winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nálad vette?<#alien>#alien>
Ha nálam csinálná ezt,akkor nem haboznék,és vinném vissza garba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én a helyedben mivel Samsungról van szó vinném vissza garba.
Egy pár napja fellépett egy olyan probléma, hogy lefagy a winchester megáll a HDD-t jelzõ led is várok 2-3 percet aztán jó... Van amikor utána rögtön megint lefagy de olyan is hogy utána teljesen jó... 😞( A vinyó 1 éves 160Gb-os Samsung.
Azóta telepítettem windowst reménykedve benne hátha az a probléma de nem segített...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Kérdésem az, h így lehalkítva okozhat-e valami károsodást a winyónak?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
azt hogy felpörög-e azt nem hallom vagy nem tom h lehet megállapítani.
nem kattan indulásnál, de a mostani samsung 120gb az szokott olyat csinálni. le kéne már formázni csak sok rajta a kiírandó.
keine Signatur
keine Signatur
Szóval a 3. vinyóról bármelyik másik vinyóra másolok gyors, ha viszont a 3. vinyóra akarok bármit is másolni kibaszottul lelassul és jön a keésleltetett írás nem sikerült ezért az adat elveszett.
A 3. vinyóról semmit nem lehet törölni mert azt irja irásvédett.
Mi lehet a gond??
Maxtor Diamondmax plus 9 hez honnan tudnék leszedni mélyformázó progit? (link kéne)
Next PC upgrade: 2022
egy alaplapra 4 meghajtot lehet rakni
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ide kábelt már cseréltem. Szerintem winyó lesz a ludas, de most ki
fog derülni mert másik winyót raktam bele, ha azon is hülyül akkor
majd vakarom tovább a fejem.
Tehat eloszor egy rendes scandisk (felulet atvizsgalassal), aztan ha nem talalsz hibat, akkor memoria cserevel proba.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mit lehet csinálni egy winyóval amin a fájlok folyton megsérülnek, a fájlrendszer is, a fájlok mindig "árván maradnak", indexeket összekeveri???
Hallottam valami low formatról, ez segít rajta?
És ha berakom mondjuk a cd író helyett arra a 10 percre akkor nem fog felborulni a windows xp rendszere?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Abit BD7-II-es alaplapom van, azt még nem írtam.
160GB egy 10-es C és egy 150-es D partícióra osztva. Fat32, C-re Win98 és XP telepítve. Fel akartam telepíteni a TinyXP-t. Kiírja hogy C-re nem fér. Jó akkor D. Arra meg kiírja hogy disk corrupted blablabla erre se települ fel. Újraindítom, Win98, Scandisk elõ, el se akar indulni D-n (kiírja hogy nincs elég memória zárjam be a futó programnokat, blabla szóval hülye hozzá. eközben a d-t tökéletesen írta és olvasta a win.) Akkor nézzük meg XP-n. Újraindítás, XP nem bootol C-rõl (megjelenik 1 kocka kék csík erre újraindul). Majd kijavítom ha jó kedvem lesz meg nálam lesz az XP cd - 98 elõ, takarítás C-n hogy elférjen a TinyXP, restart, bootol a telepítõ, ami legnagyobb meglepetésemre egyetlen formázatlan 160 g-s partíciót mutat hogy rátelepítem-e vagy igen. Hát nem. Win98 elõ, Partition magic beizzít hogy majd helyrevágja a D-t. Elindítom erre kiírja hogy a D meghajtó kerek 2048 MB (a wincommanderben minden rendben volt) és õ windows alatt nem fogja megvizsgálni használjam a scandisket mert az azért van. Indítólemez be, restart, dosos partitionmagic elõ, átnézi a D:-t semmi hiba, és a drive infóban 150 gb-t is ír (máshol még mindig 2-t). Természetesen nem javult meg semmi, próbáljuk ki dosos scandiskkel: észre se veszi a rendszer a D-t csak a C-t. Aztán restart erre se kép se hang. Élt 5 hónapot. Garanciális csere volt, mert az elõdje is meghalt csak arról le lehetett szedni az adatokat. Errõl le lehetne-e? Most második vinyóként berakva kiír a gép 1 d meghajtót amihez nem fér hozzá. Van-e vmi trükk vagy spec. adatmentõ program?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Ha nincs fizikai elváltozás az alaplapon,vagy a vinyón és garis vidd vissza.
Nagy százalékban cserélni fogják.
Ha nincs gari akkor meg <#falbav>#falbav>
Ha táp ok,akkor a lentebb leírtak érvényesek..
ha garis,akkor vidd vissza,és elötte ments le mindent.
Én a te helyedben igyekeznék.
Lassan de biztosan megdöglik szerintem...<#wilting>#wilting>
Hasonló problémám nekem is volt,nem kellett sok idõ és minden elszált.
keine Signatur
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
van két ata-s maxtor vinyóm. az egyik 20 a másik 200GB-s. a kérdésem az hogy nem lesz belõle semmi gond ha mindkettõ be van kötve? és mindegy hogy kötöm be, mondjuk egyik primary master, másik secondary master, vagy primary master slave? ezek nem okoznak galibát? elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
Ez a két winyóm van: Samsung 200gb sataII
Seagate 120gb ata
A köv. a problémám: Samsung winyóm nagy ritkán de hallható cicergõ hangot ad ki?! ez mitõl lehet!? Mûködéssel eddig nem volt baj meg a gyorsasággal, szal nem fagyott meg ilyenek, csak most egyszer egy filmem 0 bájtos lett, mondjuk h lehet egy rossz másolás okozta ezt... meg fel akartam telepíteni ezt a windows media center editiont azt ott figyeltem meg h az egyik partíciot ismerletnenek jelöli, kiléptem majd a windows vmit ügyködött vele aztán helyreállította szerncsére nem veszett el semmi... (lehet az a film) nem tudom h véletlen e... Csináltam egy két baromságot lehet h ez az okozója ennek:
(samsung winyóm 3 részre van felosztva mindegyik elsõdleges particio) Amikor windows reinstallt csinálok mindig letörtlöm a windows particiot aztán újrapartioconálja magának a windows...(gondolom nem ez legjobb módszer) Igen ám eddig ez bevállt amikor a seagate volt a windowsom... de a samsung nyáron azt csinálta h nem eldõdlegest hanem logikai particio lett belõle.. amit a második particiohoz csatolt... elvittem haveromhoz h újra particionáljam de már nem állt vissza az erdeti állapot az elsõ meg második particio helyet cserélt, ugy h így van most nyár óta d-n van a windows? nem tudom ez befolyásol e vmit? Ja igen... Ha formázok legközelebb formázázok lemezfoglalási egységnek mit célszerû megadni? én mindig alapértelmezettet állítok be...
Seagate winyómmal is volt régebben gond de ott lefuttam minden teszet amit lehetett a seagete oldalán meg ilyesmi.. Aztán minden szép és jó nagyon király és gyors... Van ilyen samsungban is? ezt a hdtach sebesség mérõ progit használtam! A sebesség 126 mb/s volt ez szerintem nem rossz érték de grafikonnak egyenletesen kellene esnie de van egy két elég csúnya elugrás lefelé aztán visszamegy... scandisket lefutattam aztán nem nagyon jelenkezett a dolog... Igazából ez zavar engem h ez mitõl lehet?
Aki tud segíteni elõre is Kösszzz
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
ASUS-PC P4 3.00GHz HTT 1GB DDR400 Kingmax nVidia 7600GT Fujitsu 19\"WIDE TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 4MBit xDSL Win Vista Ultimate
Köszi a tippeket !!
Örök hála!!!
<#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bocsi
Mit tegyek??
Ez a pontos!!!
Az élet eleme a lét!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat