Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ronski speed & sebastian sand - sole survivor
még egy szmájlí is lemaradt a "nem utazgatok" után csak úgy elterelte a figyelmemet ez a new york-i buli hogy lehagytam 😛
őőő
őőő
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
őőő
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
és az elsõ villamos mikor m1?
egyébként a helyrõl mit lehet tudni? drágák a piák nagyon?
azér kérdem hogy hajnalban/reggel a vonat indulása elõtt szted mennyivel induljak el? ill. villamosok/metro jár akkor egyáltalán?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"