winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre HDD regenerator a legjobb lövésed, ha az se segít akkor kuka... vagy "kizárod" a hibás részeket, de ezt is leírtam lejjebb vhol.
"The trees move. Do you not see it?"
Van nekem egy Maxtor 80 gigás winyóm és nem rég azt írta a gép mikor bekapcsolta,h lemezolvasási hiba. Ebbõl én arra következtetk h esetleg vmi fizikai hiba van. Tettem egy új oprendszer egy másik winyóra és rádugtam slave-nek a gép felismeri a hardvert de nem tudok rákattintani mert azt írja h nincs ilyen meghajtó és megformázni sem tudom. Nem tudnál vmi megoldást mert nem rég járt le a garancia és nem szeretnék újat venni hallottam egy progiról amivel a fizikai hibát is kilehet javitani de nem tudom a nevét!
Nem tud valaki nekem vmi megoldást a problémámra?
na most ezzel az volt a baj hogy ugy havonta elfelejtette a Windows és ujra kellet rakni😄 szal minden letörlõdött róla 😄
ezt megcsinált 2x ideges lett letöltöttem 1 HDD life pro-t és kiderült hogy 11%-os a winyómszal eég ratyi😄 azt irta : érdemes az adoatok sürün metése balbla bala😄
és általában 44-46 fokon ment. mondom egyefen talán csinál valamit
kb egy 4cmx4cm-es vetilárot ráceluxoztam és azóta nem csinálja 😄
szal már megy ezzel a ventilátorral 3 hónapja😄 és nem került semmimbe😄
de most veszek uj gépet
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Van egy 80 GB Maxtor vinyóm amin van jó pár badszektor. Ezt úgy próbáltam kizárni, hogy egy X nagyságú területet nem particionáltam. Kérdésem az, hogy lehet-e valamelyik programmal pontosan behatárolni, hogy mekkora területet zárjak ki? A Hiren's Boot cd programjait használnám erre. Próbálkozásaim már voltak, de a norton disk doktor és a norton disk editor nem látja a vinyót. Az is érdekelne, hogy használta-e már valaki a HDD Regenerátor programot? Nálam futott 3 órát, de a lemez 5%-ig sem jutott. A haladás jelzõn két csíkot ugrott csak. Mégegy kérdés a Maxtor Powermax programban a low-level formatot érdemes-e használni, ér valamit vagy csak ronthat a helyzeten?
Üdv: Jani
Vmi problema van a hazzal mert nem hajtja meg a winyot.
Zold led vilagit hogy be van kapcsolva de a winyo tuti nem fut.
Tudnatok esetleg vmit mielott visszaviszem?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Olyan gondolm volna, hogy ha letörlök valamit akkor nem jelenik meg a szabad hely a total commanderben, de a Sajátgépben sem! A másolásnál persze fogy a hely! Valamikor , ha letörlök valamit akkor meg hirtelen megjelenik az összes hely amit még az elött is töröltem!
Jó lenne, ha valaki tudna valami megoldást mert nem nagyon akarok win-t installálni!
vettem 1 maxtor 80 gigás vinyót a gép felis ismeri de a win intézõbe sajátgépbe, total commanderbe nincs ott
Tudna valaki segiteni?
Mondjuk ha a Biosban is ennyinek látja, akkor alaplapra gyanakodnék. Utána kéne járni Bios frissítésnek, ha támogat ATA133-at a lapja, akkor van esélye ...
valamint ha azt akarod - ha megvan a hiba - h az oprendszer ne 126 GB-nak ismerje fel, használd ezt.
nekem is volt ilyen probléma a 80 gigás maxtoromnál, ott egy hely olyan bad sectoros volt h hdd regen sem tudott vele mit kezdeni, külön particióba kellett "zárni" a bad sectorokat ahogy leírtam.
btw 1.: valaki tud-e olyan progit ami külön particióba "zárja" magától a bad sectorokat, nem pedig nekem kell manuálisan - esetleg sok helyet elvesztve ezzel - megcsinálni? 10 giga elvesztése így azért fáj, és van h "lezárt" rész elején és végén vannak bad sectorok...
btw 2.: valaki tud valami progit amivel a külön particiók egy és ugyanazon vinyón egyként kezelhetõek?
Költözés után jött ki a hiba, de pl. a Fahrenheitet költözés után is gond nélkül feltette (kb. 5 G😎. Azóta semmit nem tudok felrakni.
Pénteken installálni akartam egy játékot egy új, 160 GB-s vinyóra, mire az óra mellett megjelent egy sárga háromszöges felkiáltójel és egy szövegbuborék, benne:
A késleltetett írás nem sikerült. A ....../.../... adatok elvesztek. A hibát egy hálózati elem vagy hardverhiba okozhatta.
A winchester közben mûködik, a már feltelepített játékok simán futnak, törölni, adatokat mozgatni lehet rajta...
Mit lehet tenni?
Nagyon töredezett és/vagy szektorhibás a vinyód...ideje lementeni minden fontos adatot és formázni...
meg is csinálja, semmi hiba, de következö inditáskor ujra elöjön.
Mi lehet a baj?
NAgyon kellene a segítség!
Van egy 40 gigás maxtor vinyóm,aminek volt 2 partciója, ebbõl leformáztam a kisebbet (10 Gb) és megnöveltem a nagyobbik (30 Gb) méretét Partition Magic-el.
Ezt a folyamatot kb. 1 óráig csinálta,viszont ezekután nem lett betûjele a partíciónak,így fel sem ismeri pl.a total commander sem, és nem tudok hozzájutni a fáljaimhoz!
A PartitionMagic-ben van Browse fül,ott látom a fáljaiman,viszont nem kezdhetek velük semmit..
Csak úgy lehetne ismét használhatóvá tenni a vinyót ha leformáznám?Ezzel az a gond hogy igen fontos adataim vannak rajta.
Elõre is köszönöm!
Rádugtam a winchestert egy külsõ usbés kerettel egy laptopra és elkezdtem rajta futatni a hdd regeneratort, de olyan lassan csinálta hogy 200 óra lenne míg végig megcsinálná! Ha egy másik gépbe rendsen berakva futtatnám, akkor gyorsabb lenne, vagy hdd regenerator ilyen lassan dolgozik?
Egyébként nem lassítja le már a gépet a winchestert hanem usbén rádugva felismeri windows, de sajátgépe belépve már nem jelenik meg az ikonja... van egyáltalán értelem lefutattni rajta hdd regeneratort?
Köszi segítséget!
Már leformáztam és utána mûködött is faszán, de amikor telepitettem játékot egy 6gb.ést akkor kezdett kattogni.Vmikor egybõl kattog, vmikor meg egy idõ után.
Ja és a Mem 10 hibája tuti okozhat ujraindulásokat, ha más bajt nem vettél észre a memón kivül.
Ha a Memtest egy órán belül 10 hibát talált, akkor a memória simán lehet az újraindulások okozója. (azért annyit még próbálj meg, hogy kiveszed és visszateszed a modulokat utána újra teszt). Mivel egy hiba nem hiba a vinyódnak pedig valóban nem ártana egy hdd regenerator vagy teljes formázás...
már ha itt vagyunk.Tudnál vmilyen egeret ajánlani??gondolok én itt hogy hány dpi-is legyen meg ilyenek.Már kinéztem egy Trust márkájú egeret(800dpiaz jó? | Call of Duty 2 -õt játszom és ahoz kéne.
Egyébként hallottam ilyen vírusról is, ami addig baszogatja a fejet, amíg az fel nem sérti a lemezt. De lehet, hogy csak elektronikai/motorhiba.
Sajnos javítani nemigen lehet, fõleg ha a fej/motor a hibás, ha tönkremegy a fontos adatok visszaszerzése is aranyárba kerül. Szal backupolj rendesen, és végy másik vinyót.
Látom 40GB-os Maxtorod van, az a vékony. Na nekem már egy 30-as behalt egyszer, alig 2 évig bírta. Nemhiába nem gyártanak már ilyen slim HDD-ket.
Mi a problem?
köszi
próbáld meg HDD regeneratorral rendbetenni a vinyód, kb ennyit tudok kiokoskodni...
A gépem mostanában nem mûködött rendesen. Nyomtam egy memoria és vinyó tesztet. Memtest egy órán belül 10 hibát talált, vinyón meg 1,5% badsector van. A vinyóm: samsung 120Gb (sp1203N).
Mai nap folyamán befagyott gépem, vagyis nagyon lassú lett és nyomtam egy resetet. Innentõl kezdve nem tölti be windowst. Állandóan újraindítja magát töltés közbe. Rákötöttem egy másik gépre egy usb-és külsõ kerettel. gép teljsen belassult tõle és nem lehetett megnyitni a vinyót, egy hiba üzenetet írt ki, amiben valamilyen memóriát emlegetett (bocsi nem tudom ponotsan felidézni). Scandisket nem tudtam rajta futatni.
A többi chipsethez is van gondolom ilyen progi (SIS-hez is volt)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.