Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
még nem indultál el? ideje lenne!

a 200-as asot jó utitárs lesz a vonaton azthiszem 😛

robotnyk
no pol, thx
JAST
gyurcsány vs orbán
viccmesélés egymásnak.. érdekes adás 😄

JAST
ME nem marad el.

JAST
hja tóm... technika ördöge.

robotnyk
mégsenem, bot átvette a hatalmat
PResident Evil
náásose... ma dandyékkel tudatmodosulok ^^

robotnyk
aha
Narcotic Syntax
a tali meg a beesés az 2 külön dolog!😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
MR Marco V @ drom
váháháhááá

JAST
áh mi 11 fele indulunk aztán valszeg borároson ugrunk fel vilire és éjfél fele esünk be.

Narcotic Syntax
na szoval ott tartunk h fél 11 kor a Blahán a MC Donalds elött tali! opm,cyrus, én meg sáfrányos ! 😊)
vki még csatkalozni? 😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
htxgyereteis!😊

JAST
Robo zajongsz ma?

PResident Evil
jo pardéjt! :p

JAST
Kris Oneil @ drom...

<#pias><#vigyor3>

megmondom mi lesz 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Narcotic Syntax
mi talizunk a blahánál aztán majd lesz vmi !

JAST
sry azthittem Blaus az 😄

JAST
kb, nyugatitól 4 megálló oktogontól 3, tehát bulitól elvileg 2 megálló kb

Jast!
bazzz, mé nem veszed fel a telefonod????
ja szerintem is az lesz 😊 moszkva tér, aztán onnan villamos

ehh, de erre ugyanúgy ezt a xar metrópótló útvonalat adja ki :S
a blaha a bulihelyszín után hány megállóval van? 1-2?

JAST
hát olyan sûrûn jár mint a metró, tehát elég gyakran, asszem nem kell rá külön jegy.. de este nincsenek ellenõrõk csak max deákon örsön meg ilyen nagyobb helyeken.

inkább csináld amit jast mondott, az is jó.

jegyek mindehova érvényesek, de járatonként kell egy, vagy átszállójegy, vagy faszomsetudja 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mikvannak 😄

és ez milyen gyakran jár? kell erre külön ticket?
közvetlen ahogy feljövök a metróból ott lesz a megálló, vagy merre keressem?

JAST
na akkó írok is neki msn 😊

JAST
nem valóban homokoznak a szakmunkások azé mondtam h 1 megálló moszkva térre és onnan 6os villamossal akár blaha akár elõbb leszállva bulihelyszín a legeccerûbb útvonal, blahán nem áll meg a metró...

lol, veled is pl! mik derülnek ki, mi? 😄
ill. Dani meg zeneszerzõ barátunk, Peter Safranyos is ott lesz

metrópótló van, felismered, nagy kék volvo busz, M2 felirattal az elején 😄

nemjeleníti meg <#nemtudom>

ehh, most nézem hogy a délibõl nem megy közvetlen metró a blaháig, hanem ilyen metópótló buszra is át kell szállnom :S ez még mindíg így van, vagy csak elavult a honlap picit?

kikkel ?

én is ott talizom danival

JAST
JAST
ha otthonról jönnék én is blahára mennék 28as villamossal 😄

a blahánál találkozunk 4en úgyhogy csak nem tévedünk el 😛

JAST
majd utánna lesek 😊

JAST
amúgy ott az utvonalterv üsd be erzsébet krt 39 (asszem itt van buli) és megtód nézni hogy esik oktogonhoz képest.

kicsit keményebb zene, mint amik itt elhangzottak mostanában, de szerintem neked (is) bejönne 😊

JAST
hm talán hallottam már róla, de nemtóm :/

ez ismered?
john marks - update (club mix)

JAST
hja, ava mea val együtt. na meg ma este is lesz jó zene dromon amit ajánlok mindenkinek 😛

neked már megvolt az original mix? <#wow2>

JAST
Soliquid Live @ ProxozTK 01.07.05

01 Purple Haze - Adrenaline
02 Soliquid - Meerkat Fields (Original Mix)
03 Shane 54 feat. Soliquid – Attack of the Evil Tomatoes (Soliquid Remix)
04 Jochen Miller - India (Miller Dub)
05 Mr Sam - Lyteo (Rank 1 Remix)
06 Sam Sharp - Error
07 Marco Zaffarano - Confused
08 Marco V - Revolt
09 Elton D - Remember
10 Marco Zaffarano - Dazed
11 Soliquid vs. Greg Cumberdale pres. Bëlmondo - Sunshine Dust (Original Mix)
12 Soliquid pres. TS Project – TS Anthem 2005 (Hungarian Edition)

ma felteszem drom szerverre.

JAST
jobbkésõbb mint soha 😊 ava mea rmx powaaa 😄

JAST
blaha irányába, de jobban jársz ha oktogon után 1el szállsz talán :/

AMD Norbee
Jó kis szám!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

FreeHome
Ezt szereztem be!
Hydroid - Blue Tubes (Original Mix)

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

king13
A Passport Kingdom Of Netherlands-on is rajta van a 2Day az is elég jó szám szerintem, bár azon a lemezen a legjobb szám a Dogzilla - Without You 😛
Én mondjuk az ASOT-ot most nem nagyon tudtam hallgatni mert Helyszínelõket néztem, de sebaj egy 10perc és sztem már úgy is jönni fog lefele 😊

őőő