Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

white water - the unknown

<#worship>

franco
mint zlatan ibrahimovics

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

robotnyk
van egy Bakaricöglu nevû svéd játékos is 😛
ehe, én mondtam neked msnen:S 😄
de szülei akkor is törökök szerintem...
nem ugy néz ki mintha svéd lenne...
bár kitudja lehet 100% svéd!😄

keep it minimal

Narcotic Syntax
nekem iszonyatosan átjön. ez az egész deeptrance amit csinalnak.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FreeHome
Én úgy tudom, hogy török, bár nekem nem igazán jön át a stílusa.......

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Narcotic Syntax
javitanálak: özgür can svéd!!!! 😄😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

hát az biztos ha progressive akkor csak is török és görög producerek és Dj-k 😊)

keep it minimal

Narcotic Syntax
rouzbeh_delavari_-_soup_(ozgur_can_remix)

uhh valahol már hallottam ezt a zenét. ez a török trance hangzás teljesen más dimenzio...

FreeHome
01-stel_and_good_newz-little_soul__club_mix-usf.mp3

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

<#ejnye1>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
😄DDDDDDDDDDDDddddd

😞(((((

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JAST
nem igazán azok 😄

ezek vokálosak ? megnézem 😄

JAST
Várólista:
Ava Mea - Duality
Fred Baker - La Part Des Anges
Perry O’Neil - Recharged
Whiteroom – White Room (Leama & Moor rmx)
Ava Mea - In The End (Markus Schulz rmx)
Ava Mea - In The End (Ronski Speed rmx)
Depeche Mode - I Feel Loved (Perry O'Neil rmx)
Furry Nipples - Surroundings (Hertz rmx)
Perry O'Neil - Wave Force (Mark Pappas rmx)
Keo - Close (Interstate rmx)
Perry O'Neil - Superstition

VinylToy
ki beszélt itt errrõl? <#kerdes><#fejvakaras>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

franco
no srácok, jöttem kielégíteni a laikusok igényeit is😊
ha valamikõtöknek nincs meg bármely trekk, máris izzon a dc😄

My fav playlist

1. Tiesto - Adagio For Strings (5:57)
2. ALT+F4 - ALT+F4 (8:12)
3. Ava Mea - In The End (aTa Mix) (9:25)
4. Armin van Buuren - Dj tiesto alibi eternity (3:32)
5. Above and Beyond - No One On Earth (Gabriel & Dresden Mix) (9:18)
6. Paul Van Dyk - Nothing But You (6:59)
7. Armin Van Buuren - Birth Of An Angel (9:21)
8. Above & Beyond pres Tranquilit - «ø»EnigmaT Cut«ø» (7:06)
9. Alucard Presents the 49th Line - Blue on Blue (Octagens Solid D (7:03)
10. Ridgewalkers Feat El - Find (Kyau Vs Albert Remix) (8:17)
11. Firewall - Sincere (Smith & Pledger Remix (7:06)
12. Dominic Plaza - Sounds Rushing (David West Remix) (12:09)
13. Primolux - The Wall (6:57)
14. Active Sight - Out Of Our Lives (6:37)
15. Ayuumi Hamasaki aka Ayu - Appears (Kyau vs. Albert Remix) (Fritz Rip) «ø»EnigmaT Cut«ø» (6:33)
16. Electrovoya - Whispers (Factoria Remix) (8:37)
17. Gabriel & Dresden - Arcadia (48:04)
18. Kalafut & Fygle - 3579 KM (9:12)
19. Miro - By Your Side (Ronski Speed Mix (10:48)
20. Thomas Datt - Alone Inertia Remix (9:08)
21. Tranquility Base - Getting Away (Leama & Moor Remix) (ASOT 188 Rip) «ø»EnigmaT Cut«ø» (7:08)
22. Hammer and Bennett - Language (Original Mix) (7:36)
23. Lolo - Why (8:44)
24. Max Graham Feat. Jessica Riddle - Gone Original Mix (6:29)
25. Synergy - Hello Strings (11:27)
26. Paul Oakenfold - time of your life-shane 54 rolling on ultra mix (8:03)
27. Interstate - 02. Interstate - I Found U (5:48)
28. Armin Van Buuren - Shivers (ASOT 187 Rip) «ø»EnigmaT Cut«ø» (5:04)
29. Sander Kleinenberg - Venus & Mars (12:32)

robotnyk
Rouzbeh_Delavari-Soup__Incl_Ozgur_Can_Remix
JAST
igaz én is több stílust hallgatok meg, de én akkor se vagyok oda mondjuk 1 halom 80as 90es évek beli pop zenéér vagy rap zenéér... stb. hogy csak azokat keresem meg hallgassam a mai zenéket meg ne is keressem...

és az miért jó ha valaki bevan egy stílusra szükülve?
Nemtudom, de én nemtudnám elképzelni azt, h csak trance-t vagy progressivet vagy technot hallgassak, pedig mindeegyiket nagyon szeretem....
(sõt még hallgatok sok mást is...(természetesen az elektronikus zenén belül)😊)

keep it minimal

Narcotic Syntax
hat nezd ha sikerül jol eltorzitani lajcsi elbaszott hangját akkor lehet raj lenne😄

Lajcsi: Kék a szeme (breakbeat RMX)? <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
hát igen egy kancso bort minimum megkéne inni hozzá h legalább a fejemet mozgassam rá 😄D

JAST
pedig azis tempós 😊

Narcotic Syntax
igen kivéve a lakodalmas magyar rockot 😄😄😄😄😄😄:

JAST
jó de Te mindenfélét meghallgacc.

Narcotic Syntax
azé várjunk csak nem csak 98rol szol a dolog😄D találtam én már a 80-as évekbol is olyan dolgokat amikre csak igy fogtam a fejem😊

VinylToy
sose fogod ezt megérteni, mert csak

JAST
hát igen ezé lett szar a sandstorm is...

Narcotic Syntax
marmint nem a radiok okadnak hanem akik hallgatjak😄

Narcotic Syntax
igazabol a titok nyitja abban áll hogy a jo zenéket nem szabad tul sürün meghallgatni hanem alkalom adtán és ugy rongál szét a legjobban. ez a baj a radiokkal h nagy jo zenéket szarrájátszanak és a végén már legszivesebben okadnak.

JAST
mind1 akkor is má lett volna 3-4 éved h beszerezd az összes jó 98as zenét...

JAST
2050 tartalmából:
Vinyl: Ó ez mekkora zene kisunokám igaz? 98as ám, neked is teccik?
Unoka: Tedd be inkább a Synthetic Nation - DrugDealer -t az szétszed...

Narcotic Syntax
1. 98ban nekem közöm se volt a net-hez még,de az elektronikus zenékhez is csak naon kis mértékben.
2. nem értek egyet. feltudnék neked sorolni kb 20 olyan zenét ha nem többet amik legalább 10 éve készültek és +10 év mulva is meghallgatném, se mondanám rá h unalmas😊

VinylToy
7 év múlva is inkább keresem a 98-as nagy himnuszokat, mint a mostani szarságokat 😄

JAST
így van.
letöltötted már a de vörd íz májn -t? 😄

7 év múlva meg itt fogsz panaszkodni, hogy nem találsz seholsem 2005-ös számokat, pedig most letölthetnéd. <#idiota><#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
lol, rengeteg ilyen zene van 😊
kezd Agnelli & Nelson - Holding onto Nothing -jával 😊

JAST
nem érdekeltek. az a nagy helyzet hogy 98as zenét 98ban kell letölteni, és 2005ig meg lehet unni...

Narcotic Syntax
😄😄😄 mondasz vmit retro-friend😊

VinylToy
én is olyat keresek, csak míg te olyat ami 2087-ben fog megjelenni, addig én olyat ami 98-ban már megjelent 😄

jast én tudod mit keresek ?
valami jóféle trancet amiben van vokál is.... honnan szedjek ilyen elõadókat ?

JAST
az a baj hogy amit én keresek az nincs dc-n még meg senkinek 😊

JAST
Július 4: Andy Moor vs. Above & Beyond - Air for Life (original, airwave, mirco de govia)

Lehet, hogy kevés, de nézd úgy, hogy egy tömény trance.

Amíg nem ment a trance hub, addig a MicroDots-on és Timtraveller hubokon voltam fent. Felmentem az új címre és az akkori 100 körüli júzerszám több találatot adott a legfrissebb trance zenékre, mint a másik két hub összesen.

JAST
nekem megfelel 300 mega is ha az a 300 mega olyan ami érdekel és még nincs meg 😊

<-CORE-> Current user count: 190 after 3:23:41:02 uptime
<-CORE-> Current sharesize is: 11.38 TiB

ez elég csekély 😞

de a semminél jobb, htx