winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatás az Életért!
Tegnap miközben képeket retusáltam (elég nagy méretû képek, erõsen memória / swapfile igényes dologra kell gondolni) egyszercsak nagyon belassult a gép, aztán újraindult. Ezt eljátszotta egymás után 3-4x: elindítom a programot, fut egy darabig, rebootol a gép. Aztán már a windows magától is összeomlott indítás után néhány percel. Az egyetlen dolog amivel életre tudtam kelteni a gépet, az safe mode + rendszervisszaállítás volt.
A stabli rendszeren elkezdtem menteni a menthetõt, és mikor azokat a képeket akarom másolni ahol a hiba elõször jelentkezett, a gép mindig ujraindul.
Lefuttattam scandisket / töredezettségmentesítõt / vírusirtót a meghajtón, de egyik sem talált hibát.
Mi okozhatja ezt a jelenséget? :S
** azóta minden file -t le tudtam menteni a vinyóról, tehát kezdem nemérteni mi lehet/ett a baj...** viszont addig nem merem használni azt a partíciót, amig nem jövök rá ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Segits nekem légyszives abban,hogy a winyomat teljesen letudnám törölni mindent nullára leirnád nekem légyszi???? A segitséedet elöre is köszönöm!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Segitséget kérnék még pedig az,hogy hogyan tudnám a winyon lévö dolgokat törölni ezt a problémát hogyan lehetne orvosolni? a segitséget elöre is köszönöm!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
"The trees move. Do you not see it?"
:-)
thx
Miert baj az ha toled tudom?!
(nem tõlem tudod <#nyes>#nyes>)
Mar lehet van ilyen hozzaszolas, de irto surgos, es nagyon para a helyzet!
A winyo particioja linux particionalo kozben valamifele baki miatt, RAW-lett a Windows szerint, adatok sehol!
Recovery programok nemelyike szerint NTFS vagy EXT3. Ezek kozul pl. Zero Assumption Recovery is latja a fileokat! Az a baj, hogy ezekhez en shol nem talalok serialt es nem is merem mindegyiket hasznalni!
A kerdes tehat, mi az a modszer amivel ezeket az adatokat visszanyerhetem, vagy melyik az a progi amelyik biztsan full verzioban mukodik!?
Nagyon koszi!
Acronissal azt is megnézted h nincs-e rejtett partíció/partícionálatlan terület?
miamanó az omfg??
Acronic-ot letöltöttem, no defect-azaz nincs bad sector...
visszaállítási pontokat (felesleget) hol tom törölni?
az #1659-es hozzászólásban válaszoltam az #1651-esre, te meg azt hitted a tiedre írtam <#nyes>#nyes> oké, laza.
de hogy válaszoljak az #1658-ra:
nézd meg Acronis Disk Directorral, lehet h van olyan rész ami nincs partícionálva, esetleg van egy rejtett partíciód. de akár benyomhatod h lásd rejtett fájlokat, bár nehezen de összejöhet 11 GB-nyi rendszer fájl is (virtuális memória, visszaállítási pont, stb)
vagy... írj ki mindent pár dvd-re, és használd a low level format csodáját, majd partícionáld a teljesen üres vinyót ahogy akarod. egy ilyen kicsi vinyónál nem olyan hatalmas érvágás.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Valaki tudna nekem oylan programot modnani amivel meg tudom nézni hogy a winchesteremen hol vannak hibás szektorok?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Csavarokat takarnak, vagy esetleg lyukakat, amiket nem kéne elfedni ?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
az Xp pedig azt jelnti, hogy X a Pediken...
hol olvassak?????????????????????
egy kis segítséget kérnék.
C: winyómon csak az XP van, és a Progik könyvtár, illetve a user proilok.
ezek összmérete 17,6 Gb. a winyó 32(31,4) Gb-os. a foglaltsági info szerint viszont csak 3 Gb a szabad lemezterület...(28,6 a foglalt) hol van akkor a 28,6-17,6=11 Gb lemezterület?? ezek nem lehetnek rejtett file-ok... illetve: milyen progival lehet azt megnézni, hogy mennyi a bad sector a winyón?
köszi, szép napot Mkinek.
Van egy seagate sata vinyóm és nem tudok rá operációs rendszert telepíteni.A telepítés elején F6-ot nyomok, bejön a driver a floppyról de amikor leokézom hibát ír és leáll a telepítés.Mi lehet az oka?
De az a baj hogy elég soxor változnak az adatok minden honapba. 😞
csak egy tipp ha nagyon fontos dolgok vannak rajta vásárolni kellene meg 1 wincsestert és ara is felmásolni a dolgokat hogy biztonságban legyenek.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Mert az elmult két napban volt legalább 10 kékhalálom
Lenne 1 problémám.
A Párom könyvelõ és a HDTune2.54 Winyotesztprogival letesteltem
ugyam Bad Sector nem volt rajta de az adatátvitel kicsit gázos.
20% ig 0,6-33,8 Mb/s utánna szépen lassan megy le 15mb/s re
ez a winyo 20 Gigás Seaget de azért lenne fontos mert hát 4-5 éves bevallások vannak rajta és 5 évig mindent meg kellen tartanbi.
Lécci Segitsetek.
Köszi.
Sati
Ja
AMD 1200 Duron.
512 ram 133
Gf2 ti200
20gigás winyo
És az a kérdés nem haldoklik a Winyo electronikája ???
Most vettem egy Samsung 500 GB-os vinyót, de ha csatlakoztatom a géphez és partícionálni akarom, akkor azt írja ki hogy : Dinamikus Disc.
Valaki kérem segítsen!
Köszi!
Next PC upgrade: 2022
off: Shaba, jól emlékszem h te régebben SWG-ztél? és ha igen, milyen néven?
adott egy vadi új samsung vinyo 500 gigás sata2-es, +a régi 120as és 80 gigás (mind2 ata).
beraktam a gépbe az 500ast, bios mindent felismert, viszont a windows nem bootolt be, hanem azt írta, hogy hiányzó NTLDR. Gondoltam vmit rosszul dugtam össze, vagy bios beállítással van gond, így lehúztam az új vinyót, és mindent úgy próbáltam, mint volt. Úgy is ugyan ezt írta ki...Beraktam egy windows CD-t, hogy arra mit reagál, beállítottam cd romrol bootoljon, el is kezdte, de csak annyit csinált, hogy kiírta a hardverkiépítés vizsgálata blabla, aztán semmit nem csinált. próbáltam másik kábellel, de azza sem volt jó... Arra gondoltam, talán meghalt a vinyóm, ezért windows-t akartam telepíteni az újra. lehúztam a 2 régi kábeleit, beraktam az 500 gigásat, aztán mikor bekapcsoltam a gépet (felismerte a vinyót) kaptam egy ilyen üzenetet: Bootsector write
VIRUS: Continue Y/N
és innentõl kezdve nem tudom mit csináljak, nem tudok életet lehelni a gépbe (most laptopról írkálok)
Valakinek vmi ötlet?
Mi lehet a baj?
Next PC upgrade: 2022
Partition Table Doctor btw surface test-el bad sectorokat keres.
márkás gépekbe ahol kevés hely van ott is ugy oldják meg
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az úja szinte minden kívétel nélkül oldalasan is beépíthetõk
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Az lenne a kérdésem hogy be lehet e állítva tenni egy winyót illetve egy DVD olvasó/írót egy gépbe? Hogyan lehet azt megoldani hogy egy tálcás DVD olvasóból ne essen ki a CD ha állítva teszem be? Illetve a vinyónak nem lesz baja hosszútávon ha állítva teszem be? Elõre is köszi
Nem a lényeg, hanem a fontos!
használd ezt, vagy pakolj fel egy SP2-t.
vagy vágd ki a picsába az xp-t, és használj eXPerince-ék által modolt win2003-at <#nyes>#nyes>
Nekem az volna a kérdésem, hogy miért van az, hogy egy 160 Gb-os Samsung vinyóból, az XP csak 127 gigát ismer fel?
Köszi