Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
schõn jó dolgokat csinált. viszont soha nem játszott technot
JAST
2003ban is szar volt... Schõn, Slam JR, PVD, Budai... már akkor is technoban éltek.

robotnyk
az nagyban a freeeseknek (PG) volt köszönhetõ, sok minden miatt változott meg azóta. a freee is ellaposodott, a közönség felhígult, plusz a sziget sem a legjobb környezet a stílusnak.
ha a felhígulásról van szó, épp ma láttam a palace nyári felhozatalát, hát 3-4 éve sem volt olyan iszonyú underground, de ami most van, az szánalmas.
Alien!
pfff...emléxem 2000-ben,PVD,Nick Warren,Deep Dish,Layo and Bushwacka,Guy Ordanel,Cj bolland...akkor még foglalkoztak vele.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
pffff.....eleve az egész idei sziget dance aréna katasztrófa... technora épül az egész...kb pont dykra vagyok csak kiváncsi....hogy egy nagyszerû trance szett után
hallgathassam Kühl monotonitását....ezthogysikerült összeválogatni?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JAST
sztem félórát még rápakol...

Narcotic Syntax
én se értem mér 1,5 ora. lehet h aznap még máshol is fellép és emiatt? 2003-as pvd télleg nekem is meghatározo buli volt !

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
jó nekem életem bulija 2003as dyk @ sziget, na de most csak 1,5 órát jáccik ami nagyon kevés 😞

Narcotic Syntax
de hogy mér nem találok egy picsa mixet, saját tracket vagy bármit ettöl a kris-tol.??????

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
igen de azé ne hasonlitsuk össze a 2 'müvészt'

paul bácsi sokat le tett már az asztalra. ö nem fog 2 lepedöér játszani neked. ez a kris meg örül h játszhat valahol. ezzel nem lekicsinyitem de hát ezvan.

JAST
lesz az is...

franco
inkább a midnight journeyrõl mesélj <#nyes>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

JAST
akkor majd ingyenes ts-eken tali római parton, elsõ 23án!

cSuwwi
én... nem. holnap lan partyzom aztán józanodás/alvás péntek déltõl szerintem szombat délig

shit happens

"bazmeg épülsz lefele"

és büszke vagyok rá !!!! 😄A😄:SD:ASD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
bazmeg épülsz lefele

ha 3x nem mondtam akkor eccerse

mekkora egyenletek 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
5k 24 óra szigetér

de nem erõszak a disznótor

attól függ mennyibe kerül 😄

JAST
jó az 5 rongy 1,5 óra dykér ez meg 2 rongy 2,5 óra Krisér...

franco
PVD-re csakjön majd mindenki

franco
melyik danival?

kiderül h mindenki ottlesz csak énnem akkor kuki lesz a popsiba !

teisjösz mer mostdumáltam le danival 😄

franco
toborzás <#wilting>

JAST
Csuwwi Te nem jösz pénteken?

vagy mindkettõ 😄

cSuwwi
dc-rõl lekaphatod külön-külön is õket, itt egyben fog lemenni...
8 körül indul

shit happens

franco
vagypedig verekedni 😄

cSuwwi
ezek után már biztos nem fog menni 😛

shit happens

énse ismerek senkit se (még) a bulin lévõ emberek közül, megnyugodhatsz 😊

na azmeg a másikfele 😄

JAST
jaj ne is mond, 1 óra és megjönnek õsõk...

franco
jajjhát nem mindenki ilyen kemény meg önálló, hogy pölö egy hétig egyedül hagyják a szülõk 😛

JAST
igen, megverünk 1 viperával és kirúgúnk a kávézóból.... ha van kedved gyere le, ha meg nincs akkó meg ne siránkozz itten...

VinylToy
Pont nyolckor elindul mert akkor beállítom a felvételt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nemismerlek tégedet se zotyot se opm-et se, és félek hogy valami rosszat akartok :o

JAST
a fenéket sírsz má annyit, nem tucc eljönni helyszínre? semeddig se tart...

NEMIS MER FRANCO NEMÉRRÁ EGYEDÜL MEG NEMAKAROK MENNI JASTOT MEG NEMIS ISMEREM ÉS AZÉ NEM !!4 :'((((

franco
asszem nekem az arminos megvan

érdemes felvenni valameiket?

cSuwwi
ha senki sem hallgatja, vagy max. 1 tag, akkor kampó...

nyolcra tervezem, majd meglátjuk

ha a mixek eredeti méretûek (nem vágottak, akkor ez lesz a menetrend)

~20:00 -- SW 2005 -- Laidback Luke
~21:30 -- SW 2005 -- David Guetta
~23:00 -- SW 2005 -- Audio Bullys
~23:40 -- SW 2005 -- Megamix
~00:10 -- SW 2005 -- Armin van Buuren
~01:40 -- SW 2005 -- Marco V
~02:40 -- SW 2005 -- DJ Jean

(az eredeti kiírásból számítottam át)
Akit érdekel, és még nincs meg neki, fülelje :]

shit happens

JAST
hehe 😊

franco
<#worship><#worship><#worship><#worship>

JAST
bár ferry új mix albumát végig várhatnád...

JAST
könnyû azzal dolgozni amit feltettem nagy nehezen mi? 😛

cSuwwi
este nyóctól szenzésön nájt et drom rédió (sorban az összes ami vót)

shit happens

franco
+ mondtam

franco
tehát csak a szokásos

amúgy kanyád 😊

franco
egy szóval se megyek, mivelhogy vidéken leszek

JAST
én szerintem Zotyónál melegítek vmi jó kis piával... Cyrusékban ne bízz, mer megígérik h jönnek aztán el se indulnak 😛

tatabányáról indulok vonattal

de valahol találkozhatunk elõtte ha gondoljátok, aztán együtt megyünk a helyre 😊