Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az eladási statisztikák nagyban köszönhetõek a sok divatmajomnak!

cSuwwi
tijesztó mostanában tömegcikk lett, mint a BK (nem büdös kurva, hanem barmok közt), vagy a füstös show <#wilting>

shit happens

persze, hiszen a "tévében is reklámozzák" ...

ezek után...bármi...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Narcotic Syntax
"Az immár több alkalommal is a világ legjobb Dj-jének választott holland lemezlovas, Tiesto vadonatúj mixlemeze, az „In Search of Sunrise 4” elso darabjai alig kerültek be a hazai lemezboltok polcaira, máris a legeladottabb albumok közé számít. A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének (MAHASZ) 20. heti top 40-es listáján az „In Search of Sunrise 4” mint új belépo rögtön a 14. helyet szerezte meg magának, a nemzetközi listán pedig azonnal a 3.helyen debütált. Ez különösen jó eredmények számít, hiszen nagyon ritkán fordul elo, hogy külföldi DJ lemeze ilyen pozíciót szerezzen meg a hazai listákon.
"

<#wilting>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Adi
mhhh... és azt, h kell, h daraboljak?!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

FreeHome
Készítesz hozzá egy CUE fájlt, és szétdaraboltatod a musiCutter proggival. I.N. 1xû

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

VinylToy
mp3 direct cut

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Adi
OFF!!
Emberek vki pls segítsen már: milyen progival tudok egy 6 órás mixet mondjuk darabokra szedni?!
Mit tom én.. 12 felé szedni, h ha elnyomják a fejegységemet akkor ne kelljen újra 3 órán áthallgatnom, h az egyik kedvenc részem jöjjön?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

FreeHome
Leírtam lépésrõl lépésre a Livesets oldalon a Letöltések menüpont alatt. Sok szerencsét!

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

EOX
hát ja, nem véletlenül voltak egymás után😊

Retteketet

nemmondtam <#bee1> erre sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy zaj... az eredeti se jön be

elõtte szólt a Rank 1 - Top Gear, az is elég érdekes, elõször azt hittem ez a beígért g&d remix

JAST
hátha neked igen akkor nagy fanatikus lehecc...

nem tetszik??? <#vigyor3>

JAST
Ozgur Can - Changed (Gabriel & Dresden remix)
szinten aluli teljesítmény, eddig se sok zenéjét kedveltem G & D-nek, na de ez...

JAST
2x mondtam h régi, mind2 esetben több mint 2 hónapos zenérõl beszéltem:
Most meddig jöttök még ezzel?
Én kérek elnézést hogy nekem már megvolt korábban. 😊
Amúgy meg nem csak a legújabb zenéket játszom, mert igenis mindig nyomok akár fél évesnél régebbi zenéket, bulikban pedig klasszikusnak számítókat is....

na megvan a következõ nagy kedvenc:
espen and stian - dominating male <#worship>

sensorica vs jin key - only one ( rave mix )
ql <#eljen>

Az is volt az a szünet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
suliradioba ilyen zenét?? háát azé az meredek 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
alap.. a.p. people can fly.. klippel együtt meg sulyos Trip.et okoz!!!

az mekkora kurvajó album 😉

keep it minimal

robotnyk
htxvm
franco
😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Elõvettem a 94-es Sven Vath: The harlequin, the robot and the ballet-dancer-t. Itt SV még trance-t játszott.

A Ballet-fusion 9:12 és az elsõ 4 perc gyakorlatilag felvezetés.
Emlékszem, hogy a 20 perces nagyszünetbe egyszer benyomta haver ezt, illetve az album akkori nagy slágerét, a Harlequin, the beauty and the beast-et - és mire a két szám lement, a nagyszünetnek is vége volt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

robotnyk
gyk: számomra az sem szimpatikus, hogy csak a 94-95-98as trancek, meg zenék az igaziak, meg az sem, hogy egy 2 napos releasere jön a válasz, hogy "régi"
When you dream, there are no rules,
People can fly. Anything can happen.
Sometimes there's a moment as you're awaking
and you become aware of the real world around you.
But you're still dreaming.

You may think you can fly,
but you better not try.

És 57 másodperc múlva rádrobban a füles/hangfal.

Honnan idéztem? <#nyes>

Narcotic Syntax
kb felsoroltad életem zenéit !

Ja, meg:
Sosa: The wave

További korabeli, szerintem említésre méltó zenék:

Usura: Open your mind
Herbert Grönemeyer: Morgenrot (trance mix, edit)
Dance 2 Trance: Power of american natives
Sven Vath: L'esperanza
God's Groove: Back to nature
Legend B: Lost in love
Awex: Back on plastic
The Grid: Diablo
Astral Projection: Kabalah
Astral Projection: People can fly
Olive: You're not alone
Chicane: Offshore
RMB: Spring
Apollo 440: Krupa
BT: Flaming June (BT & PvD edit, remix)

franco
micsoda oltás-hegyek...😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Akkor most leveszem a polcról a Trance Nation 95, 96 3-3 CD-s kiadványokat (elsõ megvásárolt trance CD-im 10(!!!) évvel ezelõttrõl), és elõre megfontolt kínzásba kezdek:

(csak a jobbak)

Resistance D: Skyline (Bytes mix)
Emmanuel Top: Acid phase
Flammable: Steppin' to the sound
Sunbeam: Outside world
Humate: 3.1
Blue Planet Corporation: Blue Planet Corporation
Lazonby: wave speech (Illuminatus remix)
Kosmos: The mission
Ultra-Sonic: Check your head/Love me right (Live in Zürich)
Casseopaya: Lovemaker (Love mix)
The Lords of Octagon: Adventure Trip 1
X-lite: Research EP (Hypnotic mix)
Amenophis-Nordic: The last poet

Caucasuss: My dream
Sloane strangers: Mind over matter
X-Cabs: Neuro
D.O.N.S.: Resistance
Trancesetters: The search
Lemon 8: The bells of revoultion
Future breeze: Read my lips

Van némi rave-es, goás beütésük. <#vigyor2>

Narcotic Syntax
?<#wilting> na jo hát te ilyen prog-jazz- inyenc ember vagy 😄

Pulser - Point Of Impact (Sunquest's Red Alert Remix) <#eljen>

robotnyk
mindkét véglet hibás <#kuss>
Robert Miles - Children 😄D

Narcotic Syntax
csak még egyet leccci😄

x-cabs - neuro !!!😊

Narcotic Syntax
jaja az is joo! tiesto elsö concertes dvdjén is egyik legnagyobb hatással volt rám 😊))

EOX
az jó michael woods remixben!(is😛)

Retteketet

VinylToy
menjünk át másik topikba, mert itt ezt nem szeretik 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Narcotic Syntax
LOL😄D mér gondoltunk u.arra az évszámra?😛

Narcotic Syntax
akár ki akármit mond felölem 2006os zenét is irhat közel sem olyan finom darabok mint ezek a régiek.

VinylToy
nem mert Jast biztos jön, hogy a 2006-os zenéit benyomhassa. 😄

Narcotic Syntax
Salt_Tank_-_Eugina

itt folytatodik a téma!

'Delegate - Want You To Stay' réégi nagy kedvenc, csakúgy mint a 'Love Boots - Phantasize'

hamár régi trance zenékrõl esett szó, megemlítenék egy másik, általam kedvelt darabot a régmúltból:
Nylon Moon - Sky Plus (Over The Sky) <#eljen>

Narcotic Syntax
spacer IV az vmi fenomenalis!!!

VinylToy
Atlantic Ocean - Waterfall
Spacer IV - Arc3
Love Boots - Phantasize
Delegate - Want You To Stay
Groove Solution - Magic Melody

Lehet beszólni, de a trance itt kezdõdik <#mf1>

EOX
Pulser - Point of Impact(Mike Koglin Remix)<#eljen>

Retteketet

yousendit-nél nem fontos e-mail címet megadnod a feltöltéshez!

Csáá! Hogy tudom feltölteni a livesets oldalra ezt: Shane 54 - Laptop Dj 06 on ETNfm 04-06-2005? Vagyis ha azt a yousendit oldalt használom akkor kinek az e-mail címét kell megadni elõször?