15192
-
#9030 mix empire 24 este 8tól ha minden jól megy. stream
közben chat trance bulikról zenékről stb. a tiesto chaten. chat -
#9029 Hydroid - Blue Tubes (Ava Mea Mix)
Nem tudom volt-e már, de nagyon nagy. -
OPM #9028 ennek már hetek óta keresem azt a verzióját, amit nagy partykon szoktak tolni
vagy ez lenne az? áá nemhiszem... 5:47-től van benne az rész, ami nagyon bejön -
#9027 Inner City - Good Life (Eric Prydz Remix)
-
#9026 Robo már megin sztrájkol... -
#9025 nincs idő. jó zenének jönnie kell :) -
OPM #9024 én csak júli 18-ra vártam -
#9023 01-david_west_feat_andreas_hermansson-larry_mountains_54__original_mix-tsp.mp3
02-david_west_feat_andreas_hermansson-larry_mountains_54__inkfish_remix-tsp.mp3 -
#9022 infó a jövőből:
aug végén: andy moor - halcyon (woody van eyden rmx). -
#9021 Frankie Wilde csak kitalált személy, függetlenül ettől nagyon jól megcisnálták :) [www.frankiewilde.net]
A történet nem tudom hogy valós-e, de ha valós ha nem ez a film nagyon király sztem :) (nem tudom hogy nem csak azért írták-e oda az elejére hogy még jobban átérezze az egészet a néző :) ) -
#9020 hjaja írtam már róla csak serenitynek írtam a címét. -
#9019 Armin júliusi promo mixe fincsi:) -
Garfield #9018 Húúú, augusztus 8-án jön az új AvB-album, a Shivers. -
#9017 Armin, Gabriel & Dresden, Markus Schulz, Oceanlab fanok figyelmébe ajánlom a megújult armada oldalát, ahonnan lehet tőtteni videókat, mixeket illetve infókat is szerezhettek. Tehát akit érdekel az klikk ide:
http://www.armadamusic.nl/ -
OPM #9016 ez a film hallod... és tényleg valós story? frankie wilde? -
#9015 Én ezen a djmixesen is regisztálva vagyok egyébként, ott csak livesetek vannak meg pl fent van AvB Sensation videó is.
Viszont ugye várakozási idő van. Csak nevetséges hogy mire lejár a torrentekre a várakozási idő addigra már nincs egy leecher sem tehát hiába akarnék seedelni hogy normális rátám legyen, nem tudok. :\ -
neménvoltam #9014 thx, ezt is megkeresem
amúgy tényleg kegyetlen egy szám -
OPM #9013 isten zene, ajánlom a chab remixét is! (prog house) -
#9012 látom tt új designt kapott... -
#9011 ahh :) mintha hallottam volna már valahol azért gondoltam hogy innen tudja esetleg valaki :P -
neménvoltam #9010 Nemtom ide lehet e sorolni: Röyksopp - Only This Moment -
OPM #9009 hát akkor azt arminon és a zene szerzőjén kívül nem sokan tudhatják :) -
#9008 Tegnap ASOT-ban a 2. szám mi volt? ID-nek írja a tracklist -
#9007 Opm hívta fel a figyelmemet erre az albumra :D Majd levadászom :D
VA - Summer Dance Mania 2005 Mixed by Pulsedriver and Rocco vs Bass-T-2CD-2005-SMS
hmmm -
#9006 #8958, #8959, #8960
Köszönöm szépen! :)) -
#9005 ez a dc mindig hozza a formát:
<[HUN]Effect> 22órás hirek: ismeretlen elkövető halálosan fejbekickelt egy usert egy DC++-nak látszo tárgyal... -
#9004 leon bolier powaaa -
#9003 sztem meg ez: Way Out West - Killa (Orkidea Remix) -
#9002 ez a ZoCalo nagyon nagy szám szvsz :) -
#9001 aaa nem figyeltem :O -
#9000 ték - jackpot -
#8999 esö ! :) -
#8998 itt volt elsö mostmár kezd derülni ! -
#8997 air for life -
#8996 kinek sikerült telibe kapnia a mai jégesőt? itt pesten már rég nem láttam ekkora zuhit. szomszédházról levitt pár cserepet :O -
#8995 ja és [email protected] a címem :D -
#8994 az jó lenne thx :) -
#8993 nem használok dc-t azért kérdeztem hogy van-e még TT-n kívül valami jó trance torrentes oldal :) hmm na mindegy nekem úgy rémlett hogy ez a Future Heroes fent van TT-n -
OPM #8992 vagy ha nagyon kell, msnen is áttom küldeni -
#8991 dc-n kidob elég sokat szabad slottal...