1983
vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
#1303 na lássuk csak
milyen windwos és javito csomag
mivel particionáltad és formáztad?
-
#1302 Ez hihetetlen. BIOS-ban látja a 200 gigát, a windowsban meg nem... -
#1301 Akkor mi a megoldás? Nézzem végig az összes jumperen? -
#1300 Marpedig tuti az a hiba, hidd el nekem.
Siman egyedul cable selecten is 32GB-nek latja.
-
#1299 De Samsung, viszont jól van jumperelve. Most direkt át is raktam, de így is csak 32 giga. Ez hihetetlen :(
Egyébként csak 1 jumper van belerakva. -
#1298 Biztos Savera van teve ?
Nem egy Samsung vinyo veletlenul es 32GB-s "capacity limitation"-ra van jumperelve ?
Kicsit rosszul van jelolve es nem kell hozza 2 jumper csak egy jumper.
Az a masik jumper nem kell ami, ugy van feltuntetve 32GB limit. -
#1297 Na most egy második formázás megoldotta, de csak 31 giga látszik a 200-ból. Na ez miért?? -
#1296 LÁL :)
És most is fentáll a probléma, vagy már megoldódott? -
#1295 nekem ugyan ez van csak teljesen fordítva :) -
#1294 Sziasztok!
Probléma a következő: a jelenlegi 30 gigás meghajtómhoz most vettem egy 200 gigásat. Beraktam, bootolásnál meg is jelenik, sőt, az eszközkezelőben is látom, de file manager progikban (sajátgép, total commander) már nem. Slave-re van rakva.
Mi lehet a probléma? Előre is köszi. -
Richard90 #1293 ÉS azon belül hol nézzem meg?
előre is kösz a választ (válaszokat) -
izb #1292 Próbáld ki az everest ultimate editiont.
Ha az is ugyanezt írná ki,akkor mentés. -
Richard90 #1291 itt egy másik kép:
http://www.kep feltoltes.hu/view/060521/viny_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Richard90 #1290 Persze, most vettem nemrégen... azt írja hogy valami ultadam baj van... lehet azért zavarodik össze a program, mert sata-s vinyó... -
izb #1289 valami S.M.A.R.T hibára hivatkozik.
Legutolsó mondat szerint,nagyon gyorsan ments le mindent a rendszer instabil.
Egyébként még működik? -
Richard90 #1288 Mit jelent a képen leírt hiba?
http://www.kep feltoltes.hu/view/060521/viny__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(majd e kep feltoltesnel a space-t töröljétek) -
lukacsg #1287 valaki nem tud valami más lemezellrnörző programot mint a scandisk
-
#1286 ok, thx. az uninstall kivételével mindent megpróbáltam és sokadik újraindítás után visszaállt. megint UDMA6. -
#1285 A bios az minden sz*rt felismer, az én régi 20gbosomat is, amikor már más semmi se ismeri fel! A biosz az nem mérvadó, ha a windows felismerné, akkor jó! Ezzel egy jó dolog van, ha a bios felismeri, 100% hogy a vinyó a hibás, nem a kábel!:D -
#1284 már annyi fejlemény van, hogy csak BIOSban ismeri fel... utánna nem :CCC
MIÉRT?!?!?!?!??! -
#1283 srácok!
olyan problémám lenne, hogy van 2 winyóm és a másodikra akarom tenni, a rendszert, a régit (elsőt) kiszerelem.
A probléma:
A BIOS felismeri a winyót, reset gép, felismer mindent és a következő képernyőn, egy kis táblázatban nem jelenik meg a winyóm, ami meg van partícionálva... és ezért tnem tudok bootolni...
nemtudok telepíteni, nemtudok semmit csinálni.
miért nem ismeri fel a gépezet ? mikor a biosban minden zsíros?!
PLS HELP -
#1282 Miaz hogy nem erre a platformra, olyan nincs!!!! Regedites törlést próbáltad? -
#1281 Nah, most nekem is adódott egy kis problémám a HDD-vel, ill. az IDE/ATAPI vezérlővel. egy program uninstall után UDMA6-ból átváltott PIO-ra, s azóta sem bírtam visszaállítani. tanácsolták, hogy töröljem a az illesztőprogramot, s az XP lemezről megkeresi automatikusan. csakhogy ostobaságot jelzett, mivelhogy nevezett ill.prog. nem erre a platformra készült(!).
most ilyenkor mi van (újratelepítés nélkül)?
thx,
.:arsene:. -
#1280 létezik egy olyan progi, hogy HDD Regenerator v1.41. keress rá az astalavista-n -
#1279 Vki segitsne már nekünk!! Mi a faxt lehet ezzel csinálni?? Kéne már a cucc a nagy winyómról!!! Vki vmi ötlet???????? #1276 -
#1278 ha táplenne, akkor menne egyenként mindeggyik a másik nélkül, vagy megy úgy? -
Gaboros #1277 Háát a 2 winyo 1 kábelen volt eddig....de már fél éve...szóval nemértem...csak a napokban kezdte el ezt...De valaki azt is mondta, hogy tápprobléma...lehetséges ez? -
#1276 Hali! Hmmm érdekes nekem is ugyanez a problémám csak nekem egy 80as Maxtor meg egy 160as Seagate van. Nekem sem indul a Win ha rajta van a 160as!!
Namost nekem szinte mindenem a 160oson volt igy nem akartam eddig leformázni!
Hátha tud vki segiteni!! Szval tényleg mi lehet a baj akkor? Nekem kb. a kettő 1ütt 1 hónapot ment!!!
Az az érdekes hogy a Maxtorom már megvan vagy 1.5 éve és az alatt 2-3 wincsi halt meg mellette... van összefüggés vagy csak "véletlen"????? -
Impi #1275 Miért ne lehetne mindkettő master-en? Csak ne egy kábelen legyen.
Minden jampert eltávolítani? Inkább a kábel szelekt módot ajánlanám.
"winchester ill. kábellel van gond" bejöhet a mobilrack is ami gyakrabban a hiba forrása mint az előzőek. Lásd nálam 2 db aluminium rack csatlakozói 6 hónapot sem birtak ki :(
Talán mert 12 éves kínai gyerekek forrasztották és rakták össze :(
Gaboros! Próbáld csak a kábelre tenni, ha eddig rack-ben volt.
-
#1274 formatban megáll, és behal a winfos! -
#1273 1.:a mind 2 masterrel alapban nem értek egyet, mert én a másikból a pöcköket teljesen kiveszem!
2.:Ha egyáltalán nem jön be a vinfos, akkor próbáld csökkentett módban, ha úgy se, akkor télleg a vinyóval vagy a kábelekkel van gond! -
Gaboros #1272 Halee!
Nekem van egy 80as és egy 160as samsungom,a 160as már lassan egy éve megvan. Mind 2 masteren. ÉS persze az XP a 80ason van. Eddig nem volt semmi probléma egyikkel sem, de az utóbbi időben kicsit elkezdett fagyogatni a gép, meg leállni belassulni, míg ma reggelre, ugyan az XP (sp2) még be bootolt, de az üdvözlőképernyőig már nem jutott el. Ezután kihúztam a 160ast és egyből mniden rednben ment...Miután ismét visszadugtam ugyanugy feketeképernyő...Ezek szerint eddig tartott a winyo??? A BIOS kifogástalanul felismeri... -
izb #1271 format,és particionálás,és lehet működni fog... -
#1270 Hell, tönkrement a winchesterem még rég, és vettem egy újat! Most kibróbáltam és megint mükszik a régi, de 20gb-os volt és kb 7,5gb-ot enged rá csak, utána behal! Nem lehetne valahogy többet rányomatni, lehet hogy az a rész hibás csak és a többi jó(mondjuk pl. 15 gb-is rámenne?)? -
#1269 megvan nekem miértt áll le... 50 fokos :| -
#1268 én rád gyanakszom, hogy hallvány lila fingod sincs a témához miköze a telepitő cd-nak ahhoz, hogy a gép újraindul, te szerintem ne is nyúlj hozzá, inkább vállalj kutyasétáltatást! -
#1267 Helo
Van egy vinyóm, Winchesteren XP van és 1-2 óránként fogja magát és újraindítsa magát [kidobja minden esetnél a nagy kék hibaképernyőt] Ne kérdezzetek vissza semmit, a hibaképernyő pillanatra van és tesóm gépe, úgyhogy szinte lehetetlen lefényképezni... ha valaki kérné megint...
TelepítőCDregyanakszok, majd kipróbálom azt is, nade:
DE! ha valakinek van más ötlete akkor írja le kérem _)
-
#1266 tegnapi kommentem utan meg ment vagy 30percet es 48 lett :D inkabb kinyomtam.
ma suli utan veszek egy 2ventis racket. meglatjuk milesz. -
#1265 40 feletti már sok, nekem is 42 :C -
#1264 Hi!
Segate 120gb-os vinyom felkerült rackbe (amibe nincs hutes)bekapcsolaskor 41°-os volt most igy ~40percel utanna, 45°. ez mar gazos ? ja es egy ido utan fagy a gep.eddig semmi bajom nemvolt,bár akkor a segate nem volt rackbe.