Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow1> az jó?

king13
wow thx, végre egy rendes tracklist hozzá 😊

ja és: Fischerspooner - Never Win (Benny Benassi Remix) - nekem ez jön most be nagyon 😊

őőő

JAST
in my waitinglist:
Peaktwins - Dreamer (Alt + F4 rmx)

<#nezze>

Shane 54 Laptop Dj 007 on etn.fm (02-07-05)

01. David Arnold - Tomorrow Never Dies (Opening)
02. Quasar - Oktober (Monkz mix)
03. Above & Beyond and Andy Moor - Air For Life (Original)
04. Oakenfold vs Tiesto - Time Of Your Lethal Industry (Laptop Dj Mashup)
05. Lilli Hayden - Anything (Gabriel & Dresden 313 Dub)
06. Andyí Moor vs. Duran Duran - Halcyon Wild Boys (Laptop Dj Mashup)
07. Dj Koris vs. Djule - Belvedere (Mesh remix)
08. Libra Pres. Taylor - Calling Your Name (Shane 54 Acapella)
09. Fire & Ice - Para Siempre (Woody Van Eyden mix)
10. ATN - Miss A Day (original)
11. Dj Koris vs. Djule vs. BT - Sense Of Gravity (Laptop Dj Mashup)
12. Yanneva - Les Parilles (Original)
13. Duran Duran - A View To A Kill
14. Jean Michel Jarre - Equinoxe 4 (Original 1978 mix)
15. David Arnold feat Aimee Mann - Nobody Does It Better

JAST
pvd edit + deep mix 😉

king13
Agnelli & Nelson - Holding Onto Nothing
én ezt hallgattam nagyon sokat sztem nagyon jó 😊

őőő

Narcotic Syntax
és volt egy bizonyos hudson street cimü opuszuk is. de imadtam!!!!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
Shiver is jó.

<#merges2><#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

hmm..mocskosul kimaradt az életembõl az everyday 😊

Armin van Buuren feat. Justine Suissa - Simple Things <#eljen>
kellemes darab!

mondjuk jómagam sem vagyok nagy A&N rajongó..eddig egy (régi) szám jött be tõlük, az 'El Nino' (Matt Darey Latino Remix)

Ez érdekes, mert õk az Everyday-jel futottak be mocskosul.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

lange jó dolgokat szokott csinálni, majd meglesem! 😊

agnelli & nelson - everyday (lange rmx) <#miaz>

hmm..nemtudom mi lehet a titka az a&n mixnek, bár tény hogy az 'Agnelli & Nelson' név jobban cseng, mint a 'Space Brothers'...ez utóbbinak kicsit kommersz,gagyi felhangja van, ami úgye nem illik egy komoly mix tracklistájába hiába jobb a remixük (legalábbis számomra), lehet fura oldalról közelítettem meg a dolgot, de lehet benne valami 😊
vagy mert menõbb, eladhatóbb név az 'Agnelli & Nelson' mint az SB..jobban harap rá a nép, vagy kitudja 😊
végülis az A&N ma is jelen van a szakmában, ellenben az SB-vel, akik nem igazán tündökölnek manapság semmi jóval 😞
mondjuk jómagam sem vagyok nagy A&N rajongó..eddig egy (régi) szám jött be tõlük, az 'El Nino' (Matt Darey Latino Remix)
hmm..no ez jól ki lett vesézve, remélem érthetõ voltam 😊)

szal SB remix roxxx! 😊

Alien
Elõször nekem is onnan volt meg 😊)

Alien
<#kacsint>

JAST
nekem az a zene akkor tûnt fel mikó náksiék bevágták a sunshine 2re. utánna felfedeztem a slam jr cd-n az a & n rmx -et is 😊

franco
nyugiak

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Igen, én is azt néztem, hogy a SB mix az valami állat, viszont egyéb kiadványokban általában a A&N mix szerepel.

Az A&N mix sem rossz, 4,5 perc után nagyon beindul, addig tényleg elég lazulós.

JAST
1 másik csoport 7 fele megy, de én nem sietek, 22kor kezdõdik a páré úgyis.

komolyrafordítva kb mi is 8 felé tali francoakkal a nyugatinál, szal sztem nem vet meg valami jó nedût õ sem 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JAST
a szokásos.
jó buli lehet eccer kipróbálom én is, elmegyek a bejáratig azt go home 😄

megyünk francoakkal de én csak a bejáratig <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JAST
nah PVD holnap?
kijön? kivel jön? miért nem jön? hol tali? és hány órakor?
alapötlet 7-8 fele tali nyugatinál aztán ivászat és sziget levegõjének rontása.

scot projectnek 2 nagy száma tetszett régebben:
a 'U' és a 'The Feeling'
aztán a késõbbi zenéi vhogy már nem jöttek be, de a fönti kettõ hatalmas!
(igaz hogy majdnem egy kaptafára készült mind2 )

szerintem a space brothers remix a legjobb, az agnelli & nelson féle verzióban teljesen elvan rontva a szám hangulata..több remixet nem hallottam belõle, de nem hinném, hogy bármelyik is tudná überelni a space bros. remixét!

viszont az a&n féle verzióban is lehet vmi szép és jó amit nem vettem észre, hisz slam jr. is azt a verziót tette föl anno az egyik strictly trance mixlemezére..és õ már tudhat valamit 😊)

Nekem az a három (3 perces radio edit(?), Space brothers mix meg az Agnelli & Nelson mix) bõven elég.

Zenére csak vész esetén használom az eDonkey hálózatot, mert nagyon sok a szemét; de pár trance-es DC hubról sikerült levadászni. Azóta meg már az ultimate megoldást már megtaláltam: úton van Angliából a cucc promo CD-je a fenti 3 változatban.

JAST
én Scot Project fan voltam eléggé mivel ugyanúgy raszta hajam volt mint Scotnak. bakeliten csak 2 Scot zene van meg, na de mp3ban... 😊

hárdháuz dzsenörésön !4324

3Error
A hardtrance-et, eseleg hardhouse-t mennyire szeretitek? Pl.: Dj Scott project remixek, K.D-Smith and Mark Tall presents passive resistance, Lady Dana (amíg még nem hardcore) meg ilyesmik...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#wave>

egyébként az overnetet ajánlom, Garfield, ott legalább 15 féle remix van Liquid-böl 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Azért köszi neked is, hogy megpróbáltad. <#integet2>

Nem, tavaly év végén és idén hallottam többször is és roppant mód idegesített, hogy még csak azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák. De most, végre. (Single már vadászat alatt. Addig is egy kis nosztalgia jön majd, remélhetõleg vele meg vele.)

fel a fejjel, majd legközelebb!

3Error
<#vigyor5>

"Régóta kerestem már"

egész véletlenül nem 5 éve? <#vigyor3>

Azaz, isten vagy.

Régóta kerestem már, de nem is gondoltam volna, hogy ilyen régi (2000-es) szám.

3Error
Gangester - Last Night I Was Dreaming ?

JAST
<#wave>

VinylToy
én is erre gondoltam legelõször.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Alien
Liquid - Orlando Dawn esetleg? 😊

franco
na mivan srácok? senki se megy sziget van Dyk-ra?
pár hete még nem ez volt az állás 😛

(Jast hazajöhetne már)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Hatalmas OFF, de a stílus miatt gondolom, itt talán többen tudnának segíteni.

Keresek egy számot. Stílusra dallamos dance, esetleg eurotrance (Alien? <#vigyor3>), férfi vokállal. Az elmúlt hónapokban többször is hallottam, szóval akár idei is lehet.
A szöveget sosem hallottam, csak az egyik félsort, valami "always sunday morning" vagy valami hasonló.

Gugliban meg egyéb ilyen helyeken semmi használhatót nem találtam, lehet, hogy az idézett rész nem stimmel?

Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül hogy a ID&T feat. Baarsclan által mixelt Sensation White 2005 Megamixben 5perc:45ms-tõl milyen szám megy?Ha valakinek megvan és megnzéné örülnék mert nagyon tetszik ez a rész.Ha valakinek nem lenne meg az ma este meghallgathatja 21h-tól az alábbi címen: http://80.99.170.39:8000/listen.pls Az adás ideje alatt pedig kapcsolatba léphet velem az [email protected] MSN címen! Elõre is köszi!
3Error
valakinek nincs véletlenül meg extendedben a Clint Fabian & DJ K-Ray - Horizon c. száma? (Sterbi hyperoxid trance-én volt rajta, meg ne kövezzetek !<#vigyor3> de ez kib. jó és szép trance szám, de sehol sincsen, csak cut)

tune of the week: tiesto - barber's bang bang 😄DDDDDDDDDDDD <#eljen>

Alien
További ajánlatok hátha érdekel vkit, jórészt újabbak 😄

Lacuna - Celebrate the Summer (Tune Up! remix), (Rocco vs Bass-T remix), (The Real Booty Babes Remix), (Marc Van Darc Vs. Cosmic Gate 2004 Extended Rework Mix), (Off Cast Rmx) ezekben nagyon jó 😄 van még több remix is ebbõl de ezek a nagyon jók 😄

Régebben lehet, hogy írtam de nem baj: Klubbingman - Revolution (Original Club Mix), (Cascada vs Tune Up remix), (Mike Nero Club Rmx)

Bulldozer - Dance (Club mix), (Maxx Da Bass Remix), (Yanou Trance Remix)

Sidney - Nobody Move (Rocco vs. Bass-T Remix)

Icarus - Funky Crazy (Original Mix) (Tune Up remix is ott lesz a szeren, már hallottam, csak egyelõre nincs jó minõségben még (úgy tudom legalábbis))

D-tune - Summertime (Extended Version)

Clubmaster - Summer Night Beatz (Club Mix)

Bolenski Beat - You're My Heart,You're My Soul (hmmm eléggé a Dance Nation jut róluk az eszembe)

Barrcera - Secret of love (Central Seven extended remix), (Alex Megane Extended Mix), (Roland Kenzo Extended Mix)

plusz természetesen amiket a #9637-ban és a #9641-ben írtam 😊

<#buck><#vigyor>

Alien
Danielle Paris - I Cant Stand it (Cascada Mix Edit)

imádom a csaj hangját <#rinya><#rinya><#rinya>

Dani20
<#duhos2>

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"