29
-
Rive #29 Nemigen tudok én efféléket...
Néhány fejlesztői rendszert szétküldtek: Európának is jutott egy példány, pl. :D -
Rive #27 1. Egy tömeggyártásba került procit már valóban nehezebb azonosítani, bár egy utólag beégethető ROM-ot megvalósítani nem nehéz: az Intel csinált már sorozatszámmal ellátott procit. A tesztrendszerekre viszont nem merném rámondani, hogy tiszták...
Pláne az alaplapokra, pontosabban az alaplapokba belepakolt BIOS-ra: azok ugyanis a sorozatgyártásba került példányokban is azonosítóval vannak ellátva.
2. Nézd meg a levélcímemet, az adataimnál. -
#26 az ellenőrzőkód valószínűleg valamilyen szinten azonosítja a procit is, de sztem bőven többet gyártanak 1 prociból, mint amekkora az ellenőrzőkód, aminek ráadásul tartalmaznia kell a stepping, family, model adatokat is, illetve kell benne lenie véletlenszerű résznek is. asszem.
akkor hol dolgozol? -
Rive #25 Ha én csinálnék egy ilyen ellenőrző-kódot, akkor pl. a BIOS, VGA-BIOS ID-stringből is raknák bele valami hash-ot.
Ha én csináltam volna a tesztalaplapokat, akkor az ID stringje mindegyiknek más-más lett volna...
Magyarán: nem vagyok benne biztos, hogy az a bizonyos ellenőrzőkód, valamilyen jól kódolt formában, nem teszi-e azonosíthatóvá magát a gépet is, nemcsak az eredményeket. Úgy gondolom, effélék nem csak nekem jutnak eszembe ;)
Nem az IBM-nél dolgozom. -
#24 rive: te véletlenül nem az IBMnél dolgozol? -
#23 akkor talán mégsem magas... -
#22 és akkor mi értelme kivágni az ellenőrzőkódot? ez nekem magas: ah kivágják az ellenőrzőkódot, aztmondhatják a bíróságon, hogy kamuztak? -
Rive #21 Mint kiderülőben van, az ellenőrzőkód kivágásának az oka valószínűleg a retorzióktól való félelem. Ugyanis az említett teszt közlése egyértelműen az NDA megszegését jelenti - nyomozás folyamatban, bár, úgy tudom, feljelentés még nem történt. -
#20 amit azt a HWSW olvasók mind tudhatják(én is onnan tudom, nekem sosem tűnt vlna fel...)
tehát a kép 1 digitákis fényképezővel lett csinálva, ennek köszönhetően nagyon könnyen észrevehető a jobb alsó sarokban az ellenőrzőkód kivágásának a helye, így a kép hitelessége kétségessé valik.
egyébként valóban meglheteősen impresszív adatok, nem tartom őket elképzelhetetlennek.
-
Rive #18 Ja igen, felmerül a kérdés: ha ez az olcsóbbik, akkor mit tudhat a drágábbik? -
Rive #17 A ClawHammeren? Miért ne? Ha jól emlékszem, ez lesz az olcsóbbik változat :D
Unatkozó rendszergazdák meg mindig akadnak ;) -
Supergamer_real #16 A Cebiten nyugodtan ment neki mindketto egyidoben.
Ha mar ott bemertek mutatni a sajto elott valszeg eleg magabiztosak.
Rive:Igen en is lattam a kepet... eleg elgondolkodtato, mind az eredmeny, mind a sebesseg amin ezt produkalta.
Mindenesetre amit a Doom3mal kapcsolatban mondtam fenntartom.Nem valoszinu (foleg az ara miatt), hogy ezen sokan fognak doomozni. -
Rive #14 http://www.tecchannel.de/hardware/936/index.html -
Rive #13 -
Gabest #12 Aki jáccani akar, az úgy is minimum egy szerverkategoriás gépet rak össze. -
Yeti #11 de lehet majd doom3mat is jatszani vele... -
Tompi #10 Doom 3 dedicated server! ;))) -
Supergamer_real #9 Ez szerverprocessor... nem valoszinu, hogy sok koze lesz a Doom3hoz... -
Tompi #8 Nem ez lesz a minimum config a Doom3-hoz??? :))) -
H3Lc2Y #7 és még a kép is milyen hatásos, nem?..... :) -
#6 De legalább hangzatos meg minden :) -
Gabest #5 Oktogon is lesz? -
#4 Egyetértek az elöttem szólóval...
AMD-t komálom, de azt ami itt le lett írva az csak blabla...
Teszteket szeretnék én is látni -
Bekomman #2 Ha az Itanium 2 is ojan lesz mint az előző akkor az AMD-nek jó eséje van. -
Bekomman #1 Hajrá AMD