winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyáron +35 fokban gázos lehet de télen -30ban nem 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van két SATA Seagate-m és sajna csak úgy tudom õket berakni a gépbe, hogy max 1cm távolság van a kettõ között!
Gázos a helyzet vagy nem? A melegedésre gondolva...
Pen dirve-ot valami 50000 törléssel harangozták be, amikor megjelent a piacon. Mindenki odavolt érte, meg mondogatták, hogy ezt ha elejted nem lesz semmi baja, nemúgymint a racknek, vagy ezzel futhatsz is stb.
Nem volt elejtve egyszer sem. Végig zsebben volt.

No, akkor esetleg azt tudom javasolni, hogy ha van valami software a pendrive-hoz, amivel le lehet gyalulni, akkor azt ereszd rá, akkor talán még használható lesz, de amúgy egy pendrive sem örökéletû, ha sokat volt leejtve, vagy erõs mágneses térben, akkor az is meghal, ezek fogyóeszközök sajnos. Mindenesetre érdemes kipróbálni esetleg egy másik gépben is, hátha csak az USB nyûglõdik, de ennek kicsi az esélye.

Runtime Software
Downloads alatt van GetDataBack for FAT és for NTFS is, letöltés után "regisztráli" is érdemes, ahhoz hogy rendesen tudd használni!

Igazából egy programozó zsenire lenne szükségem, aki tudja hogyan kerülje meg a rendszert (mint egy hacker). A fájlrendszerre azt írja ki, hogy RAW, amikor FAT-ot kellene kiírnia... Szóval lehet partíció konvertálás segítene, de nem sok esélyt adok neki... Talán linux alól meg lehetne oldani, de erre sem tenném a kezem 😞((

Kérdés: hogyan partícionálhatnám újra a pen drive-ot?
Garancia lejárt
NTFS / FAT 32 ????
ha ntfs akkor szívás, mert nem valószínû hogy segít a scandisk ugyebár a fájlrendszer sajátosságai miatt.
*hihi ** *
szal SCANDISKeljél !
*hihi ** *
http://epica.nl
lenne egy olyan problémám,ami két napja lépett fel, a semmi hatására 😊 vázolom:
Két darab winyó van a gépembe: enyém 40 GB = 2 partíció + tesómé 60 GB, 1 partíció... szóval az a probéma lépett fel, hogy egy filmet helyeztem át az enyémrõl a tesóm winyójára... F6 szépen áthelyeztem, az adat átkerülta tesóm winyójára, az enyémen szépen emgszûnt létezni mint file, de a hely nem szabadult föl !!! tehát nemvolt semmi film, de a helyet foglalta... ma pedig a saját winyómról töröltem egy filmet, és hát a helyét megint nem szabadította föl... 32kbyte hely van a winyómon, szóval ha vki valamilyen tippet, tanácsot tudna adni azt megköszöném... eddig ezekkel próbálkoztam: Win reinstall, Partioion Magic ellenõrzés, persze semmi hiba...
EZ mind szép mesés elbeszélés volt, ami láma userre utal, nyugi infos vagyok szóval minden szakmába vágó tanácsot szívesen fogadok minél elõbb ! 😊))
elõre is thx !
SIKERÜLT!! 😊)))))))))))))))
Hála a GetDataback for NTFSproginak, minden adat meglett!
Végre nyugodtan alhatok..😊
Pedig már minden reményt feladtam..
Viszont fennáll még mindig az az égetõ problémám, hogy qrvára nem lehet kiolvasni a Dokumentumok mappa tartalmát, valami ilyesmit ír ki: "A (gépemnek a neve) mappa nem hozzáférhetõ!" És az XP szerint 0 bájtnyi adat van benne.. A többi viszont rendesen megy. Csak addig nem formázom le a winyót, amíg vissza nem sikerül szereznem a kábé 10gigányi adatot a Dokumentumok mappából.. ugyanis a winyó méretébõl mpst is ugyanannyi van elfoglalva, mint amikor még rendesen ment a Dokumentumok mappa.. (megjegyezném: a kurva anyját az xpnek) Nincs valami módszer/program akármi arra, hogyan tudom az adatotkat visszacsikarnom a winyóból? Anyámék le fogják vinni a fejemet, ha kiderülne h soha nem fogják látni viszont azokat a bizonyos képeket és kidolgoztatni..
Köszönöm az eddigi segítségeteket!
Vagy az irodai gépben nem az IDE kábel csatlakoztatásának megfelelõen volt jumperelve ? ...
*hihi ** *
Az lesz hamarosan.
Az én gépemnek a winyója bekrepált megint (illetve a rajta levõ winfos xp, mert nem bootol be, hanem unable montable izé kékhalál jön helyette..), ezért újra akarom installálni rajta az xp-t, megjegyezném, hogy pár hónapja is volt ugyanilyen gondom, akkor az xp reinstall letörölt minden fontos adatokat, képeket a dokumentumokból, a qrva anyját. Sorry. Szóval a winyót áthoztam ide az irodai gépbe, ami felismeri a meghajtót (az irodainak a winchestere particionálva van, C:, D: meghajtókra, így amikor beraktam az enyémet, az F: megjelölést kapott). De az a bibi, hogy azt írja ki hogy: "Az F:/ nem érhetõ el! A lemezszerkezet sérült és nehezen olvasható!" Nagyon megköszönném a segítségeteket, mivel a mai éjjel folyamán meghalt egy igen közeli családi barátunk, a környéken híres ember, ezért ki kéne nyomtatnom fotópapírra az elmúlt pár héten róla készült képeit a családjának..:/
Üdv!
Get Back is ilyen progi, ha jó lemléxem én azzal operáltam egy formázás után.
De ha a vinyó is látja a fájlokat akkor mi a gáz???
Mit jelent az hogy nem lehet õket kezelni?
Mert az ilyen file vissaznyerõ progik a letörölt fájlokat hozzák vissza, ha korrektül szar a vinyó akkor nem segítenek...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Progik: recover NT, NTFS Data Back ...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
szal jobb probálkozni mindenféle progikal, és ha ugyse akkor marad a kuka... :/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Õk elég borsos áron de visszahozzák a cuccost...
Ha csak letöröltetek ezt-azt ami kell akkor simán vissza hozod akármelyik progival, a demóval is akár...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
lenne egy kis gondunk a haverral. a gepen elment a winyo (melegebb eghajlatra). most sokan aztgondoljatok, hogy nyugodjon bekeben, de mivel igen sok adat volt rajta (amit meg en is el akartam vinni tole), hat probalkozott mar valami progival (restore 2000 vagy valami hasonlo), ami latja az adatokat, csak az a baj hogy demo es nem tudja visszahozni. tudtok valami hasonlo progit, amivel meg lehetne menteni nehagy giganyi cuccot? vagy megvan valakinek a restore 2000 teljes verzioja?

Apunak mindig igaza van! Most is.