music részleg közvetlen címét?
mert most csak ezért a menüért nem akarok javát feltenni

ScoobyDoo
a Music részleg legalábbis jónak tûnik 😊

ScoobyDoo
http://wewi.atw.hu/

egész jó oldal

JAST
kicsit rádiózok. tessék hallgatni!

Narcotic Syntax
eheh ja siman. incpomlete file rulez%%

JAST
Pedro del Mar és DJ Shah sokáig ilyen Náksi szintû zenéket nyomtak de az elmúlt 2 évben egyre jobban tolódtak az igényes holland trance felé. Legutóbbi mix cd-jük a Mellomania vol 2, amellyen Soliquid is helyett kapott. De a lényeg a Pedro által készített Santoz - Theme from Mellomania amit ajánlok a pergõsebb trance híveinek 😉

perry oneil - wave force (ozgur vs yilmaz remix)
közelébe sem ér az eredetinek 😞

JAST
Nikola Gala már meg van, hát persze h a Shane még nincs....

JAST
és van benne Garfield és Garfield2, szóval ha feljösz a hubra te keress meg engem 😊

cSuwwi
harmatosabb (csak magyar)

shit happens

Ez a hyper hub milyen? Fõleg a trance hub-hoz képest?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

robotnyk
😮 mit tett?
JAST
látom kivágtak hyper hubról.

Narcotic Syntax
signum remixnél biztos nem jobb!

JAST
azé az durva h ASOT 113 ban volt, most meg a 180 jön ehhe. örülhetünk h kiadták hiszen sokáig ment a huzavona...

JAST
ez is jó:
nikola_gala-swing_2_harmony__jose_zamora_and_dousk_remix

JAST
vazz épp most akartam beírni. eddig csak RIP ben van meg de oltári nagy!

Lost_Tribe_-_Gamemaster__Shane_54_Remix-CDR-GHEY-2004
ha meglesz valakinek, szóljon, hadd húzzam le dc-rõl 😊 htx

Éjjel csak azt vártam meg, hogy a sráccal beszélhessek, utána leléptem, éjszakára nem hagyom ott a gépet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
nem latlak a trancemp3 hubon.

Narcotic Syntax
felnézek énis a hubra

Visszamentem, aztán beszéltem vele.

Valami babyrape.bmp-t talált nálam állítólag. Most megint rákeresett és csak egy dnov0 nevû gyereknél talált.

Most már csak azt szeretném tudni, hogy a "Garfield" és a "dnov0" nicket hogy lehet összecserélni?

Narcotic Syntax
van ez igy 😊

Hogy a DC-opok szellemileg nem egészen kristálytiszta emberek, arra a példám:

Olyan 2:02 körül a következõ üzenettel vágtak ki 20 percre a trance hub-ról:

You are being kicked because: Baby Rape picture, please remove. Thanks!

Mielõtt meghalok, azért még meg szeretném tudni, hogy ilyen f*szságokat mi alapján írnak opok?

EOX
Hemstock & Jennings - The Passion (John O'Callaghan Remix)

Retteketet

Narcotic Syntax
én meg azt mondom oakenfold -tranceport.

na végre lejött
de mééééér ilyen rövid?? <#rinya>

JAST
inkább erre nyald a pofád:
Rachael Starr - Till There Was You (incl. Gabriel & Dresden rmx)

vorsprung dyk technik <#finom>

Agnelli & Nelson - El Nino

keep it minimal

ROHADJÁ MEEEG, UJRAÉLESZTETTEK!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

deari! <#bee1>

Nh Shevits
persze hirtelen felindulásból 10/10, mert már rég nem tettem be... <#worship>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
*** Audioholics - External Key *** sose lehet rajta elsülni 10/10 csillag!

Narcotic Syntax
Lost Witness - Happiness Happening (Lange Remix)

ime mégegy😊

Narcotic Syntax
Push-Universal Nation (Original Extended Mix)

hatalmas trance, a müfaj egyik fénykorábol (97-99)

JAST
off

kellemes karácsonyt és jó jáccást kínálok: itt

Narcotic Syntax
én meg simán beb@sztam buli nélkül! zsir!

én fél7re értem haza, szalagavatós party volt 😊

JAST
jah, tegnap esti bulibeszámoló csak röviden: lenn funky fenn zúzda. na vajon hol voltam? hát persze h nem a funkyba. loops & things, hardcore salsa, global drum attack és barátai. rengeteg jó csaj. reggel negyed 9re haza is értem.