204
Hol lehet ingyen SMS-t küldeni?
-
fbd195 #164 mi a 777 címe?
-
fbd195 #163 helló ez nem is válasz inkább kérdés.a www.vazu.com-on hol lehet magyarországi sms-t küldeni?mer nem találom -
bopeter #162 héj ez nem én írtam -
bopeter #161 Hiányzik MINDENED!!!IMÁDLAK!!HOLNAPRA SOK SIKERT!!!! -
WATERwebpage #160 vki adjon már netkukachoz jelszót! az a hülye kérdéses ldal nem dob ki jelszóóót!!!
-
#159 és aki nem számlásm megjól jár?:D -
Fülöp21 #158 szia -
DaEMoN007 #157 mittudomén,számlás vagyok és mivan pl. ha hozzászámlázzák?!vagy olyat nem lehet? -
#156 mér, ha fizetős, akkor hogy fizeted be? pff! -
DaEMoN007 #155 azt akarom kérdezni,h beregisztráltam az sms ac-re,3napi ingyen sms-t tudok kuldeni,csak annyi,h tényleg ingyenes ez a cucc? -
#154 küldj rá spamat -
#153 köcsög vagy tudod-e? most küldjek cska azért egy mailt mer lusta dögvagy beirni ide.. nahát.. pff. -
ktiger #152 ÜDV!
Ha valaki tényleg ingyen akar telefonálni magyarországi vezetékes számokra ,de 100°%-osan ingyen az irjon egy mailt!
Ez valóban működik és nem szakad meg fél perc után! Nem Skype és nem voip.
Már fél éve zökkenőmentesen telefonálunk 0,0 Ft-ért.
Ha érdekel irj és mondom....
További kellemes napot!
Üdv:lacko
[email protected] -
pspguru #151 a zyb.com-ot hogy kell használni???? -
#150 sztem azért mert a 244 ft az kedvezmény. mert nem 3600 ftot vettél rá hanem vmi jó drágát. és a kedvezményeket nem lehet ilyenekre felhasználni:( -
#149 ezzel az ingyen MSM-el ha választkapok tudom fogadni a gépen?
egy kicsit off:azt nem tudjátok mitől lehet h az egyenlegem 82+244 Ft. és ha emeltdíjas 160 Ft-os SMS-t küldök azt írja h nincs egyenlegem töltsem fel.ez azért van mert az egyenleg ketté van osztva vagy mi? -
MDani #148 Van olyan hely, ami tényleg jól működik?
www.3gmedia.tv -
#147 ya. és.. a legszebb az hogy én már vagy 5 e-mailt irtam a qrva ügyfélszolgálathoz.. rendes malcimről meg az oldalukrol is és ba*znak válaszolni.. -
fradista91 #146 Ezt már én is megszívtam... -
#145 Egyetértek. A WEB-SMS SZ*R!!! Kifizeted a pénzt és hiába van 5 ingyen sms-ed képtelenség elküldeni. Az óránként küldhető SMS-ek száma kb 30-40, de ezt több száz user próbálja küldeni. Így minden óra első 5 másodpercében ha elég gyors vagy, akkor talán tudsz küldeni egyet. Szánalmas, pénzlehúzás, NEHOGY küldjetek miatta emeltdíjas sms-t a regisztrációra! -
miklosch #144 http://thesmszone.com/?ref=miklosch
ez teljesen ingyenes, elsőre csak 1sms/nap, de lehet szerezni krediteket bizonyos honlapon való regelés után! -
#143 szerintem ez a web-sms egy rakás kaki.. és tuggyátok mért? mert az óra eljén lehet elküldeni az üziket mer utánna kiirja hogy ebben az órában nem küldhecc már többet. és nkm egésznap ezt irta amikor óra 20 és óra 59 között probáltam meg irni.. -
retek683 #142 http://www.web-sms.hu/?ref=1661
Ingyen sms-es oldal csak regelsz is utána napi 5 ingyen sms + még az extra smsek amit kapsz a meghívókért.
ui:. 160 ft a regelés is utána nem kell má semit se fizetni nem havidíjas ha má ecce regeélsz akkor végtelenségig tag vagy is sms-hezhetsz -
abonyitomz #141 INGYEN SMSek Magyarország összes hálózatára CSATLAKOZZ MA!
KATTINTS a Linkre nem fogod megbánni! több százan használják!
Jó SMSezést , többet nem kell fizetni érte! -
mizu #140 mizu -
#139 Halli mindenki... én négy MOST müködö sms-oldalt véltem felfedezni...
Lám:
nincs REG, de telefonfüggő
REG van, gyors, beír6sz küldőnek bármit. Reklám nélkül bárhova küd! (tipp)
Itt 10 DEMO (csonkolt) sms-t küldhetsz... de többször is regisztrál6sz, nem kér telszámot.
reg kell, korlátolt, és +1000-es számról küld -
#138 köszi frag ! isten étessen! :D -
Frag #137 Csak működő ingyenes SMS küldők leírással: http://ingyen-sms.uw.hu/ -
#136 ez működik MO ra?
régen nem ment csak ausztrálián belül -
#135 ingyenesms
thesmszone.com -
:) #133 hali ezen az érdekes oldalon van a linkek részen egy ingyen sms küldés
linkek menüre klikk -
friton #132 hali mindenki -
Takezó #131 asszem, szal már hagytam is -
OPM #130 csak 5 db ingyenes itt is?? :( -
kulcsar1 #129 gabo vagyok
-
#128 a megbízhatósága....
az a baj -
#127 danika 2 vagy chappy 2? -
Takezó #126 a www.vazu.com-mal mi baj? én kipróbáltam - egylőre saját számra - és tökéletes -
Takezó #125 bant kapott :) -
#124 Én nem csak egy büntetőpontot adtam vonla neki,az tuti....