Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
milyen video??
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ez is ment a bulin ! de nem paul-tol 😛
Guiseppe Ottovanni - Linking People
(a Nu NRG 1ik tagja)
jó de elég eccer is w y n, inkább lett volna close horizon vagy perasma...
Sterby tudtam h aránylag jó lesz na de a bpm különbség...
"Na de Karcsi mi van veled?" 😄DDD
06 meg a 26 miért lenne ugyanaz? original mix = gabriel and dresden mix
Sterbicigli egész jó zenéket játszhatott, ahogy olvastam, de nem nagyon kockáztatott...
😄_S😄_SA😄S_A:S_AD:S_S:A_:SA_D:S_DS:
vittem magammal tracklistát író embert, néha azé besegítettem 😉
OPM-nek szívküldi még ez is: Sterby pörgette Andain-t.
Narkósnak üzenem h sorry, DK-re mondtam h Remy-s zene, nem baj azé majd átküldöm msn...
hja, lakáskulcsom nem csodálom h nem találtam, mivel itthon hagytam <#idiota>#idiota>
amúgy nem volt rossz, Zotyónak zúzda lett volna, néhol még nekem is az volt. Ha kikellett volna fizetnem az 5 rongyos beugrót akkor csalódott lennék, de így freeben megérte elmennem, elis fáradtam a 18. szám környékén. (Sejthettem volna h az az acidos zene Emmanuel Top) viszont a 11es számra egyáltalán nem emléxem hogy lett volna :/
smsfalról a legjobb duma: Na ezért 0 a világ legjobb DJ-je...
áhh ezen mekkora népöröm volt 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
erre tisztán emlékszem ! <#wow2>#wow2><#ravasz1>#ravasz1><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
01. Tillmann Uhrmacher - The Pride In Your Eyes (Om Nama Shiva)
02. Simon & Shaker - Make It (Dub)?
03. ID
04. ID
05. ID
06. Markus Schulz feat Departure - Without you near (Original mix)
07. ID
08. Paul van Dyk - The Other Side (Original mix)
09. ID
10. Naxos Project - Cold Fusion
11. Marcos - Just for a day (Marc van Linden remix)
12. Guiseppe Ottovanni - Linking People
13. Freefall - Skydive (Unknown Dub mix)
14. ID
15. Smith and Pledger - Northern Lights (Original mix)
16. Emmanuel Top - Mars (Kai Tracid Remix)
17. Martin Roth pres Hands on Keane - This is the last time (Paul van Dyk edit)
18. Marco V - False Light
19. Philippe B - Like You Do
20. Krzysztof Chochlow - Release
21. DK - Murder was the bass
22. Marcel Woods - Adrenaline
23. Paul van Dyk - Time of our lives (UK Club mix)
24. Paul van Dyk - Crush
25. CJ Stone - Shine (Heart Of Stone remix) (Paul van Dyk rework)
26. Markus Schulz feat Departure - Without you near (Markus Schulz remix)
27. Paul van Dyk - For an Angel (Marc van Linden remix)
jó lenne vmi liveset azoknak, akik nem lehetnek ott, vagy jast bácsitól egy tracklist, bár ez biztos lesz 😊
shit happens
ügye mindenki tudja honnan van?<#miaz>#miaz>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Zenon = Bobina + Kaveh Azizi
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
nézzétek meg figyelmesen a 6-os trackcímet 😄