Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhh, nekem már nem megy a trancemõ3elite hub se 😞(((

mostakkor mit tegyek ? 😮OOOO 😞(((((

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ez ígyvan😊

keep it minimal

Gyiik
<#mf2>
szeretnéd, mi? te kis túrórudi😄D

....................................................................................................

Gyiik
<#szeret><#rinya><#szeret><#rinya><#szeret><#szeret>

....................................................................................................

franco
loál

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

VinylToy
Ugy látszik tényleg dutyiban voltál és rákattantál a zacsipacsira, hát tõlem ne várd, hogy jót teszek veled 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
hát az igazság, hogy amikor gép mellett ülök, az munkahelyen van...itt meg nincs idõm fórumozni, mert az lesz, mint most, hogy 10 perc ide, vagy oda, de már egész nap itt pofázok, és nem csináltam szinte semmit...
otthon meg alig vagyok, beesek olyan este 10-11 körül, akkor meg pláne eszembe se jut a fórum...

Gyiik
naja, de tudom, hogy te ennek a hírnek felettébb örülsz, mert már évek óta buksz rám hahaha

JAST
nincs napi 10 perced fórumozni?
segítse ön is az sg fórum tagjait adója 1 %-ával, hogy legyen idõ fórumra.

VinylToy
szóval buzi lettél, mert a csajokról nem esik szó 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
Ja, elõzetesbe' vótam a gyóskocsiba', oszt kijengettek mostan, 10 év felfügesztet kaptam... ja, hogy mijé'? Biztonsági másolaté' az eredeti cédéjimrõl
😄D
Á, nem, suli, munka, költözés, berendezkedés, haverok, buli, dzsanga... élet.
<#zavart1><#eplus2><#zavart1><#eplus2><#zavart1><#eplus2><#zavart1><#eplus2>

JAST
hun voltál 1,5 évig?
kiengedtek mi? 😛

Narcotic Syntax
<#worship>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Gyiik
igen, egy jó tiesto mixet én is darabokra szednék... borítóval együtt...
személy szerint pont azért nem szeretem, mert sokan szeretik, és pont azért, mert már annyira szánalmasan gagyi népzenéket tol, hogy már siralmas...
Sokan itt tudnának mondani jóval elszállósabb, igényesebb zenéket, amiket kevesebben szeretnek, és pont azért, mert kevesebben ismerik.
És pont ettõl jók

Gyiik
hát én nem biztos...😞

Narcotic Syntax
underworld - born slippy??? ezt remixelte tommyboy????? hát ezt meghallgatnám oszinten!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
akkor én meg írom ezt:
01-unknown_artist-reborn_slipy__tommyboy_remix
02-unknown_artist-traxx_on_the_flash__tommyboy_remix

VinylToy
Azt mondták írjam be ide is: Unique - Itt vagy (Pöli & Quasar Mix)

széép 10-es osztályzat 😄

Narcotic Syntax
nincs egy aktualis trance cimem se amivel büszkélkedhetnék 😛

JAST
nem, nyári 😊

cSuwwi

éjfél körül valóban nem ment kb. 2 órát, de nem mi tehetünk róla...
a skinváltó meg sztem max. 1 hét, és kész (ill. már kész van, csak ugye nem én csinálom a skineket)

shit happens

franco
szeva!
ien késõn fenn?
parti-idõszámítás?😄

JAST
halkan szólók h POW Team szülinapja van. érdemes csekkolni mp3-tunest 😛

JAST
naja 😛

JAST
helyes helyes. igaz h a háttér is szar szal Pyx-et is fikázhatjuk, de várom h kész legyen a háttér választó mittoménmicsoda 😛

franco
te kis rencergazda-palánta😄

franco
drom a szar
pyx fikázza is csuwwit

JAST
egyedül drom nem akar menni, remélem nem nálam van bibi :/

JAST
már fut minden okésan 😊

franco
és ez így van jól

franco
najah
leszarom ki mit hallgat, a lényeg hogy én jót😄

egyébként akinek a szemében ez szálka azokat nem csipem. trance-ben már rég nincs meg az underground-feeling

franco
énis

bár még sose csináltam😄😄😄😄

JAST
derühellek éjjel format c-zni meg rendszert tenni...

armin és paul van dyk rálépett az útra szvsz...

de vizsgáljuk csak meg....mitõl is van ez?
mert jó zenét jáccanak. egyre többen ismerik õket, ergó nõ a trance népszerûsége.

Csakhogy ugyanez van Tiesto-val is: csinált jó cuccokat, populáris lett és egyszer csak ott tartunk, hogy divattiestozunk.

Ha növekszik a népszerûség, akkor divat lesz és akkor értéktelenedni kezd. Vagy legalábbis szálkának tûnik sokak szemében az, hogy a kedvenc mûfaját egyre szélesebb rétegek hallgatják.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

franco
😄

armin és paul van dyk rálépett az útra szvsz...

de vizsgáljuk csak meg....mitõl is van ez?
mert jó zenét jáccanak. egyre többen ismerik õket, ergó nõ a trance népszerûsége.
és ennek én módfelett örülök a linkin parkos meg avrilos idõkben

Nem kellett volna szétdarabolni...

Az MP3-at átnyomod WAV-ba, mondjuk a Winamppal, majd módosítod a CUE fájlban az audio fájl nevét.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

És ha észreveszik?

Akkor két év múlva divatarminosok meg divatschulzosok lennének... <#shakehead>

Adi
Szerintem nagyon jó kis DJ a Tiesto...
Speciál nekem nem azzér tetszik, mert sokan szeretik, hanem mert imádom a szállós zenéit!
Talán egy napnyi zeném van tõle!😄
Alapból most egy 7 órás mixet kellet darabokra szednem.. most már csak kikell jól írnom, mint lentebb írtam!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Na sikerült!
Kérdésem már csak az, h hogy csináljam meg, h ha isoba írom ki az mp3-makat akkor mikor vált a fejegységem ne legyen szünetköztük?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

engem még ez csábított el😉
Tiësto-Innercity 1998_Rai Amsterdam
Meg az elsõ kettõ Magik...

keep it minimal

Végülis beírta magát a zenetörténelembe de mostmár azért a nagy divattrancesek is észrevehetnék hogy nem csak tiesto létezik a világon 😊
franco
engem is õ csábított át a sötét oldalra😊

Mondjuk én nemrég óta vagyok nagy trance-es (kb 2 éve) de egy tiesto mix hatására lettem az 😊) Mégpedig ez a mix az: DJ_Tiesto-Live_@_Innercity_Rai_Amsterdam_20-12-2003. Mondjuk nekem azota is bejön amiket csinál
Tudok jobbat: bélyegezzük meg és legyen õ a holland Tiesto! <#idiota>

magyar sterbybõl egy is elég! (még sok is) 😄

Narcotic Syntax
na akarom mondani holland sterby 😄

Narcotic Syntax
lassan megkaphatja a magyar sterbinszy cimet 😊

JAST
már 2 éve ott tart...
kereskedelmi szar zenét ír, néha kidob 1 mix cd-t...

Narcotic Syntax
ja ezekkel tisztába vaok, na de a media hatása meg 1-2 tiesto fellépés ilyen hatással van emberekre?? képzeljétek mi lenne ha nem lehetne netrol töltögetni😊
tiesto sztem lassan ott tart h ha nem adna ki egy darab lemezt is akkor is hülyére keresné magát a sok fellépéséböl. mivel h már verseny van érte 1-2 hétvége alkalmával olyan összeget kérhet szinte amennyit kedve tartja.

FreeHome
"Az immár több alkalommal is a világ legjobb Dj-jének választott holland lemezlovas, Tiesto "

Szerintem ez nagyn relatív. Sokan azért hallgatnak Tiesztót, mert azt a Norbi mondta :-) Magyarul nem azért mert az annyira jó, hanem mert ahhoz férnek hozzá, valamit Tiesztó manapság egy trendi név.

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu