Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
01:03 Dani20: púúúúú

de öccázé' nevetek 😄D

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Dani20
én szar viccet még sose mondtam !

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Alien
East Rockerz - Sound of My Dream (TechnoRocker Remix) <#worship><#eljen>

franco
szar poénok all-star ma éjjel 😄

Dani20
DVD!

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

mennyünkmennyünk :d

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
PVD?

king13
konkrétan a lemez elejét (tehát nem rothert) tartottam gáznak...ja és rother még aránylag be is jön ami nekem a legrosszabb volt az az Arcadia utáni szám na az tényleg nagoyn nem jön be 😊
amúgy nem értem attól hogy nem tetszik az electro már rögtön kommersz-zene szeretõnek hiszel vagy mi? 😄 csak azért mert már több hozzászólásodból is valahogy ezt vettem ki <#fejvakaras>

őőő

annak nincs köze hozzá h te ismered e vagy sem csak az ilyen zenét ami sokkal kevesebben ismernek mint a kommersz zenét valószínûleg kevesebben is szeretik....és én ugyértettem h te az electrot (pontosabban rothert) gáznak tartod pedig egyáltalán nem az és nem lesz az akkor se ha electro soha nem lesz divat....

keep it minimal

Alien
privi ment 😊

robotnyk
alien, nem írta az msn hogy listába vettél volna.. sztem küld azt a címet priviben, mert lejár augusztus 😊
juhúú

Solarstone feat. Jes Brieden - Like a Waterfall

length - 7:17
size - 16.7mb
qual - 320kbps

3Error
hmmm... mostmár meg kell hallgatnom ezt a lemezt, fölkeltettétek az érdeklõdésemet... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

king13
ezt most nem értem? meghallgattam nem tetszett _sztem_ gáz, ettõl még lehet jó zene, mi köze van annak ahhoz hogy ismerem-e vagy sem? 😊 lehet hogy nem fér bele a "trance látókörömbe", mondjuk milyen topikban is vagyunk Trance & Dance? csak meglepõdtem, mert nem azt mondtam hogy "ez egy rakás szar", hanem azt hogy sztem gázos az elsõ cd eleje.

csak elcsodálkoztam ezen, FC-tõl kicsit mást vártam, a 2-es cd eleje az már igen, bejön, bár a nature one-os setje azért jobb volt sztem 😊

őőő

nem baj, csak szerintem kurvára nem "gáz" zene attól mert sokan nem ismerik.....

keep it minimal

jó én nem szeretem a kommersz zenéket ennyi igazad van nemkell atb elé a köcsög....😛

keep it minimal

robotnyk
szerintem inkább az a gáz, hogy egy kõkommersz trance dj úgy próbál újítani, hogy a trance szettjeibe oda nem illõ kevésbé overground zenéket pakol
Nh Shevits
mi lett szegény Max Graham Yes feldolgozásából is... (Owner of a Lonely Heart)... egy idõben (megjelenés) még szerettem, viszont mikor már minden rádióból 2percenként ez szólt... hát ja kicsit unalmas..

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ezt nehéz megmagyarázni...
de valamiért az olyan zenét nem hallgatom szívesen, ami minden 2. utcasarkon bömböl a rádióból 😞 lehet az akármilyen jó...

furcsa hogy a trancet próbálom terjeszteni, egyre több emberrel megszerettetni, közbe meg nem akarom hogy mindenki ezt hallgassa 😄

<#taps>
köszi, mingyá ránézek a dc-re
Igen, ezt én sem értettem sose, hogy ha valami kommersz, az miért lesz automatikusan szar is?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

king13
fikázta itt valaki? <#fejvakaras> csak azt mondtam nem tetszik, vagy tán már ez is bûn?

őőő

attól, hogy komersz vagy inkább kommersz, miért volna köcsög ? <#fejvakaras>

jó de Atb egy komersz köcsög rother meg elektrómester😛

keep it minimal

Fogalmazzunk úgy, ízlések és pofonok.

Tudod, mint neked az ATB. <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ne merd fikázó szóval illetni rother!!😄
jah danival kell h egyetértsek😉, épp ezért csodálkoztam h fölkerült a cdre.....

keep it minimal

Dani20
rother minden csak nem gáz ! max nem illik bele a trance látokörötökbe!!

king13
szintén ez az egyes cd elég gázul kezdõdik <#shakehead>

őőő

Én már a Tim Deluxe-nál sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége. <#nyes>

hmm? csak csodálkoztam h ferry anthony rothert játszik😄

keep it minimal

hát ja, ez tényleg nem a te stílusod 😊 erõsen house szagú

Dani20
ne legyé fikagép !😄

Egyelõre még csak beletekerve hallgattam bele, de amit hallottam, az nagyon-nagyon nem jött be. <#szomoru2>

<#eljen>

hja, errõl beszélt 😊

EOX
Agnelli_And_Nelson-Shiver__Incl_John_Ocallaghan_Mix-Promo_CD-2005-DOC

Zotyó ennek a megjelenését vártad, nem?😊

Retteketet

Jah, olyasmi. Újra felénekelt vokállal, csak mint a neve is mutatja, itt két ének van: egy férfi és egy nõi.

jaja, bejövõs <#eljen>
ez a downtempo mix, amit te írtál, ambient zene?

Hát, a Hydroid dream mix az mindent üt. <#nyes>

épp tegnap szedtem le pár verziót belõle 😊 de ezt nem ismerem

original mix
octagens solid dub
hydroids dream mix

OPM:

Ez szerintem tetszeni fog neked:

Alucard pres. The 49th Line: Blue on blue (Downtempo Duet mix)

320 kbit, 22,8 MB

01. Anthony Rother - Father 😮OO

keep it minimal

prezi
"egy sörre haverom vagy"

idáig jutott el a tekintetem csak 😛

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Nh Shevits
éjszaka ingerlékenyebb az ember. <#alien> nem voltam morcos, csak úgy jött le. najó kicsit, mert már azt hittem megvan valakinek normálisan és tök örültem neki. nemharaxom nyugi. gondolom megtisztelõ <#vigyor>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Kíváncsi vagyok rá, mert tavaly Oakenfold bácsi mocskos egy jó dupla CD-t hozott össze belõle.

Creamfields - Mixed By Ferry Corsten

CD1
01. Anthony Rother - Father
02. The Skeleton Key - The Conjure (Steve Lawler Remix)
03. Coburn ľ We Interrupt This Program (Instrumental Dub)
04. StoneBridge vs. Ultra NatÚ ľ Freak On (Ferry Corsten Dub)
05. House Headz ľ Stella
06. Gabriel & Dresden ľ Arcadia
07. Tomas Andersson ľ Washing Up (Tiga Remix)
08. Hiroki Esashika ľ Kazane
09. Tim Deluxe ľ Reflections
10. David West featuring Andreas Hermansson ľ Larry Mountains 54
11. Fischerspooner ľ Never Win (Benny Benassi Remix)
12. Steve May ľ Blend Fortyľ3 (Luke Chable & Steve May Remix)
13. Split Second ľ Midnight Express
14. Signalrunners ľ 3000 Miles Away (Probspot Club Mix)
15. FB feat. Edun ľ Whoĺs Knocking (Ferry Corsten Remix)

CD 2
01. Elles de Graaf - Show You My World (Ferry Corsten Remix)
02. Above & Beyond vs Andy Moor - Air For Life
03. Underwater ľ Water Planet (Aerodrome Remix)
04. Menno de Jong - Tundra (Fierce Dub)
05. Duderstadt ľ Mahananda (Mystery Islands Remix)
06. Ron van den Beuken ľ Sunset
07. Lange vs Gareth Emery ľ X Equals 69
08. Brisky ľ Celestial
09. Smith & Pledger - Northern Lights
10. Ferry Corsten ľ Sublime
11. Genix ľ Red Vision
12. Josh Gabriel - Alive (Creamfields Edit)
13. Marc Marberg - Guarana
14. Marco V - More Than A Life Away
15. Fergie - Spin Energy (Gleave & Johnston Remix)

prezi
és ezért kell most egybõl morcosítani ?

Nh Shevits
bazz hát úgy megvan... fasznak kell rip-re azt mondani hogy megvan... ha akarom én is kivágom egy szettbõl...

prezi
jah és rip <#idiota>