1983
vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
#1263 nem elszáll csak leáll a winyóm :D -
izb #1262 Badsectortól nem valószínü hogy elszáll a géped. -
#1261 SENKI????????????????? -
#1260 egy franko badsector ellenőrző progit tudtok mondani ?
olyan érzésem van, hogy amikor egy területre ér az olvasófej, mindig kikapcsol a winyó :C -
izb #1259 Hibaképernyő milyen kóddal jön elő?
az a rész érdekelne ami így kezdődik 0x00 -
#1258 nah megoldottam, le 0-áztam.... végre mi? .....
Naszóval az elöbbi iratomat megoldva OKé minden, DE!
a Winchesteren XP van és 1-2 óránként fogja magát (miért ne, hiszen vindóz...) és újraindítsa magát [kidobja midnen esetnél a nagy kék hibaképernyőt]
TelepítőCDregyanakszok, kipróbálom holnap
DE! ha valakinek van más ötlete (a szervizen kívűl) akkor írja le kérem _)
köfoii -
#1257 De jól van beJumperelve. Mondom hogy nem Biosgondok és nem Jumpergondok, mert 3PC-ben is kipróbáltam ezt a Winchestert és mindegyikben tutko ugyanúgy működik. Sajnos. Nade tökmindegy, hogy hogyvan beJumperelve, hiszen a Winchester külön IDE-n van és a CD meghajtó is egy külön IDE-n, tehát ebből gond nemszármazhat. Lehet, hogy gari lesz, visszaviszem, mert senki nemtud semmit ezügyben segíteni -
izb #1256 Leformatálhatod,de ha valaki meg akarja tudni,hogy mit tároltál rajta,akkor úgyis megtudja hogy mi volt rajta.
A vinyókat nem javítják,hanem cserélik,ha tényleg rossz.
Mindenképpen formatáld de ne csak gyorsan,janem teljesen. -
#1255 nekem is help pls -
izb #1254 hogy van bejumperelve? -
#1253 (ha kihúzom ezt a Winchestert tökéletessen működik minden, sőt még másik telepítőlemezzel is kipróbáltam-tökugyanaz......) Azért gondolom, hogy a Winchesterrel lehet a gond, mi más....
Kérlek segítsetek -
#1252 Sziasztok
Nekem van egy majdnem vadiuj 40GB-os Samsung Wichesterem és a következő probléma merűlt fel nálla:
Windows XP-t akarok rá telepíteni, de amikor beBootol a CD, a Hardware eszközök vizsgálata felirat után (tehát még az elején) nemmegy tovább semmi (a felirat után sötét képernyő).
Előszőr IDE kábelre gondóltam, de nem ez a gond, mert ezen kívűl még 2PC-be beraktam ezt a Winchestert és tök ugyanazt csinálja, sem a meghajtóval, tehát a Winchesterrel van a probléma, nemtudom milehet, ha bárkinek van bármi elképzelése akkor hallgatom -
#1251 ha visszaviszem a gariba akkor formatáljam a winyót?
mert aqua ról rendeltem és pestre kell vinnem
szóval szedjem le róla a filmeket,gameket?
és ezt a fejegység javítást mennyi idő alatt csinálják meg?? -
#1250 Szerintetek az miért van, h a hdd led a windóz betöltés után nagyon sokáig villog. Pedig hozzá se nyúlok a géphez. Jó pár perc, mire talán abbahagyja. De ha megnyitok vmit és úgy hagyom, akkor megint csinálja. Az előző samsung sata1-es winyóm nem csinált ilyet. ez egy wd200sata2 -
#1249 hehe -
izb #1248 Vedd le a kesztyűt a kezedről:))
-
#1247 nem -
#1246 Hi!
Ma vettem egy WD 200gb sata2-es winyót. Egy kicsit érdekes, h az everest azt írja ki hőmérsékletnek h 58fok, pedig a cucc kézmeleg. Ez így most normális? -
#1245 nekem is ugyanezt csinálja a winyom!csak az a baj hogy miután lefagy nem nagyon akar helyre állni!és csak reset re csinál vmit -
#1244 banyek mobil-od vedd miér tnem veszed fel soha? 9 körül megyek le a tüzesvízbe, vagy lehozod oda, vagy majd holnap beszélünk. -
#1243 Na nemrég bekapcsoltam a gépet és a biosnál ezt írja ki:
Auto-detecting Pri Master...IDE Hard Disk
Auto-detecting Sec Master...ATAPI CD-ROM
Pri Master: SAMSUNG SP1614N TM100-24
ULTRA DMA Mode-5; S.M.A.R.T. Capable and Status BAD
Sec Master: TEAC DV-L50D 1.06
ULTRA DMA Mode-2
Auto-detecting USB Mass Storage Devices...
00 USB mass storage devices found and configured.
Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
Valami kínja van a winchesternek... Mehet vissza garba? -
#1242 Ha van floppyd, akkor csinálj rendszerindító lemezt. Azzal is műxik... -
#1241 na akkor ezt se fogom használni, a 98-as cd eltünt így nem tudok dos-t varázsolni. -
#1240 Windowsban nem műxik. Csak DOSban. Jó kis progi... -
izb #1239 Gőzöm sincs.
Nekem még nem kellett,de ez a hivatalos samsung elenörző progi tudomásom szerint.. -
#1238 leszedtem az én winyómhoz valót de nem csinál semmit, elindul és közli hog ynem talált winyót :( -
#1237 ez hogy müxik? -
izb #1236 Hutil -
#1235 Tesztet még nem futattam nem találtam meg a honlapon a progit... Adjatok címet pls! -
#1234 azt mondja sz@r :( -
izb #1233 akkor indulhat a teszt :)) -
#1232 ja tőlünk van sulinetben vette (és mivel a cég az egri boltot felszámolta, úgyis az én nyakamba szakad a közvetítés) Myth tesztelj gyorsan és ha tényleg sz@r akkor holnap megpróbálom lerendezni. -
izb #1231 Miért?
nálad vette?
Ha nálam csinálná ezt,akkor nem haboznék,és vinném vissza garba.
-
#1230 remélem nem, azzal csak nekem csinál munkát, kiváncsi vagyok samsung saját teszt progija mit mond. -
izb #1229 Ez fej korrigállási hibának néz ki.
Én a helyedben mivel Samsungról van szó vinném vissza garba. -
#1228 Sziasztok!
Egy pár napja fellépett egy olyan probléma, hogy lefagy a winchester megáll a HDD-t jelző led is várok 2-3 percet aztán jó... Van amikor utána rögtön megint lefagy de olyan is hogy utána teljesen jó... :(( A vinyó 1 éves 160Gb-os Samsung.
Azóta telepítettem windowst reménykedve benne hátha az a probléma de nem segített... -
#1227 Lenne 1 kérdésem. Letöltöttem a winchester zajcsökkentő programot, le is halkítottam vele a winyómat, mert nagyon kerregett. Most tényleg jó halk lett. Sebességbeli különbség nincs.
Kérdésem az, h így lehalkítva okozhat-e valami károsodást a winyónak? -
#1226 tehát mitől kattog és mit csináljak a másikkal (tom dobja a szemétbe) ? -
#1225 a kábel nem lehet megtörve mert ugyanabba rackbe rakom amibe azokat szoktam amiket kölcsönkapok.
azt hogy felpörög-e azt nem hallom vagy nem tom h lehet megállapítani.
nem kattan indulásnál, de a mostani samsung 120gb az szokott olyat csinálni. le kéne már formázni csak sok rajta a kiírandó. -
izb #1224 indulásnál felpörög??
Kattanó hangja nincs??
---------------------------------
www.izbsystem.hu