Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most már bizonyos, ha hazaértem, az elõbbemlített hõbörgéseimet be fogom ide is másolni😊)
....................................................................................................
vesszenek a feldolgozók, gagyisítók, satöbbi!!
....................................................................................................
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mi az album címe?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
mit húzod fel magad pár 13 évesen?
/mongyuk öcsém 13 de azért õ nem ien szinten van^^/
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
"Sajna nem tudom az album címét, sõt az se biztos, hogy Szeifert mix (de jóó) . Így nem tudok tracklistel sem szolgálni, de hátha valamelyikõtök felismeri . Abban az esetben az illetõ dobjon be egy tracklistát a topicba, elõre is thenksz
ui: kis segítség
a track 3: andain - beautiful things
a track 8: motorcycle - as the rush comes"
Erre jön a válasz:
"Letölteni nem tudtam,de a kis segítségedhez esetleg hozzá tudok szólni.Ezek a számok elõadója Dj Tiesto."
Szánalmas
most valahogy át tudom érezni, milyen amikor az ember kedvenc zenéjébõl csinálnak egy xar feldolgozást...
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
hol?
néhány névenfut: Inner Stories, Precursor, Subsphere, Mindsensation, Leon Bolier....
Above & Beyond vs. Andy Moor - Air For Life
Above & Beyond vs. Andy Moor - Air For Life
még Mirco de Govia remix jöhet 😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]