winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
A vinyókon a jumper-ek jól vannak elhelyezve a vinyók IDE-kábelen való elhelyezkedésének megfelelõen ??? (master, slave, cable-select...)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
amúgy meg próbálj meg valami undelete programot
PM: 160G, majdani fõvinyó (lusta telepíteni)
PS: mobilrekk
SM: DVD-ROM
SS: DVD-RAM
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az lenne a problémám hogy az eggyik particiomról eltünt csak ugy kb 12gb, és nem tudom elöhozni!! Már letöröltem az összes cuccot róla (formázni nem formáztam mivelhogy több particio van és az eggyik a rendszer ezért nem tudom windowsbol formázni) Na szóval lenne vmi megoldás a gondomra???
Tanácsokat elöre is THX
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Hogyan rakjam össze a konfigot???
pl egyik ág- CDíró master, 10GB 5400rpm winyó;
másik ág- DVD olvasó, 80GB 7200rpmwinyó.
Így jó, vagy van ennél gyorsabb konfig??
/Oppika, ahogy mondod.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
What\'s your excuse?
Az viszont hogy egyszer látszik- nemlátszik a vinyó, lehte alaplap/memória gond is, próbáld meg hogy a memórát átrakod másik foglalatba, minden csatlakozót lehúzol és újra rádugsz ( bár ezek inkább régebbi gépnél szoktak elõjönni )
*hihi ** *
Elõre bocsájtom nem biztos, hogy HDD problémám van, de erre gyanakszom és arra kérlek erõsítsetek meg vagy ha tudjátok a választ légyszives osszátok meg velem.
Szombaton reggel bekapcsoltam a gépet és az tûnt fel, hogy a játékok döntõ része nem indul, vagy kifagy állástöltéskor.
Egészen pontosan: NFSU mûködött; War3 nem indult corrupt exe címmel (eredeti game); Morrowind nem indult, valamilyen fájlt hiányolt (pénteken jó volt még és nem változtattam semmit); Il2:FB a quick mission indításkor fagyott ki és vitte magával az XP-t is; X2 állástöltéskor hasonlóan Windowsal együtt patkolt el. Gondoltam a pénteki defrag miatt barmolnak, ezért leszedtem a War3-at. Újrainstall közben azonban kétszer is fagyott az XP-vel együtt. A második ilyen után már a Windows el sem indult, hanem rebootot nyomott töltés közben. Megjegyzem egészen eddig jelét sem mutatta, hogy baja lenne.
Megpróbáltam egy javító installt a Win CD-vel, de a telepítés végén közölte, hogy hiba van. A pontos megfogalmazásra sajnos nem emlékszem. Ezt mégegyszer eljátszotta, majd utánna a HDDt bootkor fel sem ismerte a gép. Ezért kikapcsoltam.
Újra bekapcsoláskor már újra volt HDD ezért format c és Windows reinstall mellett döntöttem. Azonban a partíció formázása közben 60%-nál megállt és nem csinált semmit. Másodszor is ugyanez történt.
Úgyhogy itt állok a nyári szünetben gép nélkül, holnap elviszem szerelõhöz, de addig is ki szeretném kérni a véleményeteket.
A gép konfigja:
Abit NF7-S
AMD Athlon 2500+
Maxtor 40Gb HDD (2 éves)
512MB 400MHz DDR
ATi Radeon 9500Pro
A gépen Spybot és Fprot nem hinném, hogy vírus tette.
What\'s your excuse?
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
van western digital 20gb 7200 vinyóm xp-vel és vettem 1 maxtor 120gb 7200-t, namármost a wd jumper nélkül elméletileg master a maxtor pedig slave azonban így beraktamés a gép 1-t pityentett de nem ismerte fel! utána a wd-t beraktam slave-be és a maxtort master-be! így megya maxtor de méég mindig pittyent 1t bekapcsoláskor a gép! h lehetne ezt megszüntetni???? THX THX THX THX THX THX THX
http://epica.nl
szerintetek mennyi idö alatt készül el?
Samsung SP1203N..
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Boltban kb 500 Ft ért adnak egy kábelt.
Ha a bekötésekre vagy kíváncsi:
Ha dvd-t másolsz akkor a két dvd meghajtónak célszerû két külön IDE csatornán lennie,
Ha dvd-t akarsz képfájlból írni, akkor a forrás vinyó meg az író legyen két külön csatornán.
más variáció nincs 😊Ö
*hihi ** *
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"This is a good day to die!\"
Hogyan kössem az ATA 133ra õket?? Milyen kombinációban? Vagy felejtsem L a kisebb winyót?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vháááááááááá. Nekem 2.1 GB-n fészkelõdik az XP! Nem kap többet.
*hihi ** *
Írtam is hogy nem kell mellreszívni. Én intelt veszek, mert úgy látom, hogy stabilabb. De ez saját tapasztalat és vélemény. Nem kell adni rá...
És mivel ez nem ebbe a topikba tartozik, én be is fejeztem ezt a témát.
http://epica.nl
És mielõtt bárkit megsértenék, ez a saját véleményem az AMD-rõl. Nekem még nem volt, csak ismerõsöknek, és lehet, hogy õk kifogták a rossz szériát. ;-)
Bár úgy voltam vele, hogy inkább megkérdezem a Gurukat, mert Picipuháéknál sose lehet tudni.. :o)
Már csak azért sem tetszett a dolog, mert mondom én partícionáltam 10 Gigásra és most valaki belekötött, ezzel megkérdõjelezve a hozzáértésemet. Na mind1...
Meg kell jegyeznem, hogy AMD cuccról van szó. Sulinetbe vették. Hiába téptem a számat, hogy AMD-t neeeee, mert én fogok szívni vele! :-) Kb. 5X telepitettem újra a winfózt nekik 1 év alatt. És ha nem tudom lebeszélni õket az újrapartícionálásról, akkor jön a 6.
Lehet, hogy rossz társaságba keveredtem, de körülöttem az AMD-vel eddig mindenki csak szívott.
Persze biztos vannak kivételek....ezeket nevezzük csodáknak. :-)
Retteketet
Bocs, ha kicsit OFF a téma, de nem találtam neki jobb helyet, új topikot meg nem akartam emiatt nyitni.
Igaz az, hogy az XP-nek legalább 15 GByte-os partíció kell a hatékony mûködéshez? Ismerõsnek 10 gigásra particionáltam a C meghajtót, és egy haverja azt mondta, hogy azért lassú az XP a gépen, mert legalább 15 GB kell neki. Megjegyzem, hogy az XP és egyéb programok mellett még legalább 7-8 giga hely maradt, úgy hogy a pagefile is közel 1 GByte.
Köszi elõre is!
EGy darabig sztem kihúzhatja a vinyód, még bajod elvileg nincs belõle, csak a vinyó fenntartott területe kb. elfogyott ( Amit a hibás szektorok helyett vezet be a vinyó )
Egy másik vinyó lehet hogy nem ártana, a fontos adataidat mindenesetre archiváld le. Én kb. még 3 hónapot jósolok neki.
( a sajátomat még én is használom, csak pár GB-s partíciót ki kellett hagyni a hibás részeknek .. )
*hihi ** *
és pont az szarakodik amelyiken a rendszer van (a másikra töltök)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)