Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostakkor mit tegyek ? 😮OOOO 😞(((((
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
keep it minimal
szeretnéd, mi? te kis túrórudi😄D
....................................................................................................
....................................................................................................
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
otthon meg alig vagyok, beesek olyan este 10-11 körül, akkor meg pláne eszembe se jut a fórum...
segítse ön is az sg fórum tagjait adója 1 %-ával, hogy legyen idõ fórumra.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
😄D
Á, nem, suli, munka, költözés, berendezkedés, haverok, buli, dzsanga... élet.
<#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
személy szerint pont azért nem szeretem, mert sokan szeretik, és pont azért, mert már annyira szánalmasan gagyi népzenéket tol, hogy már siralmas...
Sokan itt tudnának mondani jóval elszállósabb, igényesebb zenéket, amiket kevesebben szeretnek, és pont azért, mert kevesebben ismerik.
És pont ettõl jók
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
01-unknown_artist-reborn_slipy__tommyboy_remix
02-unknown_artist-traxx_on_the_flash__tommyboy_remix
széép 10-es osztályzat 😄
éjfél körül valóban nem ment kb. 2 órát, de nem mi tehetünk róla...
a skinváltó meg sztem max. 1 hét, és kész (ill. már kész van, csak ugye nem én csinálom a skineket)
shit happens
leszarom ki mit hallgat, a lényeg hogy én jót😄
egyébként akinek a szemében ez szálka azokat nem csipem. trance-ben már rég nincs meg az underground-feeling
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
de vizsgáljuk csak meg....mitõl is van ez?
mert jó zenét jáccanak. egyre többen ismerik õket, ergó nõ a trance népszerûsége.
Csakhogy ugyanez van Tiesto-val is: csinált jó cuccokat, populáris lett és egyszer csak ott tartunk, hogy divattiestozunk.
Ha növekszik a népszerûség, akkor divat lesz és akkor értéktelenedni kezd. Vagy legalábbis szálkának tûnik sokak szemében az, hogy a kedvenc mûfaját egyre szélesebb rétegek hallgatják.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
armin és paul van dyk rálépett az útra szvsz...
de vizsgáljuk csak meg....mitõl is van ez?
mert jó zenét jáccanak. egyre többen ismerik õket, ergó nõ a trance népszerûsége.
és ennek én módfelett örülök a linkin parkos meg avrilos idõkben
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Az MP3-at átnyomod WAV-ba, mondjuk a Winamppal, majd módosítod a CUE fájlban az audio fájl nevét.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Akkor két év múlva divatarminosok meg divatschulzosok lennének... <#shakehead>#shakehead>
Speciál nekem nem azzér tetszik, mert sokan szeretik, hanem mert imádom a szállós zenéit!
Talán egy napnyi zeném van tõle!😄
Alapból most egy 7 órás mixet kellet darabokra szednem.. most már csak kikell jól írnom, mint lentebb írtam!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kérdésem már csak az, h hogy csináljam meg, h ha isoba írom ki az mp3-makat akkor mikor vált a fejegységem ne legyen szünetköztük?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tiësto-Innercity 1998_Rai Amsterdam
Meg az elsõ kettõ Magik...
keep it minimal
tiesto sztem lassan ott tart h ha nem adna ki egy darab lemezt is akkor is hülyére keresné magát a sok fellépéséböl. mivel h már verseny van érte 1-2 hétvége alkalmával olyan összeget kérhet szinte amennyit kedve tartja.
Szerintem ez nagyn relatív. Sokan azért hallgatnak Tiesztót, mert azt a Norbi mondta :-) Magyarul nem azért mert az annyira jó, hanem mert ahhoz férnek hozzá, valamit Tiesztó manapság egy trendi név.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu