Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
huhuuuu😊))
most már bizonyos, ha hazaértem, az elõbbemlített hõbörgéseimet be fogom ide is másolni😊)

....................................................................................................

Gyiik
hehh...valahol mintha már írtam volna az efféle feldolgozásokról.... azt nem írták sehova, hogy tears for fears az eredeti? (persze, ha egyrõl beszélünk, mert amirõl írsz, nem ismerem..csak a cím ismerõs)

vesszenek a feldolgozók, gagyisítók, satöbbi!!

....................................................................................................

Pulser - Point Of Impact (Fractal Structure Remix) <#eljen>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Adi
Wow, van új?!
Mi az album címe?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Tom trance fórum de a chillout-ról mi a véleményetek?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

EOX
DeepVoices - A New Beginning (Astuni & Le Saux Planar Void Remix)

Retteketet

az új shane mixet lehet szedni valahonnan?

Narcotic Syntax
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

EOX
Signal Runners - Backfire (Activa Remix)<#eljen>

Retteketet

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

robotnyk
jah, trenszredõny 😄
JAST
értettem.

robotnyk
ték
robotnyk
he
VinylToy
Elemezd a 2008-as slágereket inkább

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
námkö

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

JAST
redõny lement má megin mi?

franco
7777

go for it!

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

robotnyk

szakadt a húr 😄DDD
VinylToy
áááá a világos összes kincséért se szólnék be trenszisten-nek!!!!!!44

franco
srácok várjatok a flémmel, hozok kukoricát
htx😄

VinylToy
megszólalt a gödörbõl a lyuk, vagy bagoly mondja verébnek, hadd ne kezdjek tõled idézgetni 😊

JAST
Te mindenkit fikázol ígyis, úgyis... 😊

VinylToy
Zérótolerancia!!!

franco
bocs az öcsi 14<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

franco
ez jóóóóóóóóóhh😄:😄

mit húzod fel magad pár 13 évesen?

/mongyuk öcsém 13 de azért õ nem ien szinten van^^/

VinylToy
Egy Warezes fórum 😄

VinylToy
Szóval ha ezután valaki rám mer szólni hogy fikázzom a sok kis divatbuzit, azt keresztben lenyelem 😄

robotnyk
melyik fórum?
robotnyk
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJ
VinylToy
ezt figyeljétek, egy másik fórumon:

"Sajna nem tudom az album címét, sõt az se biztos, hogy Szeifert mix (de jóó) . Így nem tudok tracklistel sem szolgálni, de hátha valamelyikõtök felismeri . Abban az esetben az illetõ dobjon be egy tracklistát a topicba, elõre is thenksz

ui: kis segítség
a track 3: andain - beautiful things
a track 8: motorcycle - as the rush comes"

Erre jön a válasz:

"Letölteni nem tudtam,de a kis segítségedhez esetleg hozzá tudok szólni.Ezek a számok elõadója Dj Tiesto."

Szánalmas

franco
én ien zenét nem is csináltam 😮

franco
ami trance Te mindent...😄

JAST
tudjuk tudjuk 😊

Jahh meg felfedeztem egy frankó zenét ami jurvára bejön 😊. Stellar_Project_Feat_Brandi_Emma-Get_Up_Stand_Up__Incl_Phunk_Investigation_Remix. Remélem nem köveztek meg érte 😊)
Ha esetleg valaki még nem tudná akkor itt a trancemp3 hub legujabb címe: trancemp3.servemp3.com 😊)
jan wayne - mad world <#wilting>

most valahogy át tudom érezni, milyen amikor az ember kedvenc zenéjébõl csinálnak egy xar feldolgozást...

Armin van Buuren - Shivers (Hammer & Bennet Remix) <#szeret>

JAST
blue river hajón. mystery buli keretében. na meg 24én TS, Soliquid-el 😄

Narcotic Syntax
ftpn rátaláltam fortier 3cds balance retailre 😄DD jeeee

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

:o
hol?

JAST
hja Antares is Õ

JAST
Pénteken Chris Salt aka Envio!
1500 HUF
jön valaki rajtam kívül?

JAST
én is így gúnyolom de nagyon kedvelem, nálam a 10 legjobb zeneszerzõ közt van.
néhány névenfut: Inner Stories, Precursor, Subsphere, Mindsensation, Leon Bolier....

JAST
nem kellett sokat várni:
Above & Beyond vs. Andy Moor - Air For Life
Above & Beyond vs. Andy Moor - Air For Life
még Mirco de Govia remix jöhet 😊

Narcotic Syntax
bojler😄DD

JAST
holnap hallgass bele leon bolier mixébe, érdemes 😉

diixxxx ez a Kris O'Neil csávó egész jo zenéket nyomat itten a etn-fm-en 😊
mondom trancemp3elite !!!4 <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]