1983
vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
#1383 véletlenül nem Seagate ? -
#1382 Indítsunk egy szavazást :)
Ezek a Winchesterekről kell(ene) írni jót, s rosszat egyaránt:
Samsung
Maxtor
Segatest
Egyéb (írd le) -
#1381 Nekem van egy 1,5 éves Segates-t Winchesterem, mely 120GB-os
Most ultramegabrutalon darál a gép bekapcsolásakor és midnne játék akad, minden akad, a nagybb gamek, mint NFS MW egyből kiakad a gép tőle, pedig nemis nagy gamma grafikailag, azt hiszem kidobhatom a gányba ezt a syart, mert szegítdzs...:@ És most vezsek egy 200GB-os Samsung vinyót.
Szerintetek mi az Optimáis vinyó (nem árban, mert msot 1-2 ezret különbözik az tudom-valakinek:D-rettentően sok)? -
emikrisztian #1380 Kösz a tippet!! Kírok mindent és viszem vissza! -
#1379 Az bizony ki fog pusztulni. Ha garis vidd vissza, ha nem mentsél róla sebesen ... -
emikrisztian #1378 Csáó! vki segítsen!! már a f.... kivan a winyómmal télleg! nyitott ház mellett játszok és ha meglököm az asztalt egy ici-picit lekapcsol a winyó és megfagy az xp!!! naon idegesítő!! sztem a tápkábel laza de mindegyik?? ha van ötlet írjatok!! -
#1377 A SATA és a SATA 2 között csatlakozása között van különbség? -
#1376 1) kábelcsere. Másik gépben müxik? Ha nem
2) elhalálozott (RIP) -
#1375 Doboz? Nem valami külső vinyót vettél te? Coolinktől max. külső rack-et láttam. -
dodeszbogyesz #1374 a dobozán ez van..... -
#1373 Van olyan? -
dodeszbogyesz #1372 szia! ha tőlem kérdezed igen. (miért az a baj?????) -
#1371 Coolink winchester? :D -
Lechner #1370 Sziasztok!
most kötöttem be az új 160gb samsung vinyómat 8MB-os S-ATA.A vinyón a jumpert oda tettem amit mutatott a hozzá adott papír.Az aplapon is jó helyen van.
Amikor bekapcsolom és kezd betölteni kiírja a samsung vinyót de a windows-ban nem ismeri fel.Az alaplapom Asus A7N8X-E deluxe.A BIOS-ban nem tudom hol kell állítani.
Létszi segítsetek! -
dodeszbogyesz #1369 sziasztok! windows xp rendszerem van, service pack 2-vel. Kaptam egy új winchestert, ami egy ideig teljesen jól működött, ám a napokban már sajna nem. Bekapcsoláskor 5 kattogó hangot lehet hallani, és egy zöld lámpa mellett folyamatosan villog egy piros is. És a sajátgépben sincs feltűntetve. Eltűnt az egész gépről, és az újraindítás, meg a zsínórkihúzogatás sem működik. Mit csináljak? Kérlek segítsetek!!!!!!!!!(elég kezdő vagyok....)
winchester:coollink 3.5" szabványos IDE -
#1368 Pff sajna nekem nem volt sosem SCSI vinyóm, szóval nem nagyon tudok rá mit mondani. Esetleg ha nagyon kíváncsi vagy az értékekre akkor a vinyó gyártójának honlapjáról húzd le a saját tesztprogijukat - már ha van! -
alakulat #1367 és akkor mit tehetek? -
#1366 Szerintem a SCSI miatt van... -
alakulat #1365 támogatja -
#1364 Talán a WDC nem támogatja a S.M.A.R.T.-ot????? nézd meg mit írnak rolla a homepage-n.
-
alakulat #1363 na vki
help!! -
alakulat #1362 Hi
van két sata vinyóm :
1. meghajtó - SAMSUNG SP1213C SCSI Disk Device (111 GB)
2. meghajtó - WDC WD20 00JS-22MHB0 SCSI Disk Device (186 GB)
és csak a samsung adatait tudom megnézni everestel meg hasonló progikkal és a SMART adatokat is csak ennek a vinyonak látom a másiknak meg nem.
Ez mitől lehet?
mit lehet csinálni?? -
#1361 Köszi de már megoldódott a problema. " okosság" gari csere!!! :-))) -
#1360 Az XP telepítése elött particionáld le egy Partició menegerrel. Minden partició 130 alatt legyen. Partició menegert találsz a free helyeken többet. Talán itt az SG letöltésben is. -
#1359 Köszi de a HDD nem SATA hanem PATA. -
#1358 Nem formatalni kellene, hanem a Sata drivert feltenni. -
#1357 lol!!! hasonlo problemam van!!!!!
SATA vincsim van.. 300 as.. elotte sp1 el semmi bajom nem volt. most sp2-t tettem fel es 130 gigat ismert fel a winfos telepitesekor.. mikor feltettem a winfost akkor mar 9 byteos formazatlan vincsi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( masodik vincsikent van bent)
betettem USB kulso taroloval es minden rajta van az utcso bajtig de ha satara teszem akkor nem lat belole semmit az sp2..... nah most akkor mivan? -
alakulat #1356 hi
nekem olyan gondom lenne h van egy 120GB samsung sata vinyóm és olyat csinál kb 1héten 1szer 1napig hogy kattog és meg fagy kb 3 másodpercre. ez mitől lehet?????? -
#1355 Lenne egy prodlema aki tud kérem segítsen!!!
A következő van: adott egy 300GB-os HDD ami most csak 130GB-nak látszik XP prof SP2 telepítéskor? Elötte valszeg Xp (NO SP ) volt rajta, és csak 130GB-ra lett formázva.
Hogyan tudom visszaszerezni a teljes 300GB-ot?
Hallottam valami low Format-rol de nem tudom, hogy ez mi is pontosan?
Talán az amit a telepítéskor lehet választani, hogy gyors formázás, vagy lassú?
Várom az ötleteket, előre is köszönet. -
#1354 kicsit nem voltam tisztába miért hozám irsz de leeset mire is gondoltam
na szoval nekem mercury tápom volt és kipurcant két vinyo és egy vga ettöl a táptol
most qtec van bent és edig semmi nem ment tönkre a pcmben pedig márvagy egy éve majdnem folyamatosan megy a géppem
egy jó tanács cseréld ki a táppot mert megröviditi a pcd életét vegyél egy 5 számjegyü tápot nem lesz semivel baj -
#1353 A két vinyó purcanás között volt táp csere, de a 2. vinyóhoz képest oly régen, hogy ha ilyen eredetű lenne, akkor azon meglepődnék.
Az előző táp is 400 W-os volt és ez is, a "márkáját" inkább nem mondanám, annyira világviszonylatban is tesco-s. -
#1352 Na igen 75watt korul fogyaszt a te procid, egy Venice magos 3000+ AMD64 meg 67 Wattot. -
#1351 Bakker ezt nem hittem volna ez szerint a progi szerint a bratyo gépe 10 wattal kevesebbet eszik mint az enyém.
Azt hiszem feladom az egészet,mert már nem akarok uj tápra költeni nemsokára egy uj konfigot veszek addig meg valahogy kihuzom ezzel.
Köszi azért a segitségeket remélem nem kell majd hasznositanom mégegyszer ezeket a dolgokat. -
#1350 Ugy elindul, ha a masodik kabelre teszed masterkent ?
Szoval mindkettot probald ki kulon kabelen, ugy hogy master mindketto.
Addig ne hasznalj CDt amig kiprobalod. -
#1349 innen tudod kikalkulálni a géped watt fogyasztását -
#1348 esetleg van olyan progi amivel ki lehet kalkuláni a teljesitményfelvételt?Jo jon majd a késöbiekben is az ilyen esetek elkerülése végett. -
#1347 Leszedtem a két optikait és a plusz vinyobol kiszedtem a jumpert mert az ábra szerint akkor van slavbe a másikba az 1. hagytam master állásba, de igy se megy ugyan azt a hulye irást irja ki a második vinyonál és nem megy tovább majd pár mp mulva a plusz vinyo le is áll.Csak azt nem értem hogy a bátyámnál a joval erösebb gépen 400w os táppal miért megy ugyan igy 2 optikai 2 vinyo 64bit AMDproc és 6600gt vga-val. -
#1346 Nem is kell hozza floppy, ugyanis mar van windows alol frissito Abit program.
De ne eroltessuk, ha nem vagy jaratos a dologban. :P -
#1345 Biost nem frissitettem mivel nincs floppy meghajtom meg abban nem vagyok járatos. -
#1344 Hat nagyon a 300Watt hataran egyensulyozol, raadasul a Codegen tapok nem a teljesitmeny maximumarol voltak hiresek.
Huzd le a rendszerhutot es a 2CD-t amig probalsz azzal kb jo 35Wattot megsporolsz ami elmeletileg elegnek kell lennie egy + vinyo uzemeltetesehez.
BIOS datuma ? Frissitetted mar a legujabbra ?
Es a BIOSban detektaltad a vinyot, vagy csak szimplan autodetecten van ??