15192
-
#8990 pipálgattam mindent de semmi, sőt próbáltam visszalapozni 06-25-30-ig átnéztem de nincsen -
#8989 hát azt is nézd meg ki van e pipálva vmilyen stílus mert akkor csak abban keres. amúgy VA - Future Heroes vagy mi volt a neve -
#8988 Igen határozottan emléxem hogy láttam ott de a kereső nem talál semmit. Bár az a kereső elég hülye mindig elszórakozok vele egy ideig :D -
#8987 pedig ott is fenn volt... na meg én is jáccottam már. -
OPM #8986 loooáááál, rossz rádiót hallgattam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#8985 I see you on the other side <--> when I close my eyes
tudom Zotyó, dobjak be 1 lasztit és egyből megértem... :DDDD -
#8984 hmm ezen a Future Heroes-on rajta van az R-Tem, viszont TT-n nincs fent, pedig mintha láttam volna már valahol -
#8983 -
OPM #8982 -
#8981 pont azt jöttem írni hogy mekkora már ez a szám :) -
#8980 r-tem powaaaa hehe -
OPM #8979 észrevettem már énis hogy elég nagy -
#8978 ez a Tigerclaw akkora 1 analfabéta, párszor már elküldtük annyába asot alatt. se írni nem tud (leon bolier nevét 2cer írta el) se nem hall (armin bemondja mi megy erre beírja ID) memóriája nincsen (minden héten lemegy az rr workshop de azé id nek írja előszőr) hja a kis képéről meg nem is beszélek ami taddicton van róla... -
#8977 nemtóm de teccett... -
OPM #8976 mi ez a zene most? miért írják rá, hogy David West feat Andreas Hermansson - Larry Mountains 54?? :S -
#8975 nem baj, Cyrusnak jó lesz :) -
OPM #8974 hátő, igazában egy számot se ismerek róla :D most ahogy nézem a tracklistet szerintem ez inkánn ilyen eklub-sztájl zene lehet -
#8973 épp múlthéten elemezgettük msn, hogy Schulz még nem kezdett el laptopozni meg abletonozni... hát tessék -
OPM #8972 kór? :)
nyomatja probspotot is rendesen -
#8971 fogadjunk a delerium - silence bennevan !:) -
#8970 Paragliders - Infra Rouge w/ Niklas Harding pres Arcane - Ice Beach (Markus Schulz Mashup)
Silent Side Of The Moon (Markus Schulz Mashup)
RR Workshop - Electrolux / Ridgewalkers feat El - Find (Acappella) / Deep Dish - Say Hello (Markus Schulz Mashup)
ehh asszem schulzot is megtámadja ez a kór :P
-
OPM #8969 cyrusnak: VA_-_History_Of_Female_Vocal_Trance-3CD-2005-JiM -
OPM #8968 htx, sok munka volt vele -
#8967 jólógó :D -
OPM #8966 "amúgy eltűnt sztem fake ?" -
#8965 még jó hogy megvan az a cd már ezer éve de a 2-es cd-t még egyszer sem hallgattam meg :D
amúgy eltűnt sztem fake ? -
OPM #8964 a Bloom c. mixalbumuk 2. cdjén van -
#8963 ahh mért nincs még fent TT-n? :)
Egyébként ez melyik szám? Benne volt valamelyik ASOT-ban vagy GDJB-ben? -
OPM #8962 Gabriel & Dresden vs. Elevation - Athena (Instrumental Mix)
meg van már vkinek esetleg? -
#8961 áh, csak keresgéltem george acosta házatáján aztán mondom leszedem úgysincs meg. elvégre 2000ben még nem volt netem, akkor még legálisan vettem maxikat :) -
#8960 hepi szüliday! -
#8959 sok jo habpartyt !:DDDD -
#8958 HBD! -
#8957 Köszönöm szépen! -
OPM #8956 BOLDOG SZÜLINAPOT ALIEN!!!4 -
#8955 beteg vagy? :D -
OPM #8954 "2000es de csak most szereztem be. egész jó." -
#8953 Nalin & Kane - Beach Ball (George Acosta Shadow Lounge Mix)
2000es de csak most szereztem be. egész jó. -
#8952 Gabriel & Dresden Organized Nature @ etn.fm -
#8951 jah, azt írta leszedtem, feltettem akkor sem ment (semmi hibát nem írt, csak szimplán nem jött), de azóta már beindult