Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
vki még csatkalozni? 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
bazzz, mé nem veszed fel a telefonod????
ehh, de erre ugyanúgy ezt a xar metrópótló útvonalat adja ki :S
a blaha a bulihelyszín után hány megállóval van? 1-2?
jegyek mindehova érvényesek, de járatonként kell egy, vagy átszállójegy, vagy faszomsetudja 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
közvetlen ahogy feljövök a metróból ott lesz a megálló, vagy merre keressem?
ill. Dani meg zeneszerzõ barátunk, Peter Safranyos is ott lesz
ehh, most nézem hogy a délibõl nem megy közvetlen metró a blaháig, hanem ilyen metópótló buszra is át kell szállnom :S ez még mindíg így van, vagy csak elavult a honlap picit?
én is ott talizom danival
john marks - update (club mix)
01 Purple Haze - Adrenaline
02 Soliquid - Meerkat Fields (Original Mix)
03 Shane 54 feat. Soliquid – Attack of the Evil Tomatoes (Soliquid Remix)
04 Jochen Miller - India (Miller Dub)
05 Mr Sam - Lyteo (Rank 1 Remix)
06 Sam Sharp - Error
07 Marco Zaffarano - Confused
08 Marco V - Revolt
09 Elton D - Remember
10 Marco Zaffarano - Dazed
11 Soliquid vs. Greg Cumberdale pres. Bëlmondo - Sunshine Dust (Original Mix)
12 Soliquid pres. TS Project – TS Anthem 2005 (Hungarian Edition)
ma felteszem drom szerverre.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Hydroid - Blue Tubes (Original Mix)
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu